Kungsholmen - Hornsbergs Strand

Lindhagensgatan 135, 6 tr

Perfekt planerad 4:a med högt läge, stor balkong i väster och genomgående planlösning. Perfekt läge nära strandpromenaden. Garage finns i huset!

Adress

Lindhagensgatan 135, 6 tr

Rum

4

Slutpris

6 700 000 kr

Avgift

3 526 kr/mån

Boyta

93,5 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en perfekt planerad fyrarummare om 93,5 kvadratmeter i mycket fint skick. Lägenheten, en sann familjedröm, är högt och ljust belägen på sjätte våningen. Läget här är verkligen toppen, endast ett kvarter från vattnet, badbryggorna, strandpromenaden och sjölivet vid Hornsbergs Strand samt Kristinebergs Strand. Bostaden är ytterst väldisponerad med stora sällskapsvänliga ytor och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Stilfullt kök från HTH med bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt och komplett maskinell utrustning från Siemens. I anslutning till köket och vardagsrummet ges plats för stort matsalsbord för trevliga middagar och kalas. I övrigt finns tre bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till balkongen samt två tonårs- barn-, gäst- eller arbetsrum. Rymligt badrum utrustat med dusch, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare etc. Trevlig hall med gott rumssamband och generös förvaring i skjutdörrsgarderob samt i rymligt förråd. Underbar balkong som vetter mot innergården. Det höga läget i kombination med de stora fönsterna och den genomgående planlösningen ger hela bostaden ljus och rymd. Hiss finns. Föreningen har även 158 garageplatser och 9 MC-platser.

Härligt läge invid Hornsbergs Strand med mysig strandpromenad, torg och badbryggor. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och blomsterbutiker. Ett stenkast bort finns Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Apotek och Systembolag. Även ett flertal gym såsom SATS, Puls & Träning på Franzéngatan, Nordic Wellnes i Lindhagensgallerian och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Närmsta gym finns faktiskt i huset. Varmt välkommen på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt utmärkt förvaring i skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finns ett förråd (inget externt förråd till lägenheten finns utöver detta). Dessutom finns plats för extra garderober, garderobsvