Östermalm - Tessinparken

Hedinsgatan 13, 8 tr

Unik hörnvåning Tessinparken! Högst upp, två balkonger om 14 kvm och fritt frontläge med hänförande utsikt över parken.

Adress

Hedinsgatan 13, 8 tr

Rum

4

Slutpris

6 800 000 kr

Avgift

4 031 kr/mån

Boyta

82 kvmOm bostaden

Med ett av Östermalms mest attraktiva lägen ligger denna fantastiska hörnvåning, högst upp i fastighet på Hedinsgatan. Totalt insynsskyddat fritt hörnläge med två stora balkonger om totalt 14 kvm med vidsträckt vacker utsikt över Tessinparken och Östermalm.

Suverän, ljus och öppen planlösning. Genomgående parkettgolv. Två härliga sällskapsrum, varav vardagsrum med öppen spis, stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen mot parken. Två-tre bra sovrum, varav ett med utgång till den mindre balkongen. Nytt stilrent kök med matplats. Kaklat badrum med dusch. Våningen är nyrenoverad med stilrena materialval och ljusa ytskick. Välskött stambytt fastighet och bostadsrättsförening med god ekonomi.

Välkommen till ett drömboende i lugn parkmiljö med närhet till Karlaplan och Fältöverstens goda service så väl som Gärdets och Djurgårdens strövområden.

– Hall med plats för ytterkläder och förvaring i garderober. Marmorgolv.

– Inre hallpassage med bevarade serveringsskåp i original. I anslutning till hallpassagen finns ett helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, handfat på kommod, handdukstork samt förberett för tvättmaskin.

– Separat WC med toalett och handfat.

– Splitternytt kök i stilren smakfull design med god förvaring i skåp och draglådor. Bänkskivor i massiv ek med infälld diskho och glas som stänkskydd ovan. Kyl och frys, fullstor diskmaskin, spis med keramikhäll och ugn samt fläkt. Matplats för 2-3 personer. Parkettgolv.

– Två bra sovrum, varav ”master bedroom” med utgång till den mindre av lägenhetens två balkonger. Utsikten över parken är magnifik. Parkettgolv.

– Luftigt och rymligt vardagsrum med öppen spis, stort fönsterparti och utgång till den större balkongen i frontläge mot Tessinparken. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och matsalsbord. Parkettgolv.

– Innanför vardagsrummet finns en matsal som med fördel även kan användas som ett tredje sovrum. Stort fönsterparti med utsikt mot parken. Parkettgolv.

Pris: 5 950 000 kr

Månadsavgift: 4 031 kr

Andel i föreningen: 3,40540 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Rymlig tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare och ett rejält torkskåp samt mangel. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 81 (1801)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 8 av 8.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området. Bl a finns ett större garage en bit bort på Armfeltsgatan.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 48 lägenheter (varav samtliga upplåtes med bostadsrätt) och tre affärslokaler. För mer info se även föreningens hemsida; www.hedinsgatan13.se samt bifogad årsredovisning.
– V/A stammar byttes år 2000.
– Elstigar byttes år 2000.
– Tvättstugan renoverades år 2000. Nya tvättmaskiner införskaffades år 2007 och 2008, torktumlare 2011.
– Taket och fasaden har delvis renoverats år 2000 resp år 2003.
– Fönsterrenovering genomförd 2005.
– Returpappers kärl installeras på förenings tomt mot Sandelgatan. 2006.
– Trapphusrenovering genomförd 2006.
– Rökkanalerna till eldstäder renoveras 2006.
– Fastigheten har uppgraderats till hipnetstandard, Com Hem är husets leverantör.
– Hissen renoveras under 2007.
– Extra förråd byggs på vinden 2008.
– Undercentral byggs under 2009.
– Ny torktumlare till tvättstugan 2009.
– Husets ventilation åtgärdas, kanaler filmas och rensas samt montering av nya frånluftsdon. Rengöring av befintliga tilluftsventiler. 2009.
– Radiatorventiler byts ut och kalibreras 2011.
– Brandskyddskontroll utfördes 2012.
– Takrenovering 2013.

Föreningen har beslutat att höja avgiften med 8 % fr o m 1/1-2014 (p g a takrenoveringen som gjordes 2013). Den nya månadsavgiften är 3.458:-.

Förening: Brf Reveljen 10

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, hipnetstandard.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem, hipnetstandard.

Sammanställning: Två balkonger om totalt 14 kvm (10,5 + 3,5 kvm) med fritt frontläge och hänförande utsikt över Tessinparken och Östermalm.

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge vid Tessinparken på Nedre Gärdet! Här lever du i rofylld boendemiljö med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer (Sabis och ICA), klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Kommunikationerna är goda med T-bana Karlaplan och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås Djurgårdsbron och Djurgårdens samt Gärdets härliga rekreationsområde.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.