Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Olof Dalins Väg 20, 5 tr

Solsidan av Kristinebergs Strand! Härlig öppen hörnvåning med stor balkong och sjöutsikt!

Adress

Olof Dalins Väg 20, 5 tr

Rum

4

Slutpris

5 450 000 kr

Avgift

5 379 kr/mån

Boyta

90 kvmOm bostaden

Välkommen till ett härligt rofyllt boende invid Kristinebergs Strand och ett synnerligen eftersökt läge invid Mälaren, här är alltid ljuset och vattnet närvarande. Mycket trevligt disponerad hörnlägenhet om 4 r o k i mycket gott skick med öppen planlösning och stor balkong med sol från förmiddag till sen kväll. Från balkongen avnjuts utsikt över grönskande gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande vatten med bad- och båtbryggor i förgrunden. Lägenheten är i gott modernt skick med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning, vardagsrum och stort kök i öppen planlösning, tre bra sovrum, fräscht badrum och gäst-WC. Sjöutsikt från samtliga rum! Belägen längst upp på lugn återvändsgata. Hissen går direkt ner till bottenplan och där möts du av gräsplanen, stranden och badbryggor mm. Här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i anslutande walk-in-closet. Grått klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum och kök i öppen härlig planlösning. Från vardagsrummet, som ligger i hörn, finns utgång till balkongen med utsikt över gårdspark och Ulvsundasjöns glittrande vatten. Balkongen har bästa läge med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt och välutrustat kök med gott om skåp- och förvaringsutrymmen, matplats för många middagsgäster samt kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. Grått klinkergolv och väggar i ljus ton.

– Tre sovrum, två i anslutning till hallen och ett i anslutning till vardagsrummet. Sovrummen är mycket bra disponerade och alla är lugnt belägna. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd WC, handfat samt badkar. Förberett för tvättmaskin.

– Gäst WC med klinker på golv och ljusa väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 379 kr

Andel i föreningen: 1,56765 %

Byggår: 1997

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, källarförråd och tvättstuga.

Lägenhetsnummer: 354

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Parkering/Bilplats: Det finns parkering att hyra i garage för 1100 – 1500:-/mån och i carport för 900:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristinberg för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Kräftan 1620 förvärvade år 2001 de tre fastigheterna på Olof Dalins väg 16-20 med tomträtt bestående av 76 lägenheter. Av dessa lägenheter utgör 8 st återstående hyresrätter vilket är en stor "dold tillgång" för framtiden. Föreningen är välskött, har en stabil ekonomi och bra kontroll på underhållsplan etc. För mer information gällande föreningen se gärna: http://www.kraftan.se/ eller årsredovisning.

Fastigheterna uppfördes 1997 och endast miljödeklarerade byggmaterial har använts. Bjälklagen är tjockare än normalt vilket ger mycket bra ljudisolering mellan våningsplanen.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. Utöver det förråd som tillhör lägenheten (ca. 8 kvm) finns det 12 extraförråd i föreningen. Hyran för ett extraförråd ligger på 300kr/månad eller mer beroende på förrådets storlek. F
Det finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källsortering och grovsoprum. Gårdspark invid fastigheten med trädgårdsmöbler och lekplats som delas i samfällighet med föreningarna som äger fastigheterna vid Kristinebergs Strand. Föreningen har en egen innergård/terrass med stenläggningar, planteringar, sittplatser, grill och en boulebana. Hissen går direkt ner till "strandplanet" och ger direktaccess och badrocksavstånd till vattnet och kajen.

Föreningen disponerar över 23 garageplatser och tre carportplatser. Garaget är beläget i fastigheten och nås enkelt via hissen. Månadshyran för garageplats är mellan 1100 – 1500:-/mån och i carport 1000:-/mån. Till dessa platser är det separat kö. I övrigt gäller boendeparkering på gatorna i Kristineberg för den som är folkbokförd i stadsdelen. Se www.stockholm.se för mer information om boendeparkering eller www.garageplatsen.se för mer information om andra garage i närområdet.

För de som är intresserade av båt, så finns en båtklubb med brygga rakt nedanför huset, Mälarstrands båtklubb, som är självständig i förhållande till de fyra bostadsrättsföreningarna Mälarstrand 1, 2, 3 och Kräftan 1620. För mer information om båtklubben, se www.brfmalarstrand1.se.

Föreningen har 10 st kajakplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar. Hyran för en kajakplats ligger på 128 kr/mån. Medlemmar som önskar hyra kajakplats ombeds kontakta Styrelsen via mail till garage@kraftan.styrelseproffset.se.

I samarbete med Sunfleet finns en områdesgemensam bilpool med Volvo XC40.

Förening: Brf Kräftan 1620.

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 76

Antal hyresrätter: 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit alt Com Hem.

Sammanställning: Stor härlig balkong med sol från förmiddag till sen kväll och härlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten och småbåtshamnen nedanför. Direkt nedanför balkongen finns en grönskande gårdspark.

Attraktivt och eftersökt läge i Kristineberg invid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Stort köpcentrum inom gångavstånd. Här finns bl.a ICA-maxi, Apotek, Systembolag, hälsokost och frisör. Det finns en trevlig gårdspark med bl a trädgårdsmöbler och lekplats. Gångavstånd till bussar (nr 49) och T-bana Kristineberg (grön linje). Möjlighet att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Vid intresse att anskaffa eller hyra båtplats, vänligen kontakta föreningen för mer information eller gå in på www.malarstrand1.se. OBS! Boende i föreningen har förtur till platserna.

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, Kristienbergs strandpark kommer att anläggas, nya restauranger och diverse service. I området finns idag två större mataffärer vid T-banan, låg- mellan- och högstadieskola, dagis och härligt klippbad i Fredhäll.

Till området hör också en nyanlagd stor lekpark med plaskdamm, rutschkanor, gungor och klätterredskap. Finns ett tennisintresse hittar du Janne Lundqvists tennisanläggning i området.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.