Norrmalm

Regeringsgatan 83, 3 tr

Sekelskiftesdröm med bästa läge. Härlig takhöjd och vackra detaljer.

Adress

Regeringsgatan 83, 3 tr

Rum

4

Slutpris

6 400 000 kr

Avgift

4 485 kr/mån

Boyta

98 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftes 4:a om 98 ljusa och välplanerade kvm. Välbevarade sekelskiftesdetaljer såsom högt till tak (3,60m) med stuckatur, generösa ljusinsläpp samt snövita snickerier och spegeldörrar. Fina trägolv som nyligen är slipade och vaxade med vitt hårdvax.Två kakelugnar. Förstklassigt läge nära parker och med kort promenadavstånd till Stureplan och NK. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Bygglov för stor balkong blev godkänt nu i dagarna! Balkongen bör kunna vara på plats inom en snar framtid!

Hall:
– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. I direkt anslutning till hallen finns gästtoaletten.

Vardagsrum:
Härligt vardagsrum med generösa ljusinsläpp via två stora fönster med fin stadsvy över takåsar. Fungerande kakelugn.

Matsal/Sovrum:
Underbart rum i fil med vardagsrummet med vacker kakelugn.

Sovrum 1:
Mindre sovrum i fil med vardagsrummet.

Sovrum 2:
Sovrum mot innergård med plats för dubbelsäng. Det är här utgången till den blivande balkongen är tänkt.

Kök:
Rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin samt spis med fläkt. Köket vetter mot innergården.

Badrum:
Kaklat badrum med badkar, handfat, wc och kombinerad tvättmaskin/ torktumlare.

Gästtoalett med handfat.

Pris: 6 450 000 kr

Månadsavgift: 4 485 kr

Andel i föreningen: 10,57170 %

Byggår: 1891

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 9

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 10 bostadsrätter, en hyresrätt samt två affärslokaler.

Förening: Brf Regeringsgatan 83

Sammanställning: Bygglov för balkong blev i dagarna godkänt och med största sannolikhet har man möjlighet att sätta in en balkong inom kort! Kostnad ca 100.000 kronor.

Hörnfastighet som är belägen i trevligt läge invid park och kyrka, med behaglig närhet till allt vad innerstaden kan erbjuda. Vasastan erbjuder restauranger och caféer om du spatserar mot Odengatan. Väljer man en annan riktning finner man Hötorget, Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Stureplan, Hamngatan och mycket mera. Hela stadens utbud är inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.