Mensättra - Östra Orminge

Storholmsvägen 3

Nyrenoverat med solig altan och låga driftskostnader

Adress

Storholmsvägen 3

Rum

5

Slutpris

3 600 000 kr

Boyta

105 kvm

Biyta

21 kvm

Tomtyta

865 kvmOm bostaden

Friliggande villa som fördelas i två ljusa och väldipsonerade plan och som nyligen mycket smakfullt har totalrenoverats. Övre plan erbjuder två sovrum, ett badrum samt sällskapsdel med nytt platsbyggt kök i ekdesign med rostfria vitvaror och vardagsrum i öppen trevlig planlösning med utgång till solig altan. Nedre plan består av sällskapsrum, badrum/tvättstuga samt ett ytterligare sovrum. Allt är genomgående i mycket gott skick med sober modern färgsättning och nya fina ekparkettgolv. Detta är ett hem som perfekt passar den lilla familjen med närhet till service och natur!

Boarea (kvm): 105

Biarea (kvm): 21

Antal rum: 5

Varav sovrum: 3

Areakälla: Areauppgifter enligt mätning

Beskrivning: ÖVRE PLAN

– Välkomnande instegshall med plats för avhängning, golv i svart granit med vattenburen värme. Garderob.

– I anslutning till hallen finns ett toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme, tak med infällda spotlights, handfat med inkaklad spegel ovan, toalett, handdukstork samt dusch med duschpanel (massage- och regndusch).

– Två bra disponerade sovrum.

– Härlig sällskapsdel med vardagsrum och kök i öppen ljus planlösning som präglas av sober färgsättning och fina ekparkettgolv. Vardagsrum med plats för soffgrupp och spiraltrappa till nedre plan. Stilrent kök i massiv ek med generösa skåputrymmen och arbetsytor med svart Höganäskakel ovan. Vitvaror i rostfritt från bl a Bosch såsom kyl, frys, spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin och micro. Från köket nås den soliga och härliga altanen.

NEDRE PLAN

– Via spiraltrappa från vardagsrum eller ingång från trädgården nås ett trevligt sällskapsrum med parkettgolv. Rummet disponeras såsom bibliotek, sovrum, vardagsrum eller TV-rum.

– Bra disponerat sovrum, barnrum alternativt gästrum.

– Fräscht helkaklat badrum/tvättstuga med massagebadkar, klinkergolv, handfat, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torkskåp.

Rumsbeskrivning: ÖVRE PLAN – Välkomnande instegshall med plats för avhängning, golv i svart granit med vattenburen värme. Garderob. – I anslutning till hallen finns ett toppfräscht helkaklat badrum med klinkergolv och vattenburen golvvärme, tak med infällda spotlights, handfat med inkaklad spegel ovan, toalett, handdukstork samt dusch med duschpanel (massage- och regndusch). – Två bra disponerade sovrum. – Härlig sällskapsdel med vardagsrum och kök i öppen ljus planlösning som präglas av sober färgsättning och fina ekparkettgolv. Vardagsrum med plats för soffgrupp och spiraltrappa till nedre plan. Stilrent kök i massiv ek med generösa skåputrymmen och arbetsytor med svart Höganäskakel ovan. Vitvaror i rostfritt från bl a Bosch såsom kyl, frys, spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin och micro. Från köket nås den soliga och härliga altanen. NEDRE PLAN – Via spiraltrappa från vardagsrum eller ingång från trädgården nås ett trevligt sällskapsrum med parkettgolv. Rummet disponeras såsom bibliotek, sovrum, vardagsrum eller TV-rum. – Bra disponerat sovrum, barnrum alternativt gästrum. – Fräscht helkaklat badrum/tvättstuga med massagebadkar, klinkergolv, handfat, toalett, handdukstork, tvättmaskin och torkskåp.

Byggnadstyp: 1 plan med källare

Byggår: 1943

Fasad: Träpanel

Uppvärmning: Bergvärme

Fönster: 2-glasfönster

Renoveringar: Hela huset har totalrenoverats under 2006-2007.

TV: TV-antenn.

Internet: Bredband via ADSL

Typ: Självdrag

Inspekterat: Apr 3 2007 12:00AM

Tomt: Tomtarea 865 m² (friköpt).

Tomtyta: 865 kvm

Uteplats: Stor altan längs två av husets sidor med sol under i stort sett hela dagen.

Bilplats: Bygglov för garage finns.

Taxeringsår: 1943

Taxeringsenheter: 220, Småhusenhet, bebyggd

Byggnadsvärde: 461 000 kr

Markvärde: 1 222 000 kr

Summa taxeringvärde: 1 683 000 kr

Skatt/avgift: 9 287 kr

Småhusbyggnad: 461 000 kr – 1943

Småhusmark: 1 222 000 kr

Info: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning: 5 000 kr/mån

EL:

Vatten och avlopp: 2 400 kr/mån

Sotning:

Vägsamfällighet:

Renhållning: 1 000 kr/mån

Försäkring: 3 500 kr/mån

Övrigt:

Total driftkostnad: 11 900 kr/mån

Personer i hushållet:

Vägavgift/Snö:

Underhåll:

Elförbrukning:

Bygglov för garage finns.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.