Vasastan

Sveavägen 136, 6 tr

Strålande ljus hörnvåning, högst upp, med två balkonger och vidunderlig utsikt.

Adress

Sveavägen 136, 6 tr

Rum

5,5

Slutpris

6 600 000 kr

Avgift

5 532 kr/mån

Boyta

100 kvmOm bostaden

Strålande ljus hörnvåning, högst upp, med två balkonger och vidsträckt utsikt över stadens takåsar. Lägenheten är i mycket gott skick, har en ytterst effektiv och väldisponerad planlösning med fönster i tre väderstreck. Luftiga sällskapsytor, tre-fyra möjliga sovrum, nyrenoverat badrum, inre möblerbar hall och ett fullutrustat kök. Fastighet från 1936-1937 i mycket gott skick.

Pris: 6 600 000 kr

Månadsavgift: 5 532 kr

Andel i föreningen: 6,49792 %

Byggår: 1936

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd. Tvättstugan i källaren är fräsch och det finns tvätttmaskin, torktumlare, torkrum och mangel. Föreningen har en gemensam och bokningsbar takterrass för medlemmarna med trädgårdsmöbler, grill etc. Cykelplats finns på innergården.

Renoveringar: V/A-stammar i kök och badrum 2012. Elstigar 2012. Fasader 2012. Balkonger 2012. Tvättstuga 2012. Tak 2013. Fönster och trapphus planeras att göras under 2013. Planer/diskussioner förs om att iordningställa ett minigym i källaren.

Lägenhetsnummer: 1601

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 6.

Energiförbrukning: 115 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Samfällighetsföreningen Killingen har ett antal parkeringsplatser för uthyrning på gården. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Killingen 39 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2006 och förvärvade fastigheten 2011. Föreningen består av 25 lägenheter, 22 lägenheter med bostadsrätt, 3 lägenheter med hyresrätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Planerade underhåll under 2013, Fönster och trapphus.
Planer/diskussioner förs om att iordningställa ett mingym i källaren.

Mer information finns på föreningens hemsida: http://www.brfkillingen39.se/

Förening: Brf Killingen 39

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget, 1 Gbit/s via LAN. Fastigheten är förbered för fiber fram till varje lägenhet.

Sammanställning: Två balkonger, den större i söder och den mindre i väster.

Ypperligt, centralt läge invid Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. Här lever du i kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer, restauranger, butiker och affärer. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken och Brunnsviken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.