Vasastan

Hagagatan 44

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Hagagatan 44

Rum

4

Slutpris

6 875 000 kr

Avgift

5 071 kr/mån

Boyta

139 kvmOm bostaden

Välkomna till en unik lägenhet om 139 kvm med suveränt läge i Vasastan, ett stenkast från Odenplan! Klassiska originaldetaljer möter stilren minimalism och design i denna fantastiska och sagolikt fina lägenhet som med varsam hand under 2008-2009 designats, byggts om och renoverats till toppskick. Sällan har det klyschiga uttrycket ”drömboende” passat bättre för att beskriva denna bostad som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Planlösningen är utmärkt disponerad med härliga, öppna och representativa sällskapsytor där bl a kök och vardagsrum om ca 40 kvm integreras till ett. Det platsbyggda köket är stilfullt inrett för både proffs och den matlagningsglade. Här finns exklusiv inredning, bra förvarings- och funktionslösningar samt påkostad maskinell utrustning såsom bl a kyl och frys ”side by side” med vatten och ismaskin, espressomaskin med värmeskåp, samt inbyggd vinkyl. Vardagsrummet är öppet, luftigt och väldisponerat, en braskamin ger en mysig känsla. I rofyllt och tyst läge in mot hemtrevlig innergård vetter två sovrum, varav ett mindre barn-, gäst- eller arbetsrum och ett större ”master bedroom” med utgång till generös uteplats. På entréplan finns en stor walk in closet samt en toppfräsch WC. På nedervåningen som har egen ingång finns ett allrum samt ett stort badrum med bastu och spakänsla. Hela lägenheten har väggar i ljus ton och genomgående ekparkett från Berg & Berg med golvvärme. Lägenheten har dessutom ett integrerat ljudsystem med högtalare från Bose. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med mycket god förvaring i form av en stor anslutande klädkammare. Närmast ytterdörren ligger ett granitgolv med golvvärme. I resten av våningen ligger ett ekparkettgolv från Berg & Berg med golvvärme. Lägenheten har genomgående väggar i vitt.

– Fantastisk sällskapsyta om ca 40 kvm med kök och vardagsrum som integreras till ett. Köket är platsbyggt, exklusivt och stilfullt inrett för proffs och matlagningsglada med gott om skåp- och förvaringslösningar samt arbetsytor. Exklusiv maskinell utrustning i rostfritt utförande från Whirlpool bestående av kyl och frys ”side by side” med vatten och ismaskin, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, espressomaskin med värmeskåp, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt vinkyl. Plats för stort matbord.

– Vardagsrummet är luftigt och öppet med plats för rejäl soffgrupp. Braskaminen ger en mysig känsla.

– Två bra sovrum, varav ett passar som barn-, gäst-, arbetsrum eller dylikt. Det andra sovrummet, ”master bedroom” är luftigt och rymligt med utgång till uteplats i rofyllt gårdsläge. Sovrummet ger plats för stor dubbelsäng. Båda sovrummen har förvaring i platsbyggda garderobsväggar.

– På nedervåningen finns ett mysigt allrum som även kan användas som ett tredje sovrum. Till nedervåningen finns en egen ingång.

– Fantastiskt badrum med bastu och spakänsla. Mörkt klinker med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med dubbla kommoder, vägghängd WC, rymlig duschhörna, jacuzzi, tvättmaskin, torktumlare samt en takhängd TV.

– På entréplan finns en toppfräsch WC med mörkt klinker med golvvärme och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 071 kr

Andel i föreningen: 5,66750 %

Byggår: 1910

Övriga byggnader/utrymmen: Gemensam tvättstuga i gårdshuset som innehåller tre tvättmaskiner, ett torkskåp samt en torktumlare. Barnvagnsrum samt cykelförråd finns.

Renoveringar: Stammarna byttes 1979-1980. Under 2008 gjordes en omfattande renovering av innergården. Tak, fasad samt trapphus har nyligen renoverats.

Lägenhetsnummer: 130

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Hagagatan 44 består av 32 st bostadslägenheter varav 28 st upplåtes med bostadsrätt och 4 st med hyresrätt. Föreningen har även 2 lokaler upplåtna med hyresrätt.

Förening: Brf Hagagatan 44

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele 2.

Internet: Bredband. Leverantör: Tele 2.

Sammanställning: Trevlig uteplats mot innergården. Här finns belysning samt infravärme.

Lägenheten är uppmätt till 139 kvm ”levnadsyta” (88,1 kvm boyta + 51,2 kvm biyta)

Lugna och trivsamma kvarter med innerstans puls precis runt knuten. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och mysiga caféer är tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken och Brunnsviken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.