Vasastan

Hagagatan 22, 3 tr

Högt och ljust belägen hörnfyra med solig balkong. Perfekt genomgående planlösning, tre sovrum och bevarad 1920-talscharm. Drömläge invid Odenplan!

Adress

Hagagatan 22, 3 tr

Rum

4

Slutpris

8 600 000 kr

Avgift

5 455 kr/mån

Boyta

120 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Hagagatan 22 och denna vackra familjedröm, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Attraktivt belägen i eftersökta kvarter invid Odenplan med mängder av populära caféer, restauranger och butiker.

Lägenheten är smakfullt renoverad till en svårslagen, optimalt planerad fyra med perfekt genomgående planlösning, fina golv, högt till tak och vackra spröjsade fönster. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för social yta. Stilrent kök med smakfull interiör och all maskinell utrustning. Tre sovrum och snyggt helkaklat badrum samt separat tvättstuga.
En fantastisk våning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina trevliga sociala ytor med plats för familj och vänner.

Här bor du med såväl Odenplans suveräna utbud av restauranger och butiker utanför porten som Brunnsvikens glittrande vatten och Hagaparkens grönska en kort promenad bort. Nära Vanadisbadet och härliga parker som Observatorielunden och Vasaparken.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderober.
– Gästtoalett angränsande till hallen med WC och handfat.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och matsalsbord vilket gör detta till en självklar plats för social samvaro och umgänge.

– Genom serveringsgången med bevarat serveringsskåp når du det trevliga köket med härlig rymd och smakfull interiör samt gott om skåp och arbetsytor. Köket är fullutrustat med gasspis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys samt micro. Plats för matbord och utgång till ljuvlig, möblerbar balkong.

– Två generösa sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Det tredje passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och vackert golv. Utrustat med dusch, WC, handfat och handdukstork. Golvvärme och spotlights i tak.
– Separat liten tvättstuga med tvättpelare.

Pris: 8 950 000 kr

Månadsavgift: 5 455 kr
I avgiften ingår värme, vatten, balkongavgift och fiberinternet 100/100. Beräknad driftkostnad/månad ca: hemförsäkring 200 kr, hushållsström 300 kr.

Andel i föreningen: 3,33495 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1924

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns barnvagnsrum på entreplan och tvättstuga i källarplan. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer: 19 (1304)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Energiförbrukning: 127 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Nejlikan 12 är en äkta förening och ligger på adresserna Hagagatan 22 och Frejgatan 57. Fastigheten består av 36 st lägenheter samt fem lokaler fördelat på en bostadsyta om 2355 kvm. Föreningen äger marken. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Samtliga affärslokaler är uthyrda och hyrorna på dessa har nyligen höjts. 2019 beräknas hyresintäkterna hamna på runt 940 000 kr.
Styrelsen har som plan att amortera 1.2 msek per år för att minska belåningen. Likvida medel ligger stabilt runt 4- 4.5 msek, styrelsen är varsam med investeringar.

Gjorda renoveringar:
– 1976, byte av yttertak.
– 1990-tal, avloppsstammar och -ledningar utbytta vid olika tillfällen.
– 2002, renovering av fasad och balkonger.
– 2007-08, målning av fönster.
– 2012, renoverad hiss i samband med renovering och försäljning av råvind.
– 2013, Hissmaskiner byttes.
– 2015, el-stigare byttes.
– 2015, 18 st balkonger byggda mot gård under 2015/16. Finns bygglov (5år) för totalt 20 st.
– 2018 Renovering och målning av fönster.

Planerade renoveringar:
Renovering av innergård planeras 2019.
Planer för ommålning i trapphus finns planerat år 2019-2020.
Ommålning av tak planeras under 2020.

Förening: Nejlikan 12

Antal lägenheter: 39

Antal lokaler: 6

TV: Kabel-TV genom ComHem (Coax). Tecknas separat.

Internet: Bahnhof. 100/100 MBit-gruppavtal upprättat för alla medlemmar.

Sammanställning: Underbar balkong med plats för bord, stolar och växter.

Härligt läge invid Odenplan och Odengatan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer, flera 7 Eleven-butiker, SATS och caféer samt Stockholms Stadsbibliotek. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana såväl som flertalet innerstadsbussar.

Nära till härliga grönområden såsom Hagaparken, Observatorielunden, Vasaparken samt Brunnsviken där du kan bada, hyra båtplats och kanot.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.