Östermalm - Karlaplan

Värtavägen 6, 4 tr

Renoveringsdröm med stor potential. Välskött förening med låga avgifter vid Karlaplan.

Adress

Värtavägen 6, 4 tr

Rum

6

Slutpris

12 050 000 kr

Avgift

5 761 kr/mån

Boyta

177 kvmOm bostaden

Alldeles invid Karlaplan finns denna möjligheternas våning anno 1918 med genomgripande renoveringsbehov och stor potential att skapa ett drömboende. Våningen är belägen på 4 trappor med en tilltalande och genomgående planlösning. Ursprungsdetaljer som bevaras är bland annat bröstpanel, spröjsade fönster med djupa nischer, takstuckatur och fina originalgolv. Våningen har idag en balkong med utgång från inre hallen, bygglov finns för ytterligare en balkong. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring. Från den inre hallen finns utgång till en balkong.

– 3 sällskapsrum med många vackra fönster som ger generösa ljusinsläpp. Ursprungsdetaljer såsom bröstpanel, spröjsade fönster, takstuckatur och fina parkettgolv.

– Kök i äldre standard med skåp, kyl/frys och spis. Plats för matbord. Förmodligen ligger ett trägolv under nuvarande plastmatta. Här finns även en till ingång till våningen.

– 3 bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bygglov för balkong från ena sovrummet. Förmodligen ligger ett trägolv under nuvarande plastmatta.

– Ett större badrum och två WC.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 761 kr

Andel i föreningen: 6,86850 %

Byggår: 1918

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i källaren. Välskött innergård med utemöbler.

Renoveringar: Stora delar av fastigheten stambyttes 1997.

Lägenhetsnummer: 141

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se. Även externa garagemöjligheter finns i området, bl a finns garage vid Fältöversten.

Allmänt om föreningen: Brf Trumslagaren 9 består av 19 lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal.

Byggnaden uppfördes under åren 1913-1918. Huset är ritat av arkitekt H. Westerlund och läts byggas av byggherren Anna Borg. Byggmästare var G A Svensson och Granit & Betong.

Huset består av sju våningsplan samt ett källarplan. Det sjunde planet, vindsvåningen, som tidigare hyste vindsförråd, inrättades med två bostadslägenheter som färdigställdes under våren 2001.

Förening: Brf Trumslagaren 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Fiber via Tele2 alt Com Hem.

Sammanställning: Balkong med utgång från hall. Bygglov finns för ytterligare en balkong. Se bifogad pdf.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva kvarter vid Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med härliga promenadstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.