Vasastan - invid Vasaparken

Medevigatan 8, 1 tr.

Invid Vasaparken med stor terrass om ca 20 kvm i söder. Hörnläge med funktion av 4 r o k. Stora härliga sällskapsytor och tre sovrum. Garage i huset!

Adress

Medevigatan 8, 1 tr.

Rum

4

Slutpris

8 500 000 kr

Avgift

4 946 kr/mån

Boyta

98 kvmOm bostaden

I fastighet från 2009 med alla tänkbara moderna bekvämligheter, stor barnvänlig och grönskande innergård med lekplats och sittplatser samt garage i huset, saluförs nu denna svårslagna familjevåning om 98 kvm. Lägenheten är en 3,5:a men har onekligen funktion av en 4:a med 3 sovrum i ett av Vasastans bästa lägen invid Vasaparken och Odenplan.

Detta är ett hem att leva i med härliga öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök anpassad till familjeliv såväl som umgänge i goda vänners lag. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning och plats för matsalsbord för stora middagssällskap. Tre bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med suverän förvaring samt två barn-, gäst eller arbetsrum. Snyggt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-WC. Den stora terrassen ger ett extra rum under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för utemöbler. grill och växter. Fantastisk gemensam innergård som måste ses.

Kombinationen av detta svårslagna och lugna läge men ändå med närhet till allt Stockholm har att erbjuda runt husknuten ger ett eftertraktat boende för både villasäljaren och barnfamiljen med behov av umgängesytor och sovrum.

Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet, välkommen på visning!

– Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober.

– Gästtoalett angränsande till hallen med WC och handfat.

– Rymligt och sobert badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, WC samt handfat och förvaringsytor. Tvättmaskin och torktumlare för extra komfort.

– Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och övrig önskad möblering. Fönster mot terrassen samt suverän förvaring i garderob längst med väggen.

– Sovrum 2 med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring.

– Arbetsrum/sovrum 3 med plats för säng och skrivbord.

– Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en social och generös sällskapsdel. Gott om skåp och arbetsytor samt komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsbord och annan möblering. Stora fönsterpartier samt utgång till terrassen.

– Stor terrass i söder om ca 20 kvm med gott om plats för utemöbler, grill och växter.

Pris: 8 350 000 kr

Månadsavgift: 4 946 kr
I avgiften ingår värme, VA. kabel-TV (basutbud) och bredband.

Andel i föreningen: 2,60160 %

Uppvärmning: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 2009-2009

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 0312 (1101)

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen har tillgång till 27 garageplatser, plats kan hyras till kostnad om 1900 kr/mån (MC-parkering finns). Laddstolpar för laddning av elbil finns. Platserna tillhör ej lägenheter utan hyrs separat. Kösystem tillämpas. I dagsläget ingen kö. I övrigt gäller boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: Brf Wasa Brunn registrerades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 48 bostadsrättslägenheter. Det finns 3 st marklokaler som upplåtes med hyresrätt och som bidrar till föreningens ekonomi, samtliga lokaler är uthyrda. Fastigheten blev klar för inflyttning under våren 2009. Inga renoveringar eller avgiftsförändringar är inplanerade.

Adresser tillhörande Brf Wasa Brunn:
• Eastmanvägen 17
• Medevigatan 8
• Medevigatan 14

Samtliga lägenheter har tillhörande lägenhetsförråd i sutterängplanen.

Gemensamhetsutrymmen:
Stor, barnvänlig gård med träd, lekplats och sittplatser. Tvättstugan är belägen på gatuplan utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I föreningen finns även ett flertal cykel- och barnvagnsrum.

Föreningen har 27 garageplatser i markplan som hyrs ut till föreningens medlemmar (garageport öppnas med fjärrkontroll). Även plats för motorcykel finnes. Styrelsen har hand om kölistan, för närvarande finns enstaka lediga platser.

Överlåtelseavgift: 1 050 kr per överlåtelse faktureras köparen.

Pantsättningsavgift: 1 procent av innevarande års prisbasbelopp vid pantsättning.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Wasa Brunn

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 48

Antal lokaler: 3

TV: I dagsläget ingår Ownits basutbud i månadsavgiften.

Internet: Eget fastighetsnät med fiber in i fastigheten. Nätverksuttag i varje rum i alla lägenheter. Bredband, leverantör: Ownit, upp till 1 000/1 000 Mbit ingår i månadsavgiften. Fastigheten har även fiber indraget via Stokab.

Sammanställning: Härlig terrass om ca 20 kvm med gott om plats för bord, stolar och växter. Sol från lunch till sen eftermiddag. Här finns golvbrunn och eluttag.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.