Norra Djurgårdsstaden

Slåttervallsgatan 9, 5 tr

Fulländad fyra i toppskick med modern & stilren design, social planlösning, 3 sovrum & ljuvlig balkong om ca 9 kvm med sol hela dagen. Garage i huset.

Adress

Slåttervallsgatan 9, 5 tr

Rum

4

Slutpris

9 350 000 kr

Avgift

4 435 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

Högt upp på våning 5 i fastighet från 2014 i expansiva och populära Norra Djurgårdsstaden, med närhet till såväl storstadspulsen som natur och grönska, med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och solig balkong, ges nu tillfälle att förvärva ett underbart boende, rikt på så väl stil och modern design som fantastisk känsla.

Inga kompromisser, bara det bästa av det bästa har varit ledorden för att skapa denna stilrena och optimerade fyrarummare i ett mycket gott skick och med känsla för det moderna. Exklusiva materialval, sober färgsättning och genomtänkta förvarings- samt funktionslösningar samsas med vackra detaljer och fina fönsterpartier i högt och fritt läge vilket ger bostaden en ombonad inramning.

Planlösningen om 4 r o k (möjlig 5:a, se alternativ planlösning) är ytterst kvadratsmart och tillgänglig med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från Kvänum Lindö Art i ett stilsäkert utförande med luckor i ljus ton, Kalkstensskiva Jura Grey och komplett maskinell utrustning. från Miele Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för större matsalsbord och soffgrupp. Fransk balkong med utsikt mot Lill-Jans skogen.

Tre bra sovrum varav ett rymligt ”master bedroom” med generös förvaring, plats för dubbelsäng och utgång till balkong i söder som ger ett härligt ”uterum” mot den fina innergården. Ett större och ett mindre barn-, gäst- eller arbetsrum med suverän förvaring i platsbyggda garderober.

Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkers på golv, rymlig duschhörna med glasvägg, WC, handdukstork, handfat på kommod med draglådor samt spegel ovan. Tvättmaskin samt torktumlare från Siemens med specialbeställd vit bänkskiva i vitpigmenterad ek.

Hall med vacker lagd kalksten från bergsområdet Jura och garderobsvägg med integrerad sittbänk. Gäst toalett med platsbyggd kommod med kalkstenskiva och klinkers på golv.

Här bor du i en välskött förening med tre lokaler som genererar intäkter. Föreningen har garageplatser som hyrs separat samt en föreningslokal med WC, pentry och övernattningsrum finns i entréplan som kan hyras för 400 kr/natten.

Pris: 8 495 000 kr

Månadsavgift: 4 435 kr
I avgiften ingår värme & kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften tillkommer med ca 220 kr/mån för TV & bredband. Avgift för varmvatten debiteras efter individuell förbrukning.

Andel i föreningen: 1,80200 %

Uppvärmning: 300 kr/mån

EL: 350 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 850 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 2014

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 21402 (1402)

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 60 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I föreningen finns 32 parkeringsplatser i garage.

Allmänt om föreningen: Brf Fiskartorpet är en äkta förening som består av adresserna Slåttervallsgatan 9 och 13 samt Storängsgatan 17 och 23 om totalt 64 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. De två lokalerna i huset är uthyrda till Handelsbanken och Puls & Träning. Den tredje lokalen är uthyrd till ett konditori. Fastigheten byggdes 2014 och marken upplåts med tomträtt, 10-årig avgäld ligger oförändrad fram t. o. m. år 2022. Den totala byggnadsytan uppgår till 5 286 kvm, varav 4 960 kvm utgör lägenhetsyta och ca 326 kvm lokalyta. Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.
Föreningen sänkte månadsavgiften med 15 % från och med 2018-01-01. Föreningen sänkte avgifterna ytterligare 5 % från och med 2019-01-01. Det finns inga ytterligare beslut på kommande avgiftsändringar

Föreningen har två garage. Ett i fastigheten om 20 platser. Dessa hyrs ut för 2 000 kr/mån. Det andra garaget ligger på andra sidan Storängstorget och har 12 st platser. Dessa hyrs ut för 1 800 kr/mån. Föreningen har gemensam kö till garagen. I dagsläget är det ca: 6 i kö. Föreningen har även 4 elbilsuttag.

Gemensamma utrymmen:
Det finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd. En föreningslokal med WC, pentry och övernattningsrum finns i entréplan som kan hyras för 400 kr/natten.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://brffiskartorpet.se

Förening: Brf Fiskartorpet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 64

Antal lokaler: 3

TV: Lägenheterna utrustas med Telias så kallade "Triple Play". Det innebär möjlighet till TV, telefoni och bredband i ett och samma nätuttag.

Sammanställning: Ljuvlig balkong mot gården om ca 9 kvm med sol hela dagen från tidig morgon.

Norra Djurgårdsstaden är en levande stadsdel nära stadens puls med vatten- och naturliv runt hörnet. Här kan du ta promenader intill Lill-Janskogen eller längst vattnet. För den som gillar aktiviteter så finns de både motionsspår, längdspår, Kungliga tennishallen, Östermalms ryttarstadion eller varför inte kanotpaddling i Husarviken. Närhet till Hemköp eller COOP livsmedelsbutik, gym, affärer samt ett flertal restauranger och caféer i området. Kommunikation med både t-bana från Ropsten/Hjorthagen alternativ buss nr 55 via Stureplan, Kungsträdgården och slussen eller buss nr 6 till Odenplan. Flertalet förskolor och lekplatser finns i området samt grönområden runt husknuten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.