Vasastan - Norrmalm

Döbelnsgatan 43, 2 tr

Stilren design möter klassiskt bevarat 1920-tal i elegant 4:a med högt & ljust läge & stor solig balkong i västerläge. FAST PRIS. RING FÖR VISNING.

Adress

Döbelnsgatan 43, 2 tr

Rum

4

Slutpris

9 200 000 kr

Avgift

3 062 kr/mån

Boyta

100 kvmOm bostaden

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLARE MAGNUS LARSSON FÖR VISNING 0709-49 00 81.

Med ett högt, ljust och genomgående läge i fastighet från 1929 saluförs nu denna fina och klassiska fyrarummare om 100 kvm med 2-3 sovrum, bra sällskapsytor och solig balkong i västerläge.

Våningen har på senare tid smakfullt renoverats med stil och tidsenligt känsla. Här samsas modern inredningsdesign, bra förvarings- och funktionslösningar samt sober färgsättning med de genuina originaldetaljerna från byggåret såsom högt till tak med slätstuckaturer och rundad taklister, spegelmönstrade skjutdörrar, fina fönsterpartier med spröjs och djupa nischer, trätiljor och stavparkett

Den utmärkta planlösningen är genomgående och trivsam, den är ytterst funktionell och tillgänglig. Via en välkomnande tambur med plats att hänga ytterkläder nås en inre möbler hall med gott rumssamband och en fristående garderobsvägg. Två fina sällskapsrum i fil mot gatan som avdelas med vackra speglade skjutdörrar i original. Rummen kan efter behov och tycke användas som vardagsrum, matsal och/eller sovrum.

Välutrustat kök i stilrent vitt med komplett maskinell utrustning. Två sovrum, ett mindre barn-, gäst- eller arbetsrum innanför köket och ett rymligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkongen i soligt västerläge med lummig utsikt över innergården. Föräldrasovrummet ansluter även till ett rymligt och fräscht badrum i stilrent och modernt utförande med bl a ett inkaklat badkar, toalett samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I anslutning till tamburen finns separat gäst-WC med toalett och handfat.

Det här är ett boende som passar både barnfamiljen med behov av många sovrum och villasäljaren som uppskattar rejäla sällskapsytor och som vill bo med ett ypperligt och centralt läge i Stockholm, i klassiska 1800-talskvarter på Norrmalm där Vasastan och city möts.

Synnerligen välskött, äkta och äldre förening med god ekonomi och fastighet i mycket gott skick.

– Välkomnande hall/tambur med plats för ytterkläder och skor. Gallergrind och trätiljor. Tamburen leder till inre hall med gott rumssamband. I hallen finns fristående garderober längs med vägg. Stavparkett.

– Två vackra rum i fil mot gatan avdelas med vackra skjutdörrar i original. Rummen nyttjas efter behov och smak som vardagsrum, matsal/bibliotek eller sovrum. Båda rummen har rejäl takhöjd med slätstuckaturer och rund listdekor, höga spröjsade fönster med djupa nischer samt stavparkett. Väggar i sober kulör.

– Välutrustat kök i stilsäkert utförande med god förvaring och bra arbetsytor. Här samsas vackra originalskåp med modern och tidlös skåpinteriör i vitt. Bänkskivor i borstad stål och i ek med kaklade väggar ovan. Diskret belysning under skåp och hyllor. Komplett maskinell utrustning bestående av kyl och frys, gashäll, varmluftsugn, micro, fläktkåpa och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer och vitlaserade trätiljor.

– Två-tre sovrum. Rymligt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och plats för garderober. Här finns utgång till balkong i högt och soligt västerläge med lummig utsikt över innergården. Trätiljor och väggar i sober kulör. Innanför köket finns ett mindre sovrum som kan användas som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Ett av de båda sällskapsrummen kan utgöra ett tredje och rymligt sovrum.

– I anslutning till föräldrasovrummet finns ett stort och fräscht badrum i stilrent utförande och med påkostad interiör. Här finns ett inkaklat badkar, smart nisch för förvaring, vägghängd toalett, handdukstork (ej fungerande), handfat med platsbyggd förvaring samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Tak med infällda spotlights och golv med golvvärme.

– I anslutning till tamburen finns även separat gäst-WC med toalett, klinkergolv och handfat.

Pris: 9 200 000 kr

Månadsavgift: 3 062 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (basutbud). Övriga driftskostnader per månad: Hushållsel ca 300-400:-. Hemförsäkring ca 200:-. Gas ca 250:-.

Andel i föreningen: 7,47000 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 11 (1203)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 131 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna samt externa garageplatser i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Fylgia nr 1 är en äldre förening bildad redan 1928. Föreningen består av 20 lägenheter och 2 lokaler i välvårdad fastighet på Döbelnsgatan 43.

Föreningen har en mycket god ekonomi och låga avgifter för medlemmarna. Inga avgiftsförändringar finns i dagsläget planerade/beslutade.

Till lägenheten disponeras ett källaförråd och ett vindsförråd. I fastigheten finns en gemensam tvättstuga samt cykel-/barnvagnsförråd.

Förening: Brf Fylgia nr 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Stor möblerbar balkong i högt och fritt västerläge med sol från förmiddag till kväll och vy över lummig innergård.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm city erbjuder, från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker, konstgallerier etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Johannes kyrkopark och Observatorielunden i direkt anslutning, men även Lill-jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken finns inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.