Hässelby

Sävstigen 23

Radhus i två plan med fantastiskt läge, två balkonger och fri sjöutsikt över Mälarens sjöliv. Båtbrygga, badbrygga och garageplats ingår.

Adress

Sävstigen 23

Rum

5

Slutpris

4 160 000 kr

Boyta

139 kvm

Biyta

57 kvm

Tomtyta

258 kvmOm bostaden

Äntligen till salu! Hässelby Strand: Soligt och ljust radhus med fantastiskt läge rakt ut mot Mälaren utan insyn från två stora soliga balkonger. Visst renoveringsbehov föreligger. Här bor man exklusivt som på landet med egen badbrygga, båtbrygga och garage som delas i samfälligheten.

Boarea (kvm): 139

Biarea (kvm): 57

Antal rum: 5

Varav sovrum:

Areakälla: Areauppgifter enligt ritning(ar)

Beskrivning: Säljaren, ett dödsbo har aldrig bott i fastigheten så fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul dvs att köparen köper fastigheten i befintligt skick utan möjlighet att i framtiden rikta några anspråk/reklamationer mot säljaren ang fastigheten. En besiktning nivå 2 har genomförts och bifogas från Anticimex. Allt i orginal från byggår 1972 utom köket.

Uttagna pantbrev finns om 400 000 kr.

Välkomna till detta sagolika radhusläge med makalös sjöutsikt från flera rum och två balkonger rakt ut mot Mälarens sjöliv i Hässelby Strand.

Renoveringsbehov. Dock ej kök.

Välkomnande entré med trätrall och glaspartidörrar. Ytterdörr.

Hall med ljust marmorgolv som löper in i hallen och vidare in i köket.

Två bra sovrum ut mot innergården med parkettgolv och fönster. Ett sovrum med två fönster i hörnläge.

Tillgänglighetsanpassat helkaklat duschrum i vitt utan tröskel eller dörr. Vitt klinkergolv. Tvättställ med spegelskåp ovan. WC.

Garderobsvägg med dragdörrar i rökfärgat spegelglas.

Vit trappa ned till neder våningen med röd heltäckningsmatta i trappen.

Stort vackert vardagsrum med flera fönster rakt ut mot Mälarens vackra sjöliv. Svart braskamin (ej provtryckt). Parkettgolv. Trätak.

Fräscht välutrustat kök i körsbär och svarta vitvaror såsom; diskmaskin, hel kyl/frys, mikro, elspishäll, fläkt och ugn. Svart granitskiva och spotlightsbeslysning i överskåpen ner mot stenskivan. Gråfärgat mosaikkakel ovan stenskiva. Utgång till stor balkong med rak sjöutsikt i ett soligt vackert läge utan insyn med markis. Trätrall från år 2009. Här trivs man!

Nedervåning:
———————
Vit trappa ned och här möts man av ett stort allrum i grönt (idag med antikt jugend biljardbord som gärna lämnas kvar). Genomgående parkettgolv. Utgång till stor solig balkong med utsikt över Mälarens sjöliv. Stora generösa fönster. Från balkongen har man en trappa ned till en stenbelägg uteplats samt ingång till källaren.

Biytan om 57 kvm finns i andra delen av allrummet med plats för t.ex. tv-rum, datarum och med två förvaringsrum/garderober och en av dessa har värmepannan NIBE (300 liter från år 2003) placerad här. Utgång till förråd under ytterdörrstrappan för förvaring.

Korridor i vinrött med garderobsvägg för att komma till större sovrum och badrum.

Stort sovrum som lätt kan delas av till 2 mindre sovrum enl. originalritning med fantastiskt hörnläge med vacker sjöutsikt med generöst ljusinsläpp.

Stort helkaklat badrum med badkar, dubbla tvättställ, spegelskåp, bidé, wc och klinkergolv. Bastu. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp (kan ej garantera att dessa fungerar). Ingång finns även från allrummet hit.

Läge:
——–
Närhet till buss 119 som tar dig till Hässelby Cenrum med T-bana. Nya gallerian i Vällingby med allt utbud av service finns. 2 mil in till Stockholm om ca 35 minuter. Bra daghem, skolor finns i närområdet.

