Vasastan

Rörstrandsgatan 34, 1 tr

Charmigt 20-tal med högt i tak, stora fönster och genomgående planlösning!

Adress

Rörstrandsgatan 34, 1 tr

Rum

4

Slutpris

5 900 000 kr

Avgift

4 740 kr/mån

Boyta

105 kvmOm bostaden

Här på Rörstrandsgatan, med ett av innerstadens mest eftersökta läge och adress, finns denna charmiga fyra om 105 kvm. Vackra 20-talsdetaljer såsom fina spegeldörrar, fönster med djupa nischer, fina trägolv och generös takhöjd. Genomgående planlösning med ett stort och ljust vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Kök med mindre matplats, tre trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel tv (grundutbud) samt bredband.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt god förvaring i flera anslutande garderober. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv.

– Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats.

– Trevligt kök med plats för mindre matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis samt ovansittande spisfläkt.

– Tre trivsamma sovrum varav två mot lugn innergård.

– Helkaklat badrum med ljust klinker på golv och vitt kakel på väggar.

Pris: 6 200 000 kr

Månadsavgift: 4 740 kr

Andel i föreningen: 5,06700 %

Byggår: 1909

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5-6 kvm. I gathuset finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och en mangel. Här finns också en relaxavdelning med pingisbord, hobbyrum, bastu och dusch. Barnvagnsrum.

Renoveringar: V/A-stammar och elstigar bytta 2003. Renovering av hiss, tak och vindsbygge 2005/2006. Balkonger byggda 2007. Fönster renoverade 2008. Säkerhetsdörrar installerade 2009. Kommande renoveringar: Tvättstuga Soprum Trapphus Fasad

Lägenhetsnummer: 5 (1101)

Hiss: Ja

Parkering/Bilplats: I området finns flera externa garage. I övrigt gäller sedvanlig "boendeparkering" i området, vilket ansökes om hos Gatu- och Fastighetskontoret.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Volontären 17 förvärvade fastigheten på Rörstrandsgatan 34 år 2002 och består av 26 lägenheter och 2 lokaler. För mer info, se http://www.volontaren17.se

Förening: Brf Volontären 17

TV: Kabel-TV via ComHem och bredband 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Här lever man lugnt på Rörstrandsgatan nära gatans restaurang- och cafétäta stråk med pulsen i Birkastan och vid S:t Eriksplan. Samtidigt nås med några minuters promenad bl a Vasaparken och Karlbergs rekreationsområde. Kommunikationerna är goda med T-bana, flertalet innerstadsbussar samt pendeltåg vid Karlbergs station och flygbussar. Mataffärer, caféer, butiker m.m. finns det gott om. Välkommen till trevliga Birkastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.