Lidingö - Killinge

Ekholmsnäsvägen 125 C

Familjens radhusdröm på Lidingö! Stilren design och nyskick, soliga uteplatser och 3-4 sovrum.

Adress

Ekholmsnäsvägen 125 C

Rum

5

Slutpris

4 300 000 kr

Avgift

5 690 kr/mån

Boyta

106 kvmOm bostaden

Välkommen till denna familjedröm på Lidingö! I natursköna Killinge, ett gediget, barnvänligt och väl uppvuxet villaområde från början 1900-talet, byggdes år 2008 sex st bostadsrättsradhus. Radhusen uppfördes i stilsäker och modern design, men utan att tumma på den mysiga och hemtrevliga känslan. Planlösningarna är optimala och fördelas på tre plan. De karktäriseras av snövita fasader och svarta tegeltak, stora fönsterpartier med rikliga ljusinsläpp, utsikt över nejd och glimt av Kyrkviken, gräsmattor och soliga uteplatser. Interiört är arkitekturen densamma, minimalistisk och stilren, med påkostade och snygga materialval. Samtidigt är funktions- och förvaringslösningarna mycket goda.

Nu saluförs ett av gavelradhusen om fem rum och kök, varav tre-fyra sovrum. Det är högt och fritt beläget mot lummig allmänning och har fin utsikt över nejd och vackra sekelskiftesvillor. Vid entrén till huset finns ett härligt soldäck med plats för grill och trädgårdsmöbler. På entréplan finns badrum och trevliga sällskapsytor med kök från Ballingslöv i stilrent vitt som ansluter till vardagsrum med stora fönsterpartier och eldstad såsom en kamin. På nedre plan finns tre bra sovrum, varav två med utgång till trädgården på baksidan. Badrum med intilliggande tvättstuga. God förvaring i garderober och klädkammare. Övre plan har vindskaraktär med snedtak, fönterkupa och öppning mot våningen under med entresol, ger möjlighet att nyttja som ”master bedroom”, TV-rum, eget kontor hemma eller dylikt.

Vi tror detta är det utmärkta tillfället för familjen, eller den blivande familjen, som känner sig trångbodda inne i stan och längtar ut till hus och gräsmatta. Även för dig som vill bo kvar på ön och ställer höga krav på stil och finess! Hoppas vi ses på visning!

OBS! Radhusen upplåts i bostadsrättsform, så inga dyra pantsättnings- och lagfartskostnader tillkommer.

Välkomnande entré med stort soldäck i trätrall om ca 35 kvm samt en gräsyta. Sol från kl 12.00 och hela dagen på framsidan. Vacker vit grind in till radhuset.

Veranda med vit ytterdörr med runt snyggt fönster i. Gråa markiser ovan fönster.

Entréplan
—————–

Välkomnande hall med brunt klinkergolv och sedan löper parkettgolv in i hela bostaden. Vit kapphängare platsbyggd samt rymlig skänk.

Helkaklat vitt badrum med fönster närmast tak. Grått klinkergolv. En fondvägg som går upp längs med väggen i tidigare duschhörna i svart glansig mosaik som löper upp längs med ena vägghörnet. Badkar, wc, tvättställ med spegel ovan. Vitt separat skåp på vägg som lämnas. Handdukstork. Spotlights med dimmer. Golvvärme.

Trätrappen i spiral går både upp och ner till våningarna.

Exklusivt vitt kök i hörnläge på entréplan med rostfria vitvaror såsom varmluftsugn, mikro, hel kyl och hel frys från Siemens. Väggen mot de gröna lummiga uteplatserna har flera fönster med fint ljusinsläpp i hörnläge. Svart granitskiva med glasmosaik ovan i ljust grönt. Spotlights under överskåpen. Elspishäll med fläkt ovan. Två diskhoar.

Öppet in mot luftigt vardagsrum med fantastiska stora fönster ut mot fritt grönt läge utan insyn med viss sjöglimt mot Kyrkviken under vintern. Svart kamin från Jøtul. Högt i tak. Platsbyggd bokhylla i vitt som lämnas.

Övervåning
——————-
Stort härligt rum med två fönsterkupor i tak som ger vackert ljusinsläpp. Fönster på gavel. Detta rum kan nyttjas som sovrum, arbetsrum eller allrum. Stort förråd finns.

Nedervåning,
———————
Tre sovrum och alla med parkettgolv och vita spegeldörrar. Duschrum och tvättstuga med frånluftsvärmepump av märket Bosch. Stort förråd under trappen.

Sovrum 1 gavelrum;
Flera fönster och utgång till grön skön uteplats utan insyn med trätrall. Tyst. Tapet i ljusrandigt. Nisch med möjlighet för garderob eller spjälsäng.

Sovrum 2;
Flera fönster och utgång till grön skön uteplats utan insyn med trätrall. Tyst. Randig tapet i ljusblå ton.

Sovrum 3;
Fönster upp mot tak. Hel effektiv garderobsvägg med vita skjutbara dörrar. Vita väggar.

Duschrum i vitt kakel med grått klinkergolv samt en fondvägg i svart mosaik som löper upp runt duschen. Regndusch. Duschdörrar i klarglas. WC. En enhet tvättställ med två handfat. Vit kommod under. Stor spegel med spotlights ovan och glashylla under. Handdukstork. Vitt separat skåp på vägg som lämnas. Spotlights i tak. Golvvärme.

Tvättstuga i vitt med grått klinkergolv. Tvättpelare Siemens. Vit frånluftsvärmepump Bosch. Här finns också el/it central. Arbetsbänk.

Rejält förråd under trappen med extra bra förvaring.

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 5 690 kr

Andel i föreningen: 16,67000 %

Byggår: 2008

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd.

Lägenhetsnummer: 5:3.

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Till bostaden hör en parkeringsplats i direkt anslutning till bostaden med motorvärmaruttag samt en gästparkeringsplats. Till visningen så parkera gärna när Ni kommer ner i backen Källhagsvägen bakom föreningen.

Allmänt om föreningen: Brf Killinge Park bildades 2007 och är belägen på Ekholmsnäsvägen 123 A-C och 125 A-C, Björkhagen på Lidingö. Föreningens fastigheter består av småhus om 2 våningar med 6 lägenheter och 0 lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 2008.

Förening: Brf Killinge Park

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 6

TV: Marksänd TV via boxer eller TV över ADSL.

Internet: ADSL, eget abonnemang.

Sammanställning: Stort soldäck i anslutning till entrén och utgång till uteplats på nedre plan som vetter mot trädgård.

Läge:
———–
Närhet till Lidingös slalombacke Ekholmnäs, utomhusbadet Breviksbadet med stor pool och barnpool samt stort grönområde med kiosk, Fina motionsspår i Stockby. Golfbana. Allmänt mycket bra läge i villaidyll med närhet till Lidingötåget, matbutik i Käppala, restaurang Gåshaga Sealodge med Skärgårdsbåtarna som har hållplats där, bra skolor inom närområdet och snabb bilväg in till stan.

Trevlig bostadsrättsförening och här slipper Ni lagfartsavgiften och uttag av nya pantbrev när Ni flyttar in.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.