Vasastan

Rådmansgatan 76 C, 3 tr

Maximalt yteffektiv familjefyra vid Tegnérlunden! Modern design, högt läge, balkong & tre sovrum.

Adress

Rådmansgatan 76 C, 3 tr

Rum

4

Slutpris

5 525 000 kr

Avgift

3 104 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”välplanerad” passat bättre för att beskriva denna lägenhets suveräna och maximalt yteffektiva planlösning. Invid Tegnérlunden, i attraktiva och trevliga kvarter där Vasastan och Norrmalm möts, finner du detta utmärkta och bekväma familjeboende om fyra rum, varav tre bra sovrum och öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Funktionen i denna lägenhet motsvarar väl bostäder på så väl 90 som 100 kvm. Lägenheten har på senare tid renoverats till toppskick, den har ett högt, ljust och genomgående läge samt balkong mot innergård. Välskött, modern fastighet från 1979, uppförd i för området tidsenlig sekelskiftesstil.

Kombinationen av unik familjelägenhet och det suveräna Stockholmsläget med kort gångavstånd till både Odenplan och Drottninggatan, T-centralen och city m.m., gör detta till ett boende många väntat på!

– Välkomnande hall med klädhängare och god förvaring i garderober. Hallen har gott rumssamband och ansluter till alla rum.

– Fräscht kaklat badrum, renoverat 2008, med klinkergolv och golvvärme. Inkaklat badkar, WC, handfat på kommod och badrumsskåp ovan och spotlights i tak.

– Öppna och ljusa sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket är smakfullt renoverat 2010 i stilren och minimalistisk design. God förvaring i skåp och draglådor. Kyl och frys, spis, varmluftsugn, microvågsugn, fläkt och diskmaskin. I köket finns även en tvättmaskin som kombineras med torktumlare. Bra arbetsytor med rejäla bänkskivor.

– Vardagsrum med plats för soffa, TV-möbel och matbord för många middagsgäster.

– Sovrum 1 och 2 ligger mot gården. Ett föräldrasovrum med utgång till balkongen. Här finns exklusiv fondtapet från Svenskt Tenn. Det andra sovrummet passar som utmärkt barnrum. Sovrum 3 ligger innanför kök/vardagsrum och passar väl som barn-, gäst- eller arbetsrum.

Pris: 5 250 000 kr

Månadsavgift: 3 104 kr

Andel i föreningen: 2,63300 %

Byggår: 1979

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren (nås med den stora hissen) finns ett barnvagnsrum och en modern tvättstuga med tre maskiner, en centrifug och ett torkskåp.

Renoveringar: Ommålning av tak 2006. Renovering av trapphus och entréer 2006. Fönster 2008. Putsning av entrétrappor 2010. Reparation av gårdsbrunnar 2011. OVK 2012. Gårdsrenovering 2012. Stamspolning 2013. Radonmätning 2013. Upphandling av nytt serviceavtal för ventilationssystemet 2013.

Lägenhetsnummer: 13031

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 103 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I fastigheten finns garage med 8 st platser med separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området. Se gärna www. garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Astrea nr 14 bildades 1997 och förvärvade fastigheten 2002. Föreningen består av 34 lägenheter, varav 4 är återstående hyresrätter, 2 lokaler med hyresrätt (bl a en förskola) och ett garage med 8 platser.

Förening: Brf Astrea 14

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong i högt läge mot innergård.

Mycket eftertraktat och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan. Här finns ett komplett utbud av butiker, matvaruaffärer, resturanger, mysiga caféer, bibliotek, gym och all annan tänkbar service. Inom ett par minuters promenad nås även Handelshögskolan, trivsamma Vasaparken och S:t Eriksplan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.