Norra Djurgårdsstaden

Settergatan 3

Modern & stilsäker "ateljévåning" med optimerad & familjevänlig planlösning, 2 stora uteplatser, 3-4 sovrum, 2 badrum & härliga sällskapsytor. Garage!

Adress

Settergatan 3

Rum

5

Pris

0 kr

Avgift

5 329 kr/mån

Boyta

113,5 kvm



Om bostaden

På bästa läge i Norra Djurgårdsstaden saluförs nu en sann familjedröm om 113,5 kvm med en fantastisk takhöjd som vid sin högsta punkt mäter ca. 5,5 m. Denna så kallade ”atljévåning” fördelas på 5 rum, varav 3-4 sovrum, med trivsamma och öppna sällskapsytor och två generösa uteplatser. Huset som stod klart 2020 ritades av Sandberg Sandell arkitekter och har mängder av tilltalande detaljer och ett unikt läge in till Husarviken med dess båtplatser längs kanten samt Stora Skuggans ängar. Här lever du med skog, äng och vatten på ena sidan och stadspulsen på andra.

Lägenheten är byggd med genuin känsla för stil, exklusiv design och bra förvarings- samt funktionslösningar anpassade till familjeliv såväl som umgänge i goda vänners lag. Planlösningen är genomgående med fönster i dubbla väderstreck, den är oerhört väldisponerad och familjevänlig med härliga, luftiga och sociala sällskapsytor. Alla blandare, dörrar, handtag och elementskydd är specialritade och unika för fastigheten. Genomgående askparkettgolv i tvåstav och vitmålade väggar. Fönsterbänkar och fönstersmygar i ask.

Här ges ett välutrustat och stilrent kök från Kvänum med utmärkt förvaring och arbetsytor samt maskinell utrustning från Siemens. Detaljer som handtag i borstad krom på kyl, frys och högskåp. Öppen hylla i alm. Bänkskiva i grå kalksten från Kinnekulle samt infälld spishäll, rostfri diskho med avfallskvarn. Invid köket finns en rymlig matsalsdel med plats för större matbord och många sittande. Matsalen leder vidare till vardagsrummet beläget i två etage. Vardagsrummet är lättmöblerat för soffa och TV-möbel och med sin härliga takhöjd och stora panoramafönsterparti ger det en känsla av ljus och rymd.

Tre rymliga sovrum ligger rofyllt mot innergården, varav ett ”master bedroom”med utmärkt förvaring samt två barn-, eller tonårsrum. Utgång till härlig möblerbar uteplats som blir ett extra rum större delen av året.

Två kaklade badrum i ett stilfullt utförande med både dusch och fristående badkar, duschvägg i vattrat ornamentsglas, klinkergolv i granitkeramik, WC, handfat på kommod från Ballingslöv, handdukstork sam tvättmaskin och torktumlare.

Välkomnande hall med säkerhetsdörr och plats för både skor och ytterkläder. I anslutning till hallen finns ett mindre rum som passar perfekt som barn- eller arbetsrum.

Till medlemmarnas förfogande finns en ca 150 kvm stor terrass med sol från morgon till kväll och utsikt över nationalparken samt Värtan. På terrassen finns pergolas, planteringar, sittmöbler och grill för gemensamt bruk samt platsbyggda solsängar i söderläge.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 329 kr
I avgiften ingår värme, Kabel-TV & bredband. Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 500-600:-. Hemförsäkring ca 200-300:-.

Andel i föreningen: 2,36833 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 0201 (1001)

Hiss: Ja

Antal våningar: 7

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2021-02-06

Parkering/Bilplats: Garage finns i huset med 25 st garageplatser. Avgift 2000 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Djurgårdsvyn är en äkta förening med adresserna Settergatan 1-7, 1A, 3A samt 5A med en total areal på 2 296 kvm. Byggnaden uppfördes år 2020, ritades av Sandell Sandberg Arkitekter och byggherre var Riksbyggen. Totalt 7 våningar med källare och en lokal. Föreningen äger marken.
Byggnaden är en miljöklassad fastighet som består av 49 lägenheter. Som miljöklassad fastighet finns det flera hållbara aspekter integrerade, bland annat solceller, bergvärme och laddstolpar för dig med eldrivna fordon.

En gemensamhetslokal finns på Settergatan 3 plan 5 med pentry, toalett/dusch samt sittmöbler. Lokalen kan användas till styrelsemöten, kalas eller andra festliga tillställningar. Utanför gemensamhetslokalen finns en terrass med pergola, planteringar, sittmöbler och grill för gemensamt bruk.

På plan fem på Settergatan 5 finns också en bokningsbar övernattningslägenhet som omfattar ett sovrum samt toalett/dusch. Rummet är utrustat med två enkelsängar, täcken, kuddar, nattduksbord, garderob samt mörkläggningsgardiner.

Sopsugsystem med tre fraktioner (restavfall, papper och plast) samt kärl för sortering av övriga restfraktioner. Varje lägenhet har en avfallskvarn kopplad till avlopp i diskbänk.

Det finns två cykelrum och plats för cyklar i garage samt på föreningens innergård. Tre barnvagnsrum/rullstolsförråd. Samtliga lägenheter med säkerhetsdörrar, klass 3. Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Garage finns i huset med 25 st garageplatser. Avgift 2000 kr/mån.

Förening: RB Brf Djurgårdsvyn

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 49

Internet: Fastigheten är ansluten till TV/Data/tele via Telenor fibernät.

Sammanställning: Två stora härlig uteplatser med plats för loungemöbler och planteringar.

Norra Djurgårdsstaden ligger omgärdad av natur och vatten. Här finns fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till joggingspår i Lill-Jansskogen och Östermalms IP som vintertid spolas för skridskoåkning. I området finns Hemköp, Coop, Apotek, Systembolag, Puls &Träning samt flertalet caféer och restauranger. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan.
Bra kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Tunnelbanestation Ropsten (röd linje) ligger endast 500 m från bostaden och flertalet busslinjer som buss 6, 54 och 75 har hållplats inom kort ett par minuter gångavstånd från porten. Eller så tar man cykeln in till Stureplan vilket tar ca 10 min.

Planritning

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.