Råsunda

Solparksvägen 3

Fantastiskt tillfälle att förvärva en blivande sekelskiftesdröm i anrika "Slottet" i hjärtat av Råsunda. En renoveringschans du inte vill missa!

Adress

Solparksvägen 3

Rum

4

Slutpris

6 400 000 kr

Avgift

5 303 kr/mån

Boyta

116 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till ”Slottet” på vackra Solparksvägen 3 i attraktiva Råsundas mest idylliska kvarter med gott om härliga grönområden, utmärkta kommunikationer och stort utbud av restauranger och butiker. Fastigheten är uppförd i tidstypisk jugendstil och ritad av arkitekterna Paul A Löfgren och Ernst Otterström.

Vi har glädjen att få presentera denna möjligheternas sekelskiftesfyra med omfattande renoveringsbehov och enastående potential. Ett tillfälle att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende i attraktiva och genuina kvarter från förra seklet med en levande atmosfär utöver det vanliga.

Detta är drömboendet för barnfamiljen som längtar till en villa men inte riktigt kan släppa närheten till innerstadens alla trevligheter. Planlösningen är utmärkt disponerad med tre sovrum, suveräna förvaringsutrymmen, härliga sällskapsytor och perfekt planlösning mot gata och gård. Bevarade originaldetaljer som högt till tak med vackra stuckaturer, takrosetter, serveringsskåp och stora spröjsade fönster med djupa nischer som ger trivsamt ljusinsläpp.
En fantastisk familjevåning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina generösa sociala ytor med plats för familj och vänner.
Lägenheten är belägen på en ½ trappa i välskött förening i vacker totalrenoverad fastighet från 1912.

Välkommen att längta hem!

Pris: 6 995 000 kr

Månadsavgift: 5 303 kr

Andel i föreningen: 6,43730 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 1 (1001)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 130 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen hyr ut en parkeringsplats. Boendeparkering via kommunen tillämpas i området.

Allmänt om föreningen: Brf Slottet 2 bildades 2015 och består av totalt 19 lägenheter på Solparksvägen 3 och Tottvägen 9. Fastigheten har fyra våningsplan med källare och vindsvåningar.

Anrika "Slottet" ligger i attraktiva Råsundas mest idylliska kvarter och den vackra sekelskiftesfastigheten anno 1912, är uppförd i tidstypisk jugendstil. Fastigheten är ritad av arkitekterna Paul A Löfgren och Ernst Otterström.
Omkringliggande bebyggelse består av liknande flerbostadshus samt fristående villor.

Slottsparken och Solparken ligger i direkt närhet till fastigheten och det tar bara fem minutuer att komma till fågelrika Råstasjön och Lötsjön med trevliga promenadstråk och motionsspår.
Det finns ett stort utbud av restauranger, allt från kvarterskrogen till "fine dining".
När det gäller butiker och shopping så är Solna Centrum och Mall of Scandinavia inom 10 minuters gångväg från fastigheten.
Det är bra med kommunikationer med nära avstånd till både tunnelbana, bussar, tvärbanan och Solna pendeltågsstation.

Föreningen har en innergård, som delas med två andra fastigheter. Tvättstuga samt till lägenheten hör ett källarförråd.

Renoveringar:
– Rörstammar 2016/2017
– Elstigare 2016/2017
– Fönster 2016/2017
– Fasad 2016/2017
– Tak 2016/2017

Förening: Brf Slottet 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Föreningen har en trevlig planterad innergård som är mycket lättillgänglig från lägenhetens köksingång och perfekt för lekande barn.

På Solparksvägen 3 bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. Mall of Scandinavia, Skandinaviens största inomhusgalleria med ett brett utbud av shopping, dagligvaruhandel, restauranger, service och nöjen. Precis bredvid ligger nationalarenan Friends Arena som erbjuder allt från fotbollsmatcher till konserter. Gillar man motion och friluftsliv så finns Råstasjön och Lötsjön endast några minuters promenad bort med fina motionsslingor och grönområden.

Utmärkta kommunikationer med T-bana, pendeltåg och tvärbana inom några minuters promenadavstånd. Med den blå linjen tar det ca 10 minuter in till centrala Stockholm. Flertalet busslinjer stannar utanför på Råsundavägen som ligger någon minut från bostaden, bl. a buss 515 som går till Sundbyberg/ Odenplan. Från Solna station går buss 67 som stannar utanför Stockholms Universitet, karolinska institutet och hela vägen till Skansen/Djurgården. Från Solna station tar du dig in till city på bara någon minut.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.