Östermalm

Karlaplan 19 A, 1 tr

Fantastiskt läge vid Karlaplan. Perfekt planlösning med stora sällskapsytor, 3 sovrum och 11 kvm balkong med bästa solläge. Mycket bra skick!

Adress

Karlaplan 19 A, 1 tr

Rum

4

Slutpris

7 690 000 kr

Avgift

3 148 kr/mån

Boyta

94 kvmOm bostaden

Möjluighet till att se lägenheten innan söndagsvisningen finns!

Välkommen till en suverän lägenhet om 94 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Underbar balkong om drygt 11 kvm i sydväst. Två snygga badrum, tre sovrum och stor walk in closet. Mycket attraktivt läge vid Karlaplan med närhet till Stureplan, Djurgården, Tessinparken och Gärdet. Trygg och klok förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och välskött fastighet.

Välkommen på visning!

Genomgående väggar i Stockholmsvitt, valnötsparkett och vita takspotlights från Philips Lirio.

– Stor och öppna sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning. – Vardagsrummet är lättmöblerat med naturlig plats för soffa och inbyggd kabelförvaring till TV. Balkong på drygt 11 kvm med bästa solläge i sydväst.
– Utmärkt kök från Noblessa i högblankt vitt och svart. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin samt spis med induktionshäll och lavastensgrill från Siemens. Fläkt från Franke. Bänkskiva i svart granit och kakelmosaik från Bisazza ovan arbetsbänk. Blandare i rostfritt stål från Mora med integrerad tappfunktion för kolsyrat vatten.

– Helkaklat badrum med bubbelbadkar, dusch, tvättmaskin och dubbelhandfat. Mosaik i dusch. Vägghängd WC från Villeroy & Boch och handdukstork. Klinker med golvvärme.

– Badrum 2, helkaklade väggar med inslag av mosaik. Regnskogsdusch, vägghängd WC Villeroy & Boch och handfat. Klinker med golvvärme. Förberett utrymme, med framdragen el, för 1-2 mans bastu!

– Master bedroom
Snygga platsbyggda garderober med bra förvaring och dimbara spotlights. Plats för dubbelsäng.

– Rymlig walk in closet med suverän förvaring och vinställ.

Sovrum 2 och 3 har plats för rejäl säng och till exempel skrivbord.

Pris: 7 790 000 kr

Månadsavgift: 3 148 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca; Hushållsström 300 kr, Hemförsäkring: 150 kr.

Andel i föreningen: 0,24300 %

Byggår: 1973

Övriga byggnader/utrymmen: I fastigheten finns gemensam tvättstuga. Mycket trevliga och grönskande innergårdar med utomhusmöbler, planteringar och lekplatser. Till bostadsrätten hör även ett förråd som är beläget på samma våningsplan! Hissen i trapphuset har direkt anslutning till garaget.

Lägenhetsnummer: 421

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Parkering/Bilplats: Det finns ett garage för 290 platser i Fältöversten. Hissen i trapphuset har direkt anslutning till garaget. Garaget administreras av Q-park, telefon 0771-96 90 00, www.q-park.se

Allmänt om föreningen: Brf Fältöversten bildades 1994 och förvärvade fastigheten år 2008. Föreningen består av 537 lägenheter och av dessa är drygt 50 hyresrätter.
Inom föreningen finns även 5 kommersiella lokaler. Fastigheten är en s.k. 3-D fastighet och bostäderna är belägna ovanpå Fältöverstens köpcentrum. Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.brf-faltoversten.se. Föreningen har en mycket god ekonomi.

Förening: Brf Fältöversten

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem eller via bredband och Telia.

Internet: Bredband: Fiber från Telia.

Sammanställning: Stor balkong om ca 11 kvm mot innergården, läge sydväst.

Välkommen till härliga Östermalm och detta suveräna läge vid Karlaplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt avstånd till allt från Karlaplans och Fältöverstens shopping till Stureplans livfulla restaurang- och nattliv samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Ytterligare nås Humlegården, Strandvägen och inte minst Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är mer än utmärkt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.