Södermalm

Hornsgatan 141 D, 2 tr

Underbar 4:a med smakfulla materialval, balkong och sjöutsikt.

Adress

Hornsgatan 141 D, 2 tr

Rum

4

Slutpris

5 500 000 kr

Avgift

5 769 kr/mån

Boyta

111 kvmOm bostaden

Välkommen till ett boende som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess. Fastigheten byggdes 2010 och präglas av smarta funktionslösningar, stram minimalism, exklusiv inredningsdesign och öppna paradytor. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för stort matbord, soffgrupp samt loungedel. Stilrent och fullutrustat kök, rymligt ”Master bedroom” med utgång till balkong med utsikt mot Tantolunden och Årstaviken samt ytterligare 2 trivsamma sovrum. 2 toppfräscha badrum samt mycket goda förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår värme, vatten, bredband 10 mbit/s, ip-telefoni samt kabel-tv (grundutbud om 15 kanaler). Varmluftsgarage finns i samma fastighet.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i en platsbyggd garderob. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv. I anslutning till hallen finns 4 ytterligare garderober samt en stor walk-in-closet.

– Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för stort matbord, soffgrupp samt loungedel. De stora fönsterpartierna gör att ljuset alltid känns närvarande.

– Stilrent kök i stram design med vita köksluckor, mörkt kakel ovan arbetsytor och svart bänkskiva. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, spishäll samt ovansittande spisfläkt. Generösa arbetsytor och mycket bra förvaringsmöjligheter. Plats för matbord för 6-8 personer.

– Underbart ”Master bedroom” med utsikt mot Tantolunden och Årstaviken. Goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Utgång till balkong i söderläge.

– Ytterligare två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

– Toppfräscht badrum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, toalett, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

– Gästbadrum med mörkt klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, toalett samt duschvägg.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 769 kr

Andel i föreningen: 1,82110 %

Byggår: 2010

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd i förrådsanläggning i källarplan om ca 6 kvm. Föreningen har ett cykel- och barnvagnsrum, samt avfalls- och sopsorterings-/återvinningsrum på bottenplan. På innergården finns även en ute-/lekplats.

Lägenhetsnummer: 141

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 7

Parkering/Bilplats: Föreningen har ett varmluftsgarage i källarplan som nås via trapphus och hiss till en kostnad om 1 500 kr/mån, samt parkeringsplatser utanför till en kostnad om 1 250 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Hornsplan 1 är en äkta bostadsrättsförening bestående av 66 lägenheter, 5 lokaler, samt 35 garageplatser och 2 parkeringsplatser. Föreningens ekonomi ser ljus ut. 2011 resultat överträffade budget. Bland annat har föreningens lån fått en förmånligare räntenivå jämfört med den ekonomiska planen. För mer info, se http://www.hornsplan1.se/

Förening: Brf Hornsplan 1

TV: Föreningen har ett sk "triple playavtal" genom Telia, vilket ingår i årsavgiften, enligt nedan. 1) kabel-tv med ett grundutbud om 15 kanaler, 2) höghastighets-/internetuppkoppling med upp till 10 Mbit/s, 500 MB lagringsutrymme, brandvägg och antivirusprogram 3) ip-telefoni med separat betalning enbart för start- och samtalsavgifter. Utökat antal TV-kanaler och snabbare bredbandsuppkoppling beställs separat genom Telia.

Sammanställning: Underbar balkong i söderläge med utsikt mot Tantolunden och Årstaviken.

Här på Hornsgatan bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk. Utmärkta kommunikationer med T-bana Hornstull samt flertalet busslinjer (4, 40 och 66). Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande ombyggnad som ska stå klar våren 2013. Ombyggnaden består bl.a. av en ny handelsplats i två plan om ca 11000 kvm med ett 40-tal butiker, caféer och restauranger. Vill ni läsa mer titta på http://hornstull.se/hornstull-2013/forandringar/

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.