Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 11

Unikt stadsradhus vid Mälaren med balkong, uteplatser och magiskt sjöläge! Familjedröm!

Adress

Kristinebergs Strand 11

Rum

5

Slutpris

8 050 000 kr

Avgift

5 650 kr/mån

Boyta

124 kvmOm bostaden

Äntligen till salu! Välkommen till detta unika tillfälle att förvärva ett av de omtalade stadsradhusen eller ”radhuset med mosstaket” vid härliga Kristinebergs Strand! Här lever du i rofylld och familjevänlig miljö med ett av Stockholms häftigaste sjölägen, direkt intill Mälaren och den glittrande Ulvsundasjön. För dig som väntat på att ett av dessa radhus ska bli till salu, nu har du chansen. Bostaden är 124 kvm fördelat på ordinarie 5 r o k (idag 4:a men kan lätt göras om till 5:a) och två våningsplan. Entréplanet har en välkomnande hall med trappa till övre plan, två uteplatser, vardagsrum, badrum, kök och en tvättstuga. Det övre planet har 3-4 sovrum, balkong och ytterligare ett badrum. Allt i gott skick med sobra färger och gott ljusinsläpp.

I detta boende tror vi att barnfamiljen som behöver många sovrum, likväl villasäljaren som vill bo närmare stan men ändå behålla villakaraktären, kommer att trivas!

OBS! Till radhuset hör en garageplats i grannfastigheten genom servitut för 1000:-/månad.

ENTRÉPLAN:

– Hall med plats för avhängning vid klädhängare. Förvaring i klädkammare. Klinkergolv med golvvärme och målade väggar. I hallen finns trappa till det övre planet.

– Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, dusch, toalett, handfat och handdukstork.

– Vardagsrum med parkettgolv och nymålade väggar. Här finns utgång till stor uteplats i söder med plats för trädgårdsmöbler.

– Kök med stor matplats. Köket har gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl och frys, fläkt och inbyggd diskmaskin. Ny varmluftsugn och spishäll. Klinkergolv med golvvärme.

– I anslutning till köket finns en egen tvättstuga med skåp, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

ÖVRE PLAN:

– Övre hall med utgång till balkong med viss glimt mot Ulvsundasjön. Del av den öppna hallen är från början ett sovrum. Se alternativ planlösning.

– Tre bra sovrum med parkettgolv och garderober.

– Helkaklat badrum med massage-/bubbelbadkar, dubbla handfat på kommod, toalett och en handdukstork. Klinkergolv med golvvärme.

Pris: 7 950 000 kr

Månadsavgift: 5 650 kr

Andel i föreningen: 9,03400 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1008

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Till radhuset hör en garageplats i grannfastigheten genom servitut. Avgift 1000:-/månad. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Mälarstrand 3 består av 11 bostadsrätter om radhus. Föreningens ekonomi är mycket god. Föreningen amorterar kraftigt varje år på sina lån då överskottet blir stort, förra året 2015 amorterades 700.000 kr. Idag långfristiga skulder på 7.856.582 kr rörlig ränta. Föreningen äger marken.

Till radhuset hör en garageplats i grannfastigheten genom servitut. Avgift ca 885:-/månad. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna. www.stockholm.se

Källarförråd om ca 10 kvm finns i grannfastigheten Kristinebergs Strand 3.
Stort förrådsutrymme finns på vinden som är mycket stort med belysning.

Förening: Brf Mälarstrand 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem eller via föreningens egna fibernät.

Sammanställning: Marken två uteplatser på entréplan, varav en mindre vid ingången och en stor med utgång från vardagsrummet ingår i bostadsrätten. På övre plan finns en balkong mot Ulvsundasjön.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Gångavstånd till bussar och T-bana Kristineberg (grön linje).

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, nya restauranger och diverse service. En ny sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen har byggts och ännu en pir anläggs där restaurang Tures kommer öppna under 2010/2011. Nyligen öppnade Lindhagensgallerian och ICA Maxi. Dessutom kommer den nya Strandparken att färdigställas under hösten 2010.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.