Engelska skolan: http://hasselby.engelska.se/
www.stockholm.se

Rumsbeskrivning: Säljaren, ett dödsbo har aldrig bott i fastigheten så fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul dvs att köparen köper fastigheten i befintligt skick utan möjlighet att i framtiden rikta några anspråk/reklamationer mot säljaren ang fastigheten. En besiktning nivå 2 har genomförts och bifogas från Anticimex. Allt i orginal från byggår 1972 utom köket. Uttagna pantbrev finns om 400 000 kr. Välkomna till detta sagolika radhusläge med makalös sjöutsikt från flera rum och två balkonger rakt ut mot Mälarens sjöliv i Hässelby Strand. Renoveringsbehov. Dock ej kök. Välkomnande entré med trätrall och glaspartidörrar. Ytterdörr. Hall med ljust marmorgolv som löper in i hallen och vidare in i köket. Två bra sovrum ut mot innergården med parkettgolv och fönster. Ett sovrum med två fönster i hörnläge. Tillgänglighetsanpassat helkaklat duschrum i vitt utan tröskel eller dörr. Vitt klinkergolv. Tvättställ med spegelskåp ovan. WC. Garderobsvägg med dragdörrar i rökfärgat spegelglas. Vit trappa ned till neder våningen med röd heltäckningsmatta i trappen. Stort vackert vardagsrum med flera fönster rakt ut mot Mälarens vackra sjöliv. Svart braskamin (ej provtryckt). Parkettgolv. Trätak. Fräscht välutrustat kök i körsbär och svarta vitvaror såsom; diskmaskin, hel kyl/frys, mikro, elspishäll, fläkt och ugn. Svart granitskiva och spotlightsbeslysning i överskåpen ner mot stenskivan. Gråfärgat mosaikkakel ovan stenskiva. Utgång till stor balkong med rak sjöutsikt i ett soligt vackert läge utan insyn med markis. Trätrall från år 2009. Här trivs man! Nedervåning: ——————— Vit trappa ned och här möts man av ett stort allrum i grönt (idag med antikt jugend biljardbord som gärna lämnas kvar). Genomgående parkettgolv. Utgång till stor solig balkong med utsikt över Mälarens sjöliv. Stora generösa fönster. Från balkongen har man en trappa ned till en stenbelägg uteplats samt ingång till källaren. Biytan om 57 kvm finns i andra delen av allrummet med plats för t.ex. tv-rum, datarum och med två förvaringsrum/garderober och en av dessa har värmepannan NIBE (300 liter från år 2003) placerad här. Utgång till förråd under ytterdörrstrappan för förvaring. Korridor i vinrött med garderobsvägg för att komma till större sovrum och badrum. Stort sovrum som lätt kan delas av till 2 mindre sovrum enl. originalritning med fantastiskt hörnläge med vacker sjöutsikt med generöst ljusinsläpp. Stort helkaklat badrum med badkar, dubbla tvättställ, spegelskåp, bidé, wc och klinkergolv. Bastu. Tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp (kan ej garantera att dessa fungerar). Ingång finns även från allrummet hit. Läge: ——– Närhet till buss 119 som tar dig till Hässelby Cenrum med T-bana. Nya gallerian i Vällingby med allt utbud av service finns. 2 mil in till Stockholm om ca 35 minuter. Bra daghem, skolor finns i närområdet. Engelska skolan: http://hasselby.engelska.se/ www.stockholm.se

Byggnadstyp: 2 plan med källare

Byggår: 1972

Fasad: Tegel

Uppvärmning: Direktverkande el

Fönster: 2-glasfönster

Övrigt: Allt i original från byggåret 1972 i fastigheten. Gemensamhetsanläggningar är kallgaraget, småbåtsbryggan och en centralantenn.

Renoveringar: 24 radhus i sammfälligheten. Det ingår en egen båtplats med segelbåtsdjup, gemensamm badbrygga, en garageplats och en p-plats till bostaden. Höststädning och en vårstädning ingår som man utför gemensamt i samfälligheten med sina grannar och om man inte deltar så kostar det 1.500 kr till samfälligheten.

TV: Kabel-tv www.comhem.se ingår i samfällighetsavgiften med ca 17 kanaler.

Internet: Bredband kan beställas från Telia då vissa fastigheter i samfälligheten har gjort det.

Typ: Självdrag

Inspekterat: Oct 19 2012 12:00AM

Tomt: Tomtarea 258 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad sluttningstomt med häckar och sjöutsikt på berg.

Tomtyta: 258 kvm

Uteplats:

Bilplats: Bilplats 1: P-plats.
Bilplats 2: Kallgarage med 31 platser. Eluttag för motorvärmare och spolplatta för biltvätt.

Taxeringsår: 2012

Taxeringsenheter: 220, Småhusenhet, bebyggd

Byggnadsvärde: 1 435 000 kr

Markvärde: 1 618 000 kr

Summa taxeringvärde: 3 053 000 kr

Småhusbyggnad: 1 435 000 kr – 2012

Småhusmark: 1 618 000 kr

Info: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Gemensamhetsanläggningar: Garage, brygga. Ordförande Björn Stråhle i samfälligheten.

Uppvärmning: 23 908 kr/mån

EL: 9 132 kr/mån

Vatten och avlopp: 4 448 kr/mån

Sotning:

Vägsamfällighet: 9 000 kr/mån

Renhållning: 1 990 kr/mån

Försäkring: 3 058 kr/mån

Övrigt:

Total driftkostnad: 69 884 kr/mån

Personer i hushållet:

Vägavgift/Snö:

Underhåll: 18 348 kr/mån

Elförbrukning:

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.