Vasastan

Falugatan 7

Villakänsla med egen terrass om 45 kvm och två egna p-platser. Stilren design, öppna ytor & toppskick. Bäst i klassen!

Adress

Falugatan 7

Rum

5

Slutpris

9 000 000 kr

Avgift

5 707 kr/mån

Boyta

141 kvmOm bostaden

Välkommen till ett boende som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Med fantastiskt läge i vackra Röda Bergen finns denna unika lägenhet i drömskick. Lägenheten som har en egen ingång stod färdig för inflyttning under 2012 och präglas av smarta funktionslösningar, stram minimalism, exklusiv inredningsdesign och öppna paradytor. Här har verkligen inget lämnats åt slumpen! I övrigt finns tidsenligt bevarade detaljer såsom fin oljad fiskbensparkett, fönster med djupa nischer och sober färgsättning. Till lägenheten hör en privat terrass om 45 kvm i bästa sydvästläge samt 2 p-platser belägna precis utanför den egna entrén. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv samt bredband (100 mbit/s).

Här lever du rofyllt men ändå nära till pulsen vid Rörstrandsgatan och Odenplan med dess rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker och affärer.

Varmt välkomna till denna drömbostad som passar såväl den stora barnfamiljen som villasäljaren!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i anslutande garderobsdel. I halldelen ligger ölandskalksten och i övriga lägenheten fin oljad fiskbensparkett. Väggar i vitt. I anslutning till den egna entrén finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

– Underbart vardagsrum med utgång till lägenhetens privata terrass om 45 kvm. Här finns gott om plats för stor soffgrupp. I förlängning av vardagsrummet finns ytterligare ett rum som passar perfekt som tv-rum/bibliotek alt ett fjärde sovrum.

– Drömkök från Hagaköket med matplats för upp till 16 personer. Vita köksluckor, grått kakel ovan arbetsytor och bänkskiva i ek. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt spisfläkt. Samtliga vitvaror från Siemens. Generösa arbetsytor och mycket bra förvaringsmöjligheter.

– Trivsamt master bedroom med badrum en suite. Gott om plats för såväl dubbelsäng som byråer alt arbetshörna om så önskas.

– De andra två sovrummen är även de rymliga med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring.

– Två toppfräscha badrum med toalett, carrerasten och värmeslingor på golv samt ljust kakel på väggar. Det ena badrummet är utrustat med badkar medan det andra har en duschhörna.

Pris: 8 400 000 kr

Månadsavgift: 5 707 kr

Andel i föreningen: 22,92680 %

Byggår: 1925

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd med måtten 180×320 cm. Gemensam tvättstuga med torkrum på vinden.

Renoveringar: Fastigheten är i mycket gott skick. Stambyte har skett löpande under de sista 10 åren. 2011: renovering av fasad, fönster, tak, gårdsbjälklag samt garage. 2012: dränering mot gata och gavel. Lägenheten är uppmätt till 141 kvm "levnadsyta" (86 kvm boyta + 55 kvm biyta).

Lägenhetsnummer: 8 (0901)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: 2 egna p-platser i anslutning till den egna entrén. Kostnaden för dessa 2 är totalt 900 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Norregård är en välskött äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och endast 2 miljoner i lån. Föreningen bildades 1923 och består av 8 bostadsrättslägenheter.

Förening: Brf Norregård

TV: Via bredband. Leverantör: Canal Digital. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Internet: Bredband från Ownit. Hastighet: 100 Mbit/s ingår i avgiften.

Sammanställning: Privat terrass om 45 kvm i bästa sydvästläge.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen i Vasastans kanske vackraste kvarter! Lugnt, tyst och fridfullt, men inte långt ifrån pulsen vid S:t Eriksplan samt Odenplan. Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.