Vasastan

Odengatan 29, 2 tr.

Drömläge, vackert 10-tal med fantastiska förutsättningar.

Adress

Odengatan 29, 2 tr.

Rum

5

Slutpris

10 500 000 kr

Avgift

787 kr/mån

Boyta

167 kvmOm bostaden

Välkommen till en vacker hörnfastighet och ett hem utöver det vanliga. Underbar våning med generösa sällskapsytor och tre sovrum. Härligt 10-tal med ekparkett i original, högt till tak med stuckaturer, väggfält, väggsocklar samt vackra snickerier och spegeldörrar. Genomgående planlösning med generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster och burspråk. Mindre balkong, bra kök, stambytt badrum och gästtoalett. Möjligheternas våning med renoveringsbehov.

Välskött fastighet och skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och låga avgifter. 2009 var avgiftsfri för medlemmarna. Missa inte detta tillfälle, det är den här våningen ni har väntat på!

– Välkomnande tambur med plats för ytterkläder. Ingång till separat toalett med wc, handfat och klinker på golv.

– Tamburen mynnar ut i en möblerbar hall med ekparkett, väggfält och utgång till en mindre balkong.

– Två underbara sällskapsrum i fil mot Odengatan där vackra, breda skjutdörrar separerar rummen. Burspråk, ekparkett, vackra snickerier, höga socklar och väggfält samt högt till tak med slätstuckatur och takrosetter. Generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster med isolerglas.

– Serveringsgång med originalskåp och två garderober.

– Kök med matplats för 4-6 personer. Bra arbetsytor och god förvaring via skafferi och passage till separata köksingången. Gasspis med fläkt, kyl och frys.

– Sovrum med plats för rejäl säng.

– Kaklat badrum med klinker på golv. Badkar, wc, handfat och handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

– Två sovrum mot innergården, båda med plats för dubbelsäng. I ena sovrummet finns det två inbyggda garderober i det andra en stor klädkammare. En ny balkong är planerad att byggas från ett av sovrummen.

Pris: 8 950 000 kr

Månadsavgift: 787 kr

Andel i föreningen: 5,82800 %

Byggår: 1915

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Stort vindsförråd och ett mindre källarförråd hör till bostadsrätten. Medlemmarna har även tillgång till en tvättstuga och en fin gemensam innergård med planteringar och uteplats.

Lägenhetsnummer: 10

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av två fastigheter med 20 bostadsrätter samt en lägenhet som upplåtes med hyresrätt. Föreningen hyr dessutom ut fyra affärslokaler. Fastigheten är välskött med de stora renoveringarna gjorda, elstigare och v/a stammar bytta under 90-talet.

Förening: Muraren 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband.

Sammanställning: Det finns en balkong mot gården. Med största sannolikhet kommer innehavaren av denna bostadsrätt få möjlighet att bygga ytterligare en balkong. Den kommer i sådana fall att byggas från det stora sovrummet.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.