Sundbyberg

Eliegatan 1 A

Nyproducerad drömbostad med radhuskänsla och attraktivt läge i centrala Sundbyberg. Tunnelbanan runt knuten!

Adress

Eliegatan 1 A

Rum

4

Slutpris

2 925 000 kr

Avgift

5 064 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

Unik möjlighet att förvärva ett nyproducerat boende med radhuskänsla i populära Sundbyberg! Bostadsrättföreningen Signallodet byggs av NCC med inflyttningsstart årskiftet 2011/2012. Idealiskt för familjen med behov av tre sovrum eller villasäljaren som fortfarande vill njuta av härliga grillkvällar. Bostaden har genomtänkt planlösning med genomgående moderna, ljusa och stilrena materialval (stilval Milano). Här bor ni med attraktivt läge, egen stenlagd uteplats omgiven av grönskande häck, 100 m till tunnelbana och nya tvärbanan inom kort promenadavstånd! Ett toppmodernt boende med gemytlig småstadskänsla som erbjuder närhet till såväl naturområden som centrum med restauranger, affärer och kommunikationer samt ett stort urval av förskolor och grundskolor.

Hall: Plats för avhängning och en garderob, säkerhetsdörr. En stor klädkammare finns i anslutning till entrén. Den ena toaletten når man från hallen. Ekparket och vitmålade väggar.

Kök: Kök i snygg och stilren design Milano. Bra förvaring i skåp med extra höga luckor samt i draglådor. Komplett maskinell utrustning såsom kyl och frys ”side by side”, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, microvågsugn och inbyggd diskmaskin. Rejäl matplats och utgång till uteplatsen. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum: Rymligt och ljust vardagsrum i öppen och genomgående planlösning med köket. Ekparkett och vimålade väggar.

Sovrum 1: Stort sovrum med ingång från vardagsrummet. Plats för dubbelsäng, generös förvaring i form av platsbyggd garderobsvägg. Ekparkett, vitmålade väggar och mönstrad fondtapet.

Sovrum 2: Ingång från vardagsrummet. Ekparkett, vitmålade väggar och ljus mönstrad fondtapet.

Sovrum 3: Igång från köket. Ekparkett, vitmålade väggar och ljus mönstrad fondtapet.

Badrum: Rymligt badrum med badkar. Arbetsbänk och gott om förvaring i form av väggskåp. Lägenheten är utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Handukstork ovanför wc, kommod under handfat och badrumsskåp med spegeldörrar. Svart/grå klinker med golvvärme och vita kakelplattor på vägg.

Wc: Wc och handfat. Svart/grå klinker på golv och vita kakelplattor på vägg.

Pris: 2 950 000 kr

Månadsavgift: 5 064 kr

Andel i föreningen: 1,52520 %

Byggår: 2011

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal.

Lägenhetsnummer: B 1002

Hiss: Ja

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: 50 garageplatser, 800kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: 75 lägenheter fördelade på 1-5 r.o.k om 40 -104 kvm. Brf Signallodet registrerades hos Bolagsverket i maj 2008. Byggnationen av föreningens fastighet påbörjades under våren 2010.

Förening: Brf Signallodet

Antal lägenheter: 75

TV: Ansluten till Sundbybergs Stadsnät. TV-box ingår. För mer info se hemsida: http://www.sundbybergsstadsnat.se/index.php

Sammanställning: Från köket når man den egna uteplatsen i härligt söderläge. Grönskande häck kommer att omgärda den plattsatta uteplatsen som ligger mot den lummiga, gröna innergården. Inslag av trä i fasaden gör det möjligt att sätta upp lyktor eller lampor vid uteplatsen. Kanske blir grillpremiären 2012 på Elievägen 1A!

Brf Signallodet ligger i en attraktiv del av Sundbyberg med några minuters promenadavstånd till Sundbybergs centrum och nya tvärbanan ( http://sl.se/tvarbanasolna ), 100 m till T-bana Duvbo samt buss 515 till Odenplan. Även matbutik och flera restauranger finns i närhet av fastigheten samtidigt som man har närhet till fina strövområden kring Duvbo och Lötsjön.

Hälsans stig är en promenadslinga i det natursköna området runt Råstasjön och Lötsjön. Längden är 5 kilometer, och det spelar ingen roll var på slingan du startar din promenad eller joggingtur. Genom att räkna antalet 1-kilometersskyltar som du passerar vet du alltid hur långt du har gått!

För den som gillar att motionera ligger Sundbybergs simhall, Sundbybergs IP och ett gym i närnärområdet. Alldeles intill fastigheten finns Löthallen är huvudarena för inomhusidrott har en publikkapacitet på cirka 700 personer. I sporthallen spelas mest basket, handboll och innebandy. I anläggningen finns också två mindre träningslokaler samt ett konferensrum för ca 14 – 16 personer.

Sundbyberg är staden med de goda kommunikationerna. Hit kan du åka på flera sätt: tunnelbana, buss, pendeltåg, fjärrtåg, bil, cykel.
Att åka tunnelbana från T-centralen till Sundbybergs centrum tar cirka 12 minuter. Då väljer du blå linje nummer 10 mot Hjulsta. Om du vill åka till Hallonbergen väljer du blå linje nummer 11 mot Akalla.

Avståndet till flygplatserna är inte heller stort. Bromma ligger inom fem minuters bilfärd från Sundbyberg och till Arlanda åker man på cirka 20 minuter.

Om du vill cykla från centrala Stockholm är den vackraste cykelvägen den som går förbi Karlbergs slott och ut via Pampas marina. Långa sträckor av den cykelvägen går utmed vattnet vid Huvudsta strand.

Det finns stora och snabba trafikleder till Sundbyberg. En är Ulvsundavägen förbi Bromma flygplats. En annan är E18 som också kallas Enköpingsvägen. Den vägen nås också från E4 N.

För att läsa mer om vad Sundbyberg har att erbjuda just dig, gå in på Sundbybergs stads hemsida:
http://www.sundbyberg.se/omsundbyberg.4.1af33d6f5bc512c717fff43373.html

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.