Nacka Strand

Augustendalsvägen 27, 5 tr.

Adress

Augustendalsvägen 27, 5 tr.

Rum

5

Pris

8 975 000 kr

Avgift

5 975 kr/mån

Boyta

112 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt hem om 112 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Rymlig balkong med vacker utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Stora sällskapsytor, två badrum och fyra sovrum.

Planlösningen är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats i öppen planlösning och med utgång till den rymliga balkongen där ni njuter av eftermiddags och kvällssol och vyerna över vattnet med Djurgården och Lidingö i bakgrunden. Den privata delen utgörs av fyra sovrum, förvaringsmöjligheter, samt två badrum. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat kök från Ballingslöv, ekparkettgolv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför byggnaden nere vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.

– Fyra sovrum varav master bedroom har fin utsikt över Stockholms inlopp.

– Helkaklat badrum med vägghängd WC, handfat med kommod, tvättmaskin/torktumlare samt klinker med golvvärme.

– Helkaklat badrum med dusch, vägghängd WC, handfat med kommod samt klinker med golvvärme.

– Utmärkt kök från Ballingslöv med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, micro,
integrerad diskmaskin, fläkt. Vitvaror från Siemens, fläkt från Fjäråskupan, blandare från Tapwell, diskbänk från Franke.

– Lättmöblerat vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket. Utgång till den rymliga balkongen och platsbyggd bokhylla.

Pris: 8 975 000 kr

Månadsavgift: 5 975 kr
I avgiften ingår I avgiften ingår värme, kallvatten och förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/mån för tv, bredband och telefoni. Varmvatten och el debiteras efter förbrukning. Beräknad driftkostnad/m ca: hushållsström 450 kr, varmvatten 250 kr och hemförsäkring: 250 kr

Andel i föreningen: 0,46500 %

Byggår: 2017-2020

Uppvärmning: Bergvärme, fjärrvärme.

Lägenhetsnummer: 7-1103

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Stor hiss med plats för dubbelvagn.

Våningsplan: Våningsplan 5

Energideklaration: Utförd

Energiklass: D

Parkering/Bilplats: Föreningen har 244 garageplatser varav 74 med laddsstolpe samt några MC-platser. I dagsläget har alla boende i Brf The View möjlighet att teckna avtal för en parkeringsplats i garaget. För de som bor i de så kallade Studiolägenheterna eller för den som önskar en extra parkeringsplats tecknas tidsbegränsade parkeringsavtal i mån av plats. Garageplats kan hyras för 1 200 kr/mån, garageplats med laddstolpe kan hyras för 1 500 kr/mån + elförbrukning. MC-plats kan hyras för 400 kr/mån. För närvarande

Allmänt om föreningen: Brf The View är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2015.
Föreningen äger marken.
Föreningen upplåter totalt 268 lägenheter på adresserna Augustendalsvägen 21-27 och 31-37.
Byggår 2017-2020
2021 Installation av övervakningskameror i garage
2021 Installation av Wifi i allmänna utrymmen
2021 Uppdatering av porttelefonsystemet
2022 Lokal för styrelsen ska upprättas
2021-2022 Installation av laddstolpar
2022 OVK

För mer information, besök föreningens hemsida: https://www.brftheview.se/

Gemensamma utrymmen
Cykelrum
Barnvagns- och rullstollsrum
Flera soprum med gott om möjlighet för källsortering

Förening: Brf The View

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

Internet: Fiberanslutning från Ownit Bredband 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

Sammanställning: Stor balkong om ca 12 kvm i bästa sydväst läge med fin utsikt över Djurgårdens lummiga grönska och Stockholms inlopp. Sol från 14:30 på sommaren fram till solnedgången över Djurgården.

Om närområdet: Här bor ni med direkt närhet till vatten och utsikt över Stockholms liv rika inlopp. Nacka Strand erbjuder på ett stort serviceutbud med allt man kan tänka sig behöva för att leva med en enkel och trevlig livsstil. Här finner ni allt ifrån matbutiker, kemtvätt, skönhetssalonger, frisörsalonger cafér och restauranger som t ex populära restaurang J. Ett av Stockholms största köpcenter Nacka Forum ligger bara några minuter bort där all tänkbar service och butiker finns. I Nacka Strand har du alla förutsättningar för att njuta av en aktiv livsstil med närhet till bland annat gym, bad och paddelbanor. Strax intill Nacka Strand finner ni även naturreservatet Nyckelviken med ljuvliga promenadstråk och motionsspår i en härlig natur med en historia bakom varje stig. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9. Nacka. För vuxna barn finns Nacka gymnasium. KOMMUNIKATIONER Från Nacka strand går de snabbt och enkelt att ta dig till Stockholm city – oavsett om du väljer båt, buss, cykel eller bil. Den vackraste vägen är förstås via vattnet. Precis utanför byggnaden vid kajen har ni oslagbara båtkommunikationer. Med SL-kortet kan ni ta pendelbåtar till bland annat Nybroplan, frihamnen, Djurgården och Lidingö. Med Vaxholmsbolaget kan ni ta er ut mot skärgården och allt de har att erbjuda. Väljer ni istället att ta bussen så befinner sig busshållplatsen på torget uppe på berget. Här går busslinjerna tätt och det tar ca 15-20 minuter in till Slussen. Väljer ni bil som alternativ finns det gått om parkerings möjligheter i Brf the view med ca 2500 parkeringsplatser (2000 i garage). År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.