Solna

Nybodagatan 16, 4 tr

Underbar 5:a med fönster i tre väderstreck. Balkong, öppen spis och trevlig planlösning.

Adress

Nybodagatan 16, 4 tr

Rum

5

Slutpris

4 950 000 kr

Avgift

5 383 kr/mån

Boyta

151 kvmOm bostaden

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet om 151 kvm belägen på 4 trappor i välskött fastighet. Ljus och luftig vardagsrumsdel med gott om plats för såväl soffgrupp som stor matplats. Från vardagsrummet nås balkongen med eftermiddags- samt kvällssol. Påkostat kök från Invita med vitvaror från Husqvarna. Fyra bra sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, gäst WC samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Hörnläget i fastigheten gör att det är i minimal insyn från de flesta av rummen.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i fyra garderober.

– Underbart vardagsrum med fritt parkläge. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stor matplats. I anslutning finns även en del som kan nyttjas som loungedel/tv-rum. Utgång till balkong med eftermiddags- samt kvällssol. Fungerande öppen spis ger en hög mysfaktor.

– Påkostat kök från Invita med matplats för 6 personer. Köket är utrustat med dubbel kyl och frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Generösa arbetsytor och mycket bra förvaringsmöjligheter.

– Fyra trivsamma sovrum med anslutande förvaring.

– Fräscht badrum med ljust klinkergolv och grått/vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, handduksvärmare, duschväggar samt tvättmaskin.

– Gäst WC med mörkt klinker på golv och ljust kakel väggar

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 5 383 kr

Andel i föreningen: 2,85610 %

Byggår: 1958

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Två tvättstugor finns i källaren. Cykelrum finns i källaren samt barnvagnsrum i entréplan.

Renoveringar: Stammar byttes 2003 Säkerhetsdörrar 2011 Fönster byttes 2012

Lägenhetsnummer: 243 (1403)

Hiss: Ja

Våning: 4

Parkering/Bilplats: Föreningen har 23 parkeringsplatser och hyran är 350 kr/månad. I övrigt gäller boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Nyboda 14-16 bildades 2001 och består av 66 lägenheter av vilket 63 är bostadsrätter och tre hyresrätter. Föreningen har även två lokaler med hyresrätt samt friköpt tomt. Förening har god ekonomi och har en väl underhållen fastighet.

Föreningen accepterar inte juridisk person.

För mer info, se http://www.brfnyboda14-16.se/

Förening: Brf Nyboda 14-16

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong med eftermiddags- samt kvällssol.

Attraktivt läge med närhet till det mesta man kan önska sig! Här bor du tyst och lugnt med gångavstånd till Solna C, Sundbyberg C och Huvudsta C med dess stora utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, mataffärer, butiker, apotek, bageri och bibliotek. I området finns även skola och dagis. Härliga lek- och promenadstråk vid Skytteholmsparken, Råstasjön, Lötsjön och Huvudsta gård. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana och bussförbindelser.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.