Vasastan

Odengatan 32, 4 tr.

Suverän våning i ett makalöst bra skick. Balkong, öppen spis och perfekt planösning. Låg avgift och garage i huset.

Adress

Odengatan 32, 4 tr.

Rum

4

Slutpris

7 700 000 kr

Avgift

3 083 kr/mån

Boyta

136 kvmOm bostaden

Välkommen till en riktig drömvåning om 136 ljusa och välplanerade kvm i toppskick. Genomgående planlösning, generösa ljusinsläpp, fungerande öppen spis, balkong och vackra, genuina golv. Nyrenoverat kök och badrum, extra toalett, tre sovrum samt öppna och stora sällskapsytor. Lägenheten vetter mot Tulegatan och lugn innergård. Välskött fastighet och förening med god ekonomi och låga avgifter. Garageplats finns i huset.

– Välkomnande hall med stor klädkammare och plats för ytterkläder. Vitmålade väggar och vacker öländsk sjösten på golv. Infälld belysning via spotlights.

– Inre möblerbar hall med suverän förvaring, öländsk sjösten på golvet. Vitmålade väggar. Infälld belysning via spotlights.

– Snyggt, nyrenoverat kök med full maskinell utrustning. Kyl och frys, integrerad diskmaskin, spis med induktionshäll, varmluftsugn och fläkt. Matplats för 8-10 personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Vitlaserad stavparkett i ek.

– Matsal med fransk balkong, som med fördel även kan användas som sovrum. Vitlaserad stavparkett i ek.

– Underbart vardagsrum med fungerande öppen spis, generöst ljusinsläpp och vitlaserad stavparkett i ek.

– Två sovrum mot innergården. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och har två garderober. Utgång till balkong och vitlaserad stavparkett i ek.

– Härligt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Badkar, dubbelhandfat, handdukstork, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

– Separat gästtoalett med wc och handfat. Mosaik på golvet.

Pris: 7 475 000 kr

Månadsavgift: 3 083 kr

Andel i föreningen: 2,85810 %

Byggår: 1966

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Två tvättstugor på vinden med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, och mangel. Sopnedkast i varje trapphus. Grovsoprum med sortering finns i garageplan. Cykelparkering i garageplan. Snickarbod. Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 1403.

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Föreningen förfogar över hela garaget och dess 63 parkeringsplatser i två plan under gatuplanet. Hissen från respektive trapphus går med hjälp av särskild nyckel till de två planen. 1200:-/månad.

Allmänt om föreningen: Fastigheten Snickaren 15 byggdes 1966 för att vara inflyttningsklart 1967. Fastighetsbolaget Hufvudstaden lät bygga fastigheten för egen förvaltning. Inriktningen var att hålla nere de framtida driftskostnaderna så långt det var möjligt, vilket fick till följd att bästa möjliga material användes. Målet var att allt material skulle ha en livslängd på minst 100 år och fatigheten kan sägas vara i mycket gott skick. Föreningen består av 45 lägenheter (2 st hyresrätter) och sju affärslokaler.

Förening: Snickaren 15

TV: Föreningen har gruppavtal med Com Hem som levererar via eget fastighetsnät. Alla lägenheter har ett digitalt basutbud på 9 fasta kanaler samt 8 individuella som man kan välja själv. Medlemmar kan teckna individuella avtal med ComHem för ett större utbud. Bredband Föreningen äger ett Gbit säkrat fastighetsnät för Internet, som är anslutet via optisk fiber till Stokab AB stadsnät. Alla lägenheter har tillgång till 100Mbit/s bredband som levereras av Bredband2. Medlemmarna kan individuellt uppgradera till 1GBit/s från Bredband2 och teckna avtal på IPTelefoni från valfri leverantör.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.