Sundbyberg

Starrbäcksgatan 6, 4 tr

Splitterny, unik vindsvåning med stilsäker design, härliga ytor, braskamin & två soliga terrasser. Ett boende i en klass för sig!

Adress

Starrbäcksgatan 6, 4 tr

Rum

5

Slutpris

6 200 000 kr

Avgift

7 996 kr/mån

Boyta

163 kvmOm bostaden

Med attraktivt och mycket trevligt läge i hjärtat av Sundbyberg saluförs nu ett drömboende närmast himlen och takåsarna. En nyproducerad och fantastisk vindsvåning om fem rum och kök, varav fyra sovrum, och total golvyta om 163 kvm (144 kvm boyta + 19 kvm ”icke mätbar yta under snedtak).

Inga kompromisser, bara det bästa av det bästa har varit ledorden för att skapa denna spektakulära och i sitt slag unika vindsvåning. Dubbla ingångar, antingen via egen svängd trappa från plan 3 eller via hissanslutning direkt in i våningen på plan 4. Den karaktäriseras av läcker, minimalistisk design och arkitektoniska inredningsdetaljer, genomtänkta och platsbyggda funktionslösningar, påkostade materialval, mängder av genomtänkt ljussättning och dessutom är förberett för inbyggda ljudsystem. Här finns typiska vindsdetaljer såsom högt till taknock om ca 4,10 meter, vitmålade takbjälkar, snedtak, fönsterkupor, braskamin med platsbyggt vedfack samt två ljuvliga takterrasser. Den ena om ca 15 kvm ligger i sydost och har sol från tidig morgon till ca 17.00, den andra om ca 3,5 kvm ligger i nordväst och har sol från ca 16.00 till 21.00. Terrasserna ger härliga ”uterum” med vidsträckt utsikt över takåsar och möjligheter till plantering, möblering och umgänge utomhus.

Planlösningen är genomgående och har exceptionella ljusinsläpp, den är väldisponerad och mycket praktisk, väl fungerande som både sällskaps- och familjevåning. Via den privata hissingången nås en välkomnande hall med gott rumssamband. Hallen öppnar mot väl tilltagna sällskapsytor som tack vare den generösa höjden till tacknock känns ljusa och luftiga. Här finns vardagsrum med braskamin och utgångar till båda terrasserna, plats för rejäl soffgrupp och matsalsbord för många middagsgäster. Stilrent kök i minimalistisk och stram design, vit skåpinredning och bänkskivor i stenkomposit samt komplett maskinell utrusning från Siemens. Fyra bra sovrum. Två exklusiva badrum i stilsäkert och stramt utförande med designad inredning från bl a Tapwell. ”Master bathroom” har både badkar och dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Detta är ett boende i en klass för sig som väl motsvarar de högst ställda förväntningarna på stil, klass och maximal komfort.

OBS! Juridisk person kan godkännas som medlem i föreningen, förutsatt att det är för privat boende för ägaren till bolaget.

Pris: 5 975 000 kr

Månadsavgift: 7 996 kr

Andel i föreningen: 9,26900 %

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme (ny fjärrvärmecentral installerad 2012)

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd och tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Renoveringar: Byte av V/A-stammar, elstigare, renovering av tak, tvättstuga och balkonger 1985. Trapphus kommer renoveras 2013 (spackling och målning). Föreningen planerar även att byta till säkerhetsdörrar, vilket kommer beskostas av varje enskild lägenhetsinnehavare. OBS! Installation av säkerhetsdörr omfattar inte denna lägenhet då dörren redan är utbytt. Ny fjärrvärmecentral installerad 2012.

Lägenhetsnummer: 99-2551-1-33.

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Parkeringsplats går att hyra för 350 kr/mån. F.n. är det ej kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kolonisten 12-13 består av 34 lägenheter, varav 30 bostadsrätter och 4 är återstående hyresrätter, samt 4 lokaler. Perf den 28/6 amorterade föreningen 4.650.000 på de långfristiga skulderna. Total belåning är idag ca 10,8 mkr och man har ett konto med 867.000:- för framtida renoveringar etc. Inga avgiftsförändringar finns beslutade. Ytterligare en hyresrätt är på väg att säljas och beräknad köpeskilling är ca 1.830.000:-. Denna intäkt kommer användas till amortering av ett rörligt lån.

Juridisk person kan godkännas som medlem i föreningen, förutsatt att det är för privat boende för ägaren till bolaget.

Förening: Brf Kolonisten 12-13

TV: Ansluten till Sundbybergs stadsnät med stort utbud av fiberoptiska tjänster såsom TV, Bredband och Telefoni lösningar (www.sundbybergsstadsnat.se). Fastigheten är även ansluten till kabelnät där leverantören är ComHem.

Internet: Sundbybergs stadsnät med stort urval av fiberoptiska tjänster såsom Tv, Bredband och Telefoni lösningar (www.sundbybergsstadsnat.se). Bredband går även att få via ComHem.

Sammanställning: Två fantastisk terrasser om totalt ca 18,5 kvm. En om ca 15 kvm i sydost med sol från tidig morgon till ca 17.00, den andra om ca 3,5 kvm i nordväst med sol från ca 16.00 till ca 21.00. Terrasserna ger härliga "uterum" med möjligheter till plantering, möblerling och umgänge utomhus.

Starrbäcksgatan är en ostörd och lugn gata belägen i hjärtat av Sundbyberg. Här lever man med bekvämt promenadavstånd till Sundbybergs centrum med butiker, affärer, restauranger, caféer m.m. Här finns också T-bana, pendeltåg, fjärrtåg, flertalet busslinjer samt Tvärbanan där trafiken är planerad att starta under 2013. Dessutom är det nära till promenad- och strövområdena kring Lötsjön samt Duvbos charmiga villaidyll. Välkommen till härliga Sundbyberg!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.