Aspudden

Rimbertsvägen 16

Underbart radhus i toppskick med stora fina uteplatser och balkong.

Adress

Rimbertsvägen 16

Rum

5

Slutpris

6 220 000 kr

Boyta

103 kvm

Biyta

6 kvm

Tomtyta

99 kvmOm bostaden

Välkomna till detta familjevänliga och soliga radhus i toppskick i ett lugnt och vackert läge i Aspudden utan insyn. Två stora fina uteplatser. Balkong. Tre bra sovrum på övervåningen samt stort badrum. Nedervåning med härligt sällskapsrum med utgång till solig stor trädäckad terrass. Välutrustat stort kök med matplats. Separat duschrum med wc. Allt i toppskick. Genomgående vita väggar och fina parkettgolv. Här trivs man!

Boarea (kvm): 103

Biarea (kvm): 6

Antal rum: 5

Varav sovrum: 3

Areakälla: Areauppgifter enligt ritning(ar)

Beskrivning: Välkommen in från ytterdörr med ett runt fönster och en välkomnande terrass med sittplatser.

Entréplan.

– Trevlig entré med bra förvaring från golv till tak. Ljusmålade väggar med grått klinkergolv som övergår till flyttande ekparkettgolv.

– Ljust lätt möblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier mot den stora terrassen i sydväst.

– Stilfullt och rymligt vitt kök med bra förvaringsutrymmen och arbetsytor. Matplats för 6-8 personer. Köket är utrustat med induktionspis, rostfri fläkt, varmluftsugn, diskmaskin samt fullhöjds vit kyl och vit frys. Ovan bänkskiva i laminat finns grönt kakel som stänkskydd.

– Fräscht och rymligt duschrum med fina materialval. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, WC och dusch. Helkaklade väggar i vitt och grönt. Klinkergolv med golvvärme i grånyans. Extra utrymme finns för förvaring som idag säljaren har gjort.

Övre plan. Trappa i ek.

Trappa upp till en ljus hall med ingång till alla tre rum, utgång till balkongen och intill stort badrum. Stor klädkammare.

– Stort och rymligt sovrum med gott om plats för önskad möblering. Stort fönster med mycket bra ljusinsläpp. Fönster mot tyst innergård som är öppen och luftig.

– Två trivsamma sovrum med stora fönster utan insyn mot en superb utsikt med fint ljusinsläpp.

– Fräscht och rymligt badrum, utrustat med dubbelhandfat med kommod, dusch, WC, handdukstork, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Fönster. Klinkergolv med golvvärme.

Hall med utgång till balkong mot innergården.

Rumsbeskrivning: Välkommen in från ytterdörr med ett runt fönster och en välkomnande terrass med sittplatser. Entréplan. – Trevlig entré med bra förvaring från golv till tak. Ljusmålade väggar med grått klinkergolv som övergår till flyttande ekparkettgolv. – Ljust lätt möblerat vardagsrum med generösa fönsterpartier mot den stora terrassen i sydväst. – Stilfullt och rymligt vitt kök med bra förvaringsutrymmen och arbetsytor. Matplats för 6-8 personer. Köket är utrustat med induktionspis, rostfri fläkt, varmluftsugn, diskmaskin samt fullhöjds vit kyl och vit frys. Ovan bänkskiva i laminat finns grönt kakel som stänkskydd. – Fräscht och rymligt duschrum med fina materialval. Utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, WC och dusch. Helkaklade väggar i vitt och grönt. Klinkergolv med golvvärme i grånyans. Extra utrymme finns för förvaring som idag säljaren har gjort. Övre plan. Trappa i ek. Trappa upp till en ljus hall med ingång till alla tre rum, utgång till balkongen och intill stort badrum. Stor klädkammare. – Stort och rymligt sovrum med gott om plats för önskad möblering. Stort fönster med mycket bra ljusinsläpp. Fönster mot tyst innergård som är öppen och luftig. – Två trivsamma sovrum med stora fönster utan insyn mot en superb utsikt med fint ljusinsläpp. – Fräscht och rymligt badrum, utrustat med dubbelhandfat med kommod, dusch, WC, handdukstork, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Fönster. Klinkergolv med golvvärme. Hall med utgång till balkong mot innergården.

Byggnadstyp: 2 plan

Byggår: 2011

Fasad: Puts

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Uteförråd om 3,3 kvm.

Renoveringar: Nybyggd fastighet från 2011

TV: Grundutbud Digital-TV Telia.

Internet: Fiber Bredband.

Typ: Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 84 per kvm (Atemp) och år

Energideklaration utförd: 2011-05-06

Tomt: Tomtarea 99 m² (friköpt). Upplåtelseform: Äganderätt.

Tomtyta: 99 kvm

Uteplats: Uteplats 1: Altan
Uteplats 2: Altan
Uteplats 3: Balkong.

Bilplats: Parkeringsplats på gemensam parkeringsyta ingår eller parkering på gatan.

Taxeringsår: 2012

Taxeringsenheter: 220, Småhusenhet, bebyggd

Byggnadsvärde: 1 644 000 kr

Markvärde: 2 344 000 kr

Summa taxeringvärde: 3 988 000 kr

Småhusbyggnad: 1 644 000 kr – 2012

Småhusmark: 2 344 000 kr

Info: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Gemensamhetsanläggningar: Stockholm Doppingen GA:1

Uppvärmning: 10 400 kr/mån

EL: 7 100 kr/mån

Vatten och avlopp: 3 000 kr/mån

Sotning:

Vägsamfällighet: 9 000 kr/mån

Renhållning:

Försäkring: 4 500 kr/mån

Övrigt:

Total driftkostnad: 34 000 kr/mån

Personer i hushållet:

Vägavgift/Snö:

Underhåll:

Elförbrukning:

Välkommen till Aspudden och detta utsökta läge. Endast fem minuter från Aspudden centrum med tunnelbana, service och butiker. Kommunikationerna är också utmärkta med åtta minuter till Slussen med tunnelbana.
Bra promenadavstånd till rekreationsområdet vid Vinterviken eller sjön Trekanten. Med cykel når du Mälarens vatten med badplatser på ett par minuter.

Läs mer om kommunen om skolor och dagis på:
www.stockholm.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.