Vasastan

Kungstensgatan 28 C, 3 tr

Stilren design, modern funktion och härlig balkong. Centralt innerstadsläge och låg avgift!

Adress

Kungstensgatan 28 C, 3 tr

Rum

4

Slutpris

5 620 000 kr

Avgift

2 793 kr/mån

Boyta

106 kvmOm bostaden

I attraktiva Vasastads- och Norrmalmskvarter, i centralt läge av Stockholm med promenadavstånd till det mesta, finns denna fina lägenhet om 106 kvm och 4 r o k. Lägenheten har med stilsäker hand totalrenoverats 2007 med smarta funktionslösningar, stram och tidlös design samt sober färgsättning. Planlösningen är modern, yteffektiv och genomgående mot gård och gata. Här finns tre bra sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till balkong i väster, ett som utgör ”dressingroom” och ett som väl passar till gäst-, arbets- eller barnrum. Sällskapsytor med stort vardagsrum som öppnar till kök i högblankt vitt maskiner i rostfri design och ett burspråk med vy längs med gatan.

Denna lägenhet tror vi passar villasäljaren, som längtat till ett centralt innerstadsläge med promenadavtstånd till det mesta, såväl som barnfamiljen som vill bo kvar i stadsdelen och behöver upp till tre sovrum.

OBS! Äkta förening med god ekonomi och låga avgifter!

Entréhall med plats för avhängning och förvaring i klädkammare. Hallen ansluter till ”tvättstuga” med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ursprungligen en separat gäst-WC som enkelt kan återställas. Hallen har vitmålade väggar och tak. Klinkergolv vid ytterdörr.

Inre hallpassage med gott rumssamband.

Fräscht helkaklat badrum med läckert inkaklat badkar. Här finns toalett, handfat och kommod med draglådor från Svedbergs.

Tre sovrum. Sovrum nr 1, ”Master bedroom”, med plats för stor dubbelsäng och utgång till balkongen. Sovrum nr 2, används som dressingroom med tillhörande inredning men kan enkelt återställas till sovrum. Sovrum 3, gäst-, arbets- eller barnrum med franskt balkongfönster.

Härlig sällskapsdel där kök och öppnar mot vardagsrum. Köket är stilrent designat i högblankt vitt med gott om skåp och draglådor, handtag i rostfritt, generösa arbetsytor för den matlagningsglade och vitkaklade väggar ovan. Komplett köksrutrustning i rostfri design såsom kyl och frys ”side by side”, integrerad fullstor diskmaskin, keramikhäll, varmluftsugn, fläkt och microvågsugn. I köket finns ett burspråksparti med fönster och vy längs med gatan.

Vardagsrummet är rymligt och ger plats för både soffa och stor matsalsmöbel.

Lägenheten totalrenoverades 2007 med genomgående yteffektiv planlösning, vitmålade väggar och tak samt mörka golv.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 2 793 kr

Andel i föreningen: 1,82140 %

Byggår: 1983

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd med direktförbindelse med hissen och tvättstuga i markplan på gården.

Lägenhetsnummer: 797.

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Garage finns i huset med 30 platser och direktförbindelse med hissen. Till garageplatserna är det separat kö. F.n. är det ca 10 personer i kö. (några ur denna kö har tackat nej till garageerbjudanden). Kostnad för garaget är 1.500:-/månad. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: – Äkta förening.
– Föreningen bildades 1990 och består av 27 bostadsrätter och 6 affärslokaler.
– Föreningens adresser är: Kungstensgatan 28B och Sveavägen 92.
– Ventilation: Mekanisk frånluft med utsug i badrum och kök, springventiler i fönster. Enbart kolfilter fläktar får installeras.
– Trappstädning sköts av städfirma.

Hela fastigheten byggdes om 1981 (bl.a Stambyte samt byte av elstigare), ny tvättstuga 2011, uppförande av vindslägenheter 2012, byte av överdelen av taket 2013, hissarna utbytta 2014, fönsterrenovering 2015, byte av värmeväxlare 2015, ventilationsarbete i lokaler och lägenheter för godkänd OVK 2015-2016, injustering av värmesystem 2016­2017.
Källarförråd ingår. Tvättstuga. Cykel- och barnvagnsförråd.

Förening: Brf Palmträdet 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 27

Antal lokaler: 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband via Ownit.

Sammanställning: Balkong i väster.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Vasastan och Norrmalm invid Handelshögskolan och Observatorielunden. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm city erbjuder med allt från Stureplans innekrogar och restaruranger till Skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker m.m. När man vill komma ifrån pulsen finns vackra Observatorielunden runt hörnet och på gångavstånd finns Vanadislunden samt Hagaparken och Brunnsviken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.