Östermalm

Nybrogatan 44, 2 tr

Strålande ljus & topprenoverad hörnfyra med drömläge & två garageplatser. Perfekt planlösning, öppna sällskapsytor, tre sovrum & fransk balkong.

Adress

Nybrogatan 44, 2 tr

Rum

4

Slutpris

11 800 000 kr

Avgift

3 580 kr/mån

Boyta

94 kvmOm bostaden

På bästa adress i hjärtat av Östermalm invid Karlavägen och grönskande Humlegården. Ett stenkast från Östermalmstorg och Stureplan, erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende med två garageplatser i huset som tillhör lägenheten.

Svårslagen social fyra med strålande ljust hörnläge, härliga öppna ytor, två till tre utmärkta sovrum och sobert badrum med tvättpelare. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning från Gaggenau och plats för matbord för stora middagssällskap i öppen planlösning med det härliga sällskapsrummet. Flödande ljus från stora fönsterpartier, fransk balkong, vaxad och oljad massiv fiskbensmönstrad ekparkett i alla rum. Stor exklusiv walk-in closet med platsbyggd inredning samt genomgående ljusa färgval. Sammanfattningsvis ett högklassigt boende med en svårslagen mix av stil, känsla och design.
Välkommen att längta hem!

– Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning med generösa ljusinsläpp via stora fönster i sydväst. Smakfullt platsbyggt kök i grönlaserad ask med gott om skåp och arbetsytor samt vackra bänkskivor i Carraramarmor. Komplett maskinell utrustning från Gaggenau som separat kyl och frys, diskmaskin, väggmonterad micro och varmluftsugn, spishäll och fläkt från Fjäråskupan. Beslag och blandare i mässing. Plats för stort matbord i anslutning till lättmöblerat luftigt vardagsrum att umgås och koppla av i.

– Tre bra sovrum, varav ett master bedroom och två utmärkta barn-/tonårsrum. Det ena kan med fördel användas som sällskapsrum eller arbetsrum med fransk balkong och stort fönsterparti som skänker rikligt med ljus och fin vy över Nybrogatan mot Östermalmstorg.

– Stor exklusiv walk-in closet med platsbyggd inredning.

– Sobert badrum med kalkputsade väggar och marmorgolv. Dusch med golv av carrara mosaik samt glasvägg. Tvättpelare (Cylinda) med smakfull förvaring. Stor spegel, handfat med förvaring, handdukstork, vägghängd wc från Duravit, golvvärme och infällda spotlights.

Pris: 11 750 000 kr

Månadsavgift: 3 580 kr
Inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud). 1 000 kr/mån tillkommer för 2 garageplatser. Fr o m 1/7 2017 sänks månadsavgiften till 3 580 kr/mån och 500 kr vardera/mån för garageplatserna totalt 4 580 kr/mån.

Andel i föreningen: 2,59300 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1963

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 224 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Energiförbrukning: 172 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Två garageplatser tillhör lägenheten. Garaget är i två plan i huset och nås direkt via hissen med tillgång till varmvatten för biltvätt.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade 2004 fastigheten Forellen 16 med adressen Nybrogatan 44 och Kommendörsgatan 19. Fastigheten bebyggdes 1963 och består av ett flerbostadshus i nio våningar. Föreningen upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt och 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen har 44 garageplatser i ett garage i två plan. Byggnadens totala area uppgår vid räkenskapsårets utgång till 5.032 kvm, varav 3.634 kvm utgör bostadsarea, 795 kvm lokalarea och 603 kvm garagearea. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga samt lägenheten disponerar ett förråd.

Fastigheten är stambytt under 2006-2008
Gården renoverades under 2006
Trapphus 2010
Tvättstugan 2010/11
Garaget i två plan har också renoverats med bl a nytt ventilationssystem under första halvåret 2016. Nytt ventilationsssystem för bostäder installerades under hösten 2016 och våren 2017. Nytt låssystem för garaget installerades under våren 2016.
Nytt låssystem för ytterportarna installerades under våren 2017
Renovering av ett antal fönsterbågar/karmar samt återstående målning av fönster i två lägenheter kommer att genomföras under våren 2017.
Elstammar 2017/2018 och nya hissar 2018. Planer på exploatering av vind pågår, men något beslut ännu ej fattat.
För mer information se årsredovisning.

Föreningen höjde temporärt årsavgifterna med 20 % fr.o.m 2016-07-01. Detta gjordes för att finansiera de extra kostnaderna som uppstod genom att en särskilt granskning av föreningens förvaltning röstades igenom på ordinarie stämma 2016. Avgifterna kommer att återgå när de extra kostnaderna finansierats.

Fr o m 1/7 2017 sänks månadsavgiften till 3 580 kr/mån och 500 kr vardera/mån för garageplatserna totalt 4 580 kr/mån enligt beslut av styrelsen.

Till lägenheten ingår två garageplatser, nr 30 och 44 som kan hyras ut externt av bostadsrättsinnehavaren. Garaget är i två plan och nås direkt via hissen med tillgång till varmvatten för biltvätt.

Förening: Brf Forellen 16

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Föreningen har en gemensam, bokningsbar solig takterrass med trevliga utemöbler och grillmöjligheter samt innergård med lekstuga och sandlåda.

Välkommen till Östermalm och detta svårslagna läge på Nybrogatan invid Karlavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.