Vasastan

Surbrunnsgatan 5

Sekelskifte möter stilren design i suverän 4:a med uteplats. Toppskick och bra innerstadsläge!

Adress

Surbrunnsgatan 5

Rum

4

Slutpris

5 850 000 kr

Avgift

4 305 kr/mån

Boyta

105 kvmOm bostaden

Välkommen till denna ljusa och genomgående sekelskifteslägenhet om 4 r o k som 2006 totalrenoverades till absolut toppskick! Bevarade ursprungsdetaljer samsas på ett smakfullt sätt med stilrena och moderna linjer och sätter läcker prägel på den i övrigt suveräna och genomgående planlösningen. Lägenheten har vitoljade furugolv, infällda spotlights i tak och gott om smart förvaring.

Välrustat kök i stram och tidlös utformning med komplett maskinell utrustning i rostfri design från Miele och Siemens med bl a vinkyl. Här finns utgång till innergård med fri disponering av stor solig uteplats med plats för trädgårdsmöbler och plantering. Härligt vardagsrum med inbyggt ljudsystem från Bose och stora sällskapsytor med plats för både soffa och matsalsmöblering. Toppfräscht badrum med massagebadkar och tvättmaskin. Tre bra sovrum, varav ”master bedroom” med platsbyggd garderobsvägg.

Det här är en våning som passar barnfamiljen med behov av många sovrum så väl som villasäljaren som uppskattar generösa sällskapsytor.

– Hall med plats för avhängning vid klädhängare och förvaring i garderob. Hallen har viljoljat furugolv, vitmålade väggar och tak samt infällda spotlights i tak. Gott rumssamband.

– Toppfräscht badrum med sjösten på vägg och golv, golvvärme, massagebadkar, tvättmaskin, toalett, handdukstork, hyllor och handfat på kommod med öppna hyllplan. Infällda spotlights i tak.

– Välrustat kök i stram och tidlös utformning med komplett maskinell utrustning i rostfri design från Miele och Siemens. Kyl, frys, induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn, diskmaskin och vinkyl. Köket har bra förvaring med gott om skåp och draglådor. Matplats för 4-5 personer vid utgången till uteplatsen. Vitoljat furugolv, vitmålade väggar och tak samt infällda spotlights i taket.

– Stort vardagsrum med inbyggt ljudsystem från Bose Här finns plats för både soffa och rejäl matsalsmöblering, två stora fönster, vitmålade väggar och tak med bevarad stuckatur.

– Tre utmärkta sovrum med vitoljade furugolv, vitmålade väggar och tak och förvaring. Stort ”master bedroom” med platsbyggd garderobsvägg, barnrum med garderober ett mindre rum som väl nyttjas till gäst- eller arbetsrum.

Pris: 4 750 000 kr

Månadsavgift: 4 305 kr

Andel i föreningen: 10,89000 %

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och härlig innergård med trädäck, grill och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Huvudstam byttes 1970. Badrums- och kökstam till huvudstammen byttes 2006. Samtliga stammar inspekterades 2008 och stamspolninng sker under 2009. Fasad och fönster renoverades 2008. Trapphus och tvättstuga renoverads 2005. Innergården är nyligen renoverad. Just nu pågår byggs hissen om och ett nytt tak är lagt efter vindsbyggnation.

Lägenhetsnummer: 11005-003

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5 av 5.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastighten 2000 och upplåter idag 18 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen är äkta och har en mycket god ekonomi. Per 2013-12-31 är de långfristiga skulderna ca 3.300.000:- och omsättningstillgångarna ca 2.100.000:-. Inga avgiftsförändringar planeras.

Förening: Brf Trasten 10

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Från lägenhetens kök finns en utgång till gården. I direkt anslutning till utgången finns en uteplats med disponeringsmöjlighet för innehavaren av denna lägenhet. Uteplatsen tillhör inte lägenheten formellt, men föreningen tillåter principiellt att den nyttjas av lägenhetsinnehavaren med egna bord och stolar.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.