Vasastan - Norrmalm

Regeringsgatan 83, 1 tr

Renoveringsdröm med bästa läge. Högt i tak, kakelugnar, optimal planlösning & ev balkong!

Adress

Regeringsgatan 83, 1 tr

Rum

4

Slutpris

5 400 000 kr

Avgift

4 883 kr/mån

Boyta

97 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftes 4:a om 97 välplanerade kvm. Välbevarade sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak (3,40m) med stuckatur, takrosetter, 2 kakelugnar, generösa ljusinsläpp samt spegeldörrar. Optimal planlösning med 3 rum i fil, master bedroom mot lugn innergård och även gäst-wc. Lägenheten har renoveringsbehov med stor potential att skapa sitt eget drömboende.

Förstklassigt läge nära parker och med kort promenadavstånd till Stureplan och NK. Missa inte detta tillfälle!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. I direkt anslutning till hallen finns gästtoaletten.

– Härligt vardagsrum med generösa ljusinsläpp via två stora fönster. Vacker kakelugn och fin stuckatur.

– Matsal alt sovrum i fil med vardagsrummet. Även här finns en vacker kakelugn och fin stuckatur.

– Kök med matplats för 4-6 personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin samt spis med fläkt. Köket vetter mot innergården.

– Master bedroom mot innergård med plats för dubbelsäng. Det är här utgången till en ev balkong är tänkt. God förvaring i form av 6 garderober.

– Mindre sovrum alt arbetsrum i fil med vardagsrummet.

– Badrum med badkar, handfat, wc och tvättmaskin.

– Gästtoalett med handfat.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 883 kr

Byggår: 1891

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd om ca 5 kvm och tvättstuga. Mysig innergård med utemöbler.

Lägenhetsnummer: 1103

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 10 bostadsrätter, en hyresrätt samt två affärslokaler.

Förening: Brf Regeringsgatan 83

Sammanställning: Balkonger har byggts av andra medlemmar i föreningen under 2012. Enligt uppgift från Balcona kommer en balkong att kosta mellan 120 000 – 130 000 kr.

Hörnfastighet som är belägen i trevligt läge invid park och kyrka, med behaglig närhet till allt vad innerstaden kan erbjuda. Vasastan erbjuder restauranger och caféer om du spatserar mot Odengatan. Väljer man en annan riktning finner man Hötorget, Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Stureplan, Hamngatan och mycket mera. Hela stadens utbud är inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.