Nacka Strand, 4 rum, 95 kvm

Augustendalsvägen 31, 8tr

Om bostaden

Familjedröm i nyproducerad och exklusiv 4:a med stor balkong i sydväst, öppna sällskapsytor och tre utmärkta sovrum. Välkomna!

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! 070-863 39 95

Välkommen att förvärva ett boende utöver det vanliga i projektet The View. På våning 8 saluförs nu denna nyproducerade lägenhet med exkusiva tillval av internationell klass om fyra rum och kök med hänförande sjöutsikt från alla rum. Bostaden karaktäriseras av stilsäker och minimalistisk design med smakfulla materialval av högsta standard.

Från den terrasslika balkongen i sydväst ges storslagen utsikt över Djurgårdens lummiga grönska, Stockholms inlopp och Stockholms stadssilhuett med tinnar, torn och välkända landmärken. Det här är verkligen den utmärkta platsen att blicka ut över båt- och sjölivet nedanför. Sol från 11:30 på sommaren fram till solnedgången över Djurgården.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är maximalt yteffektiv och tillgänglig med hänförande utsikt från alla rum. Genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor mellan vardagsrum och kök. Stilrent exklusivt kök i vitt med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning från Gaggenau med integrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och micro med glasfront. I anslutning till köket ges plats för stort matsalsbord och många middagsgäster.

I övrigt finns tre bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med skjutdörrsgarderob, samt två tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Utsikt över Fjäderholmarna och skärgården. Stort badrum med dusch, toalett, handfat på kommod, spegel i nisch och egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Gaggenau, arbetsbänk och hyllor ovan. Separat gäst-WC med toalett, handfat på kommod och spegel. Välkomnande hall med gott rumssamband och förvaring i garderob.

Bli först i denna fantastiska bostad och få ett livsstilsboende i en klass för sig! Stort garage med ca 228 garageplatser (ca 1200 kr/mån). Utmärkta kommunikationer och och närhet till stan. Nedanför huset går pendelbåt (SL) till Nybroplan samt bussar till Slussen. Välkommen till Nacka Strand, där stad, natur och hav möts!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt förvaring i garderob. Genomgående ekparkett, ljusgråa väggar och vitmålat tak. Säkerhetsdörr.

– Öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök med strålande ljusflöde från två stora fönsterpartier. Här finns även utgången till balkongen som ger ett härligt ”uterum” med plats för bord, stolar, loungemöbel och växter. Havsutsikten är verkligen storslagen över Stockholms inlopp, Djurgården och Stockholms vackra stadssilhuett.

– Köket är i ett stilrent och minimalistiskt utförande med skåp och draglådor i vitt, stenbänkskiva i Beach Black, goda arbetsytor och komplett maskinell utrustning från Gaggenau såsom induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. I anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord med många middagsgäster.

– Tre väldisponerade sovrum, varav ett ”master bedroom” med skjutdörrsgarderob och två utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Sovrummen är helt insynsfria med utsikt över Fjäderholmarna och skärgården.

– Toppfräscht, helkaklat och rymligt badrum med mörkklinker på golv, duschhörna med vikdörr i glas, vägghängd toalett, handfat på kommod, infälld spegelnisch, handdukstork och egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ‘side by side’ från Gaggenau med arbetsbänk ovan och hyllor. Infällda spots i tak.

– Separat gäst-WC med toalett, handfat på kommod och spegel.

Pris: 6 990 000 kr

Månadsavgift: 4 827 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad för TV/bredband/tele på 240kr/mån. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 450:- , varmvatten 250:- och hemförsäkring: 200:-

Andel i föreningen: 0,40300 %

Pantnotering: Bostaden är pantsatt

Byggår: 2018

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd på plan 2 och cykelförråd i garaget. Cykelplats finns även utomhus. I anslutning till entréerna finns ett kombinerat barnvagns- och rullstolsrum.

Lägenhetsnummer: 8-1702

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 8.

Allmänt om föreningen: Brf The View bildades i oktober 2015 och består av 268 bostadsrätter, två hyreslokaler och ca 228 garageplatser (ca 1200 kr/mån). Fastigheten är under ombyggnad och första etappen blev färdigställd hösten 2018 med inflyttning i september. Fastigheten beräknas vara helt färdigställd 2019/2020.

Förening: Brf The View

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Basutbud med 14 kanaler och 3 HD kanaler ingår in obligatoriska avgiften på 240 kr/mån.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår in obligatoriska avgiften på 240 kr/mån.

Sammanställning: Stor terrasslik balkong om ca 12 kvm i bästa sydväst läge med storslagen utsikt över Djurgårdens lummiga grönska, Stockholms inlopp och Stockholms stadssilhuett med tinnar, torn och välkända landmärken. Det här är verkligen den utmärkta platsen att blicka ut över båt- och sjölivet nedanför. Sol från 11:30 på sommaren fram till solnedgången över Djurgården.

Planritning

Här ligger bostaden

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.