Liljeholmen

Liljeholmstorget 86, 3 tr

Sällsynt familjevåning med 2 balkonger, upp till 4 sovrum och ytor i toppskick. Bäst i klassen!

Adress

Liljeholmstorget 86, 3 tr

Rum

5

Slutpris

6 100 000 kr

Avgift

4 999 kr/mån

Boyta

135 kvmOm bostaden

Välkommen till ett boende som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Högt belägen i en av Liljeholmens populäraste föreningar finns denna fantastiska lägenhet om 135,5 kvm med 2 balkonger. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning med gott om plats för det stora matbordet liksom en stor soffgrupp. Upp till 4 sovrum samt möblerbar innerhall/lekkammare och 2 toppfräscha badrum.

Välskött förening med mycket god ekonomi. Garageplats finns tillgänglig för endast 1 050 kr/mån.

På Liljeholmstorget finns vad som krävs för ett naturnära, bekvämt och trivsamt boende. Här finns förutom torghandel, butiker, caféer, service och fyra stora livsmedelsbutiker också Europas grönaste galleria med ett 90-tal butiker. I anslutning till fastigheten finns den populära Fruktlekparken liksom den natursköna sjön Trekanten med bad, fiske och plogad isbana vintertid. Kommunikationerna är i särklass med T-bana och bussterminal, Tvärbanan, närhet till pendeltågsstation och för den bilburne nära anslutning till Essingeleden (utanför biltullarna).

Varmt välkomna!

– Unikt disponerad planlösning med sällskapsdel och mer avskild sovrumsdel – perfekt för såväl den stora familjen som företagaren!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i en anslutande klädkammare. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv i ek och väggar i ljus ton.

– Ljust och luftigt vardagsrum i halvöppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Här finns gott om plats för stor soffgrupp och dubbeldörrar att öppna upp till separat bibliotek/kontor/gästrum med egen balkong.

– Trevligt kök med vita köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, vit inbyggnadsugn (varmluftsugn med pyrolys) samt vit stilren spishäll med riktiga vred från 2012 (övriga vitvaror från byggnadsåret 2004) samt ovansittande spisfläkt. Generösa arbetsytor och mycket bra förvaringsmöjligheter. Matplats i burspråk som kan dukas upp för det stora sällskapet med utsikt åt tre väderstreck.

– I avskild del en rymlig möblerbar innerhall, som kan användas för träningen alternativt som arbets- eller lekrum.

– Trivsamt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Utgång till stor underbar balkong med sol från eftermiddag till sen kväll. Utsikt mot sjön Trekanten.

– Ytterligare två sovrum i denna avskilda del med gott om plats för såväl säng som arbetsytor och förvaring.

– Två toppfräscha badrum med toalett, mörkt klinker med värmeslingor i golv samt ljust kakel på väggar. Det ena badrummet är utrustat med badkar samt tvättmaskin och torktumlare från Miele medan det andra har en duschhörna med takdusch. Båda badrummen har elektriska handdukstorkar.

Pris: 5 150 000 kr

Månadsavgift: 4 999 kr

Andel i föreningen: 1,34050 %

Byggår: 2004

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd om ca 6 kvm. Gemensamt inom föreningen finns två solterrasser, tre tvättstugor, en bokningsbar föreningslokal/gästlägenhet (f n 100 kr/dag; 200 kr/dygn) samt flera cykelförråd/barnvagnsrum. Närmaste tvättstuga samt cykelförråd/barnvagnsrum finns i samma trappuppgång som lägenheten.

Renoveringar: Byggnaderna uppförda med ljudklass B vilket ger ett unikt störningsfritt boende, även mellan enskilda lägenheter och våningsplan (optimalt för hembioentusiasten!). Säkerhetsdörrar i ekfanér med hög ljudklassning. Uppvärmning med fjärrvärme. Bostäderna i denna del av fastigheten är belägna ovan T-banestation och övriga kommersiella lokaler. Det aktuella trapphuset har därför ingång från innergården. Terrassplanet med innergård angörs via låst trappa från Liljeholmstorget alternativt via någon av entréerna Liljeholmstorget 92 och 96 eller Liljeholmsgränd 9, 13 och 15. Vid visningstillfällena kommer entrén via Liljeholmsgränd 9 att användas, och parkeringsplatser för bil finns längst ned på Liljeholmsgränd vid T-banan.

Lägenhetsnummer: 261 (1301)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Parkering/Bilplats: Garageplats genom servitut i grannfastigheten uthyres för 1 050:-/mån (lediga platser finns att tillgå). För gästparkering upplåtes dessa vid tillgång till plats för 50 kr/dygn. Parkeringsplats inom inhägnat område på Liljeholmsgränd uthyres för 350:-/mån (för närvarande inga platser lediga; kort kö).

Allmänt om föreningen: http://www.liljeholmsterrassen.se/

Källarförråd ingår.
Helt avskild grön nnergård som lockar till lek och samvaro.
Gemensamt inom föreningen finns två solterrasser, tre tvättstugor, en bokningsbar föreningslokal/gästlägenhet (f n 100 kr/dag; 200 kr/dygn) samt flera cykelförråd/barnvagnsrum. Närmaste tvättstuga samt cykelförråd/barnvagnsrum finns i samma trappuppgång som lägenheten.

Brf Liljeholmsterrassen har ett upphöjt läge mellan Liljeholmstorget och sjön Trekanten och består av 115 bostadsrättslägenheter samt 3 uthyrda lokaler (Konsum, McDonald’s och Liljeholmens Snabbkem).

Föreningen kännetecknas av synnerligen god ekonomi, med sjunkande belåningsgrad och goda lånevillkor. Årsavgiften har sänkts i omgångar, senast i april i år 2015 med 12,5% och har ett överskott i kassan om 1,6 mkr. Sänkning 2011 med 5%, och har därefter legat stabil.

Förening: Brf Liljeholmsterrassen

TV: Ingår i avgiften med basutbudet (f n 11 kanaler) från ComHem.

Internet: Bredband från Bredbandsbolaget debiteras (frivilligt gruppavtal genom föreningen) med 160:-/mån för 100/10 Mbit/s inkl. IP-telefoni. Endast IP-telefoni 50 kr/mån.

Sammanställning: Två balkonger. Stor balkong om 8 kvm med utgång från master bedroom i bästa sydvästläge med överblick över den trygga innergården och utsikt mot sjön Trekanten. Sol från eftermiddag till sen kväll med solskydd i form av motordriven markis med fjärrkontroll. Den andra balkongen med utgång från gästrummet intill vardagsrummet har Mälarblick genom Marieviksportalen och härlig morgon- och förmiddagssol.

I Liljeholmen har på kort tid skapats en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med service såsom shoppinggalleria, torghandel, restauranger, mataffärer, systembolaget, postombud, bank, butiker, gym, skola, förskolor mm. Liljeholmen har snabbt blivit en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, tvärbana och bussar. Förutom Doftparken, Fruktlekparken och promenadstråken kring fågelsjön Trekanten med sin flora och fauna (följ utvecklingen på http://www.kringtrekanten.se) finns det pittoreska småstadslivet med småbåtshamnen i Gröndal och mysiga Vinterviken med caféer och badmöjligheter på bekvämt promenadavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.