Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 4 tr

Underbar våning med stor balkong & panoramavy över Mälarens vatten och dess sjöliv.

Adress

Kristinebergs Strand 3, 4 tr

Rum

4

Slutpris

7 750 000 kr

Avgift

4 609 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

Välkommen till denna härliga, ljusa och underbara bostad med balkong och fantastiskt och fritt frontläge mot Mälarens glittrande sjöliv. Från balkongen njuter du av vidsträckt och helt makalös utsikt över Ulvsundasjön.

– Välkomnande hall i gult består av avhängning vid vit klädhängare och tegelfärgat klinkergolv. I anslutning finns separat WC med toalett, handfat, spegel och ett städsåp. Tamburen leder till hallpassage med gott rumssamband. Här finns en stor klädkammare/förråd.

– Vitt , fräscht, rymligt och helkaklat badrum med klinkergolv, bubbelbadkar med dusch, halv badkarsvägg i klarglas, vägghängd toalett, handfat och flera platsbyggda badrumsskåp på vägg och golv med bänkskivor ovan.

– Två bra sovrum i fil med fönster. I stora sovrummet finns vit garderobsvägg. Båda rummen har fönster med persienner.

– Längst fram i bostaden, med frontläge mot den glittrande Ulvsundasjön, finns ett härligt vardagsrum med panoramfönster och utgång till balkongen som är den perfekta platsen att blicka ut över båtlivet. Ljusa färger, parkettgolv och stora fönsterpartier.

– Kök i grönt med gott om skåp, arbetsytor och komplett maskinell utrustning såsom kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Vitt kakel ovan bänkskiva i bok. Fönster och matplats för flera.

Rum i gavelläge ut mot balkongen och med makalös sjöutsikt. Denna vägg kan tas bort om man önskar större kök. Spröjsade dubbeldörrar in till vardagsrum.

Pris: 7 750 000 kr

Månadsavgift: 4 609 kr

Andel i föreningen: 1,35100 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning och en gästlägenhet som kan hyras för 100:-/dygn vardagar och 200:-/dygn under helger. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Lägenhetsnummer: 445

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen. Garaget går att hyra för 1000-1470 kr/mån.Till garaget är det separat kö. P-plats vid kajen går att hyra för 600 kr/mån och plats i carport hyrs för 720 kr/mån.Till p-platserna är det separat kö. Även möjlighet att hyra båtplatser finns i Mälarstrands båtklubb. Medlemmar i bostadsrättsföreningen har förtur.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Mälarstrand 2 registrerades den 12 augusti 1993 och föreningens fastighet kräftan 7 bebyggdes av JM Byggnads AB och stod färdig för inflytt 1998. Fastigheten består av av 91 lägenheter (total bostadsyta uppgår till 6.515 kvm) med bostadsrätt på gatuadresser Kristinebergs Strand 3, 27 och 29. Föreningen beskattas som äkta och man äger marken.

Fastigheterna är i ett mycket gott skick och förutom löpande underhåll så planeras inga större renoveringar. Under 2021 installerades ett solcellssystem och framöver kommer nya låssystem och postlådor att installeras. För mer information, se bifogad årsredovisning och www.malarstrand2.se

Föreningens ekonomi är mycket god och avgifterna har varit oförändrade i många år. Tack vare sitt goda kassaflöde har föreningen en god amorteringstakt på de långfristiga skulderna. Per 2020-12-31 uppgick belåningsgraden till 8.134:-/kvm, omsättningstillgångarna uppgick till ca 2.265.000:- och årets resultat efter avskrivningar och finansiella poster blev + ca 558.000:-. Inga planerade avgiftshöjningar planeras eller finns beslutade.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur. För mer information om båtplats, se www.brfmalarstrand2.se

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Övriga gemensamma utrymmen och faciliteter består av cykelförråd, barnvagnsrum, grovsoprum och tvättstuga i markplan.

Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu som kan bokas mellan 07-22 i tre timmars pass (i 27:an), en gästlägenhet (i 3:an) som kan hyras för 200:-/dygn samt ett hobbyrum för den snickarintresserade.

Lägenheten står upptagen som 2 r o k om 52,5 kvm i föreningens lägenhetsregister.

Förening: Brf Mälarstrand 2.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 91

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ownit

Sammanställning: Stor härlig balkong med kvällssol och fantastiskt frontläge med panoramautsikt över Mälarens glittrande vatten, småbåtshamnen och strandpromenaden med nya sittbryggor. Dessutom har du fri utsikt över den nya Strandparken.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.