Vasastan

Odengatan 29, 1 tr.

Drömläge, vackert 10-tal med mycket känsla. Suverän, äkta brf med enastående ekonomi.

Adress

Odengatan 29, 1 tr.

Rum

5

Slutpris

10 350 000 kr

Avgift

833 kr/mån

Boyta

178 kvmOm bostaden

Välkommen till en vacker hörnvåning och ett hem utöver det vanliga. Underbar våning med generösa sällskapsytor och tre sovrum. Härligt 10-tal med ekparkett i original, öppen spis, högt till tak med stuckaturer, väggfält, väggsocklar samt vackra snickerier och skjutdörrar med speglar. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster och tre burspråk. Charmig balkong, utmärkt kök, snyggt badrum samt gästtoalett.

Välskött fastighet och skuldfri, äkta förening med synnerligen god ekonomi och låga avgifter. Bl.a. var 2009 avgiftsfri för medlemmarna. Missa inte detta tillfälle, vi tror att det är den här våningen ni har väntat på!

– Välkomnande kapprum/tambur med plats för ytterkläder. Ingång till separat toalett med wc, handfat och klinker på golv. Härliga detaljer med bl.a. fönster med blyinfattat glas.

– Tamburen mynnar ut i en möblerbar hall med ekparkett, väggfält och en magnifik öppen spis (ej fungerande f.n.).

– Två underbara sällskapsrum där vackra, breda skjutdörrar separerar rummen. Burspråk, ekparkett, vackra snickerier, höga socklar och väggfält samt högt till tak med slätstuckatur och takrosetter. Generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster med isolerglas.

– Härligt sovrum med klädkammare, furugolv och plats för dubbelsäng.

– Serveringsgång med originalskåp och välbevarade tidstypiska detaljer.

– Utmärkt kök (2006) med matplats för 4-6 personer. Bra arbetsytor och god förvaring. Gasspis (IGF) med varmluftsugn och fläkt.Kyl, frys och diskmaskin.

– Invid köket finns ett mindre sovrum/arbetsrum mot innergården med furugolv och plats för rejäl säng.

– Snyggt badrum (2006) med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. WC, handfat, handduksvärmare och tvätt maskin. Rejäl dusch med glasväggar.

– Sovrum med ekparkett och plats för dubbelsäng. Rejäl klädkammare (med vatten indraget).

Pris: 10 750 000 kr

Månadsavgift: 833 kr

Byggår: 1915

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Stort vindsförråd och ett mindre källarförråd hör till bostadsrätten. Medlemmarna har även tillgång till en tvättstuga och en fin gemensam innergård med planteringar och uteplats.

Lägenhetsnummer: 007.

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av två fastigheter med 20 bostadsrätter samt en lägenhet som upplåtes med hyresrätt. Föreningen hyr dessutom ut fyra affärslokaler. Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna gjorda, elstigare och v/a stammar bytta under 90-talet.

Förening: Muraren 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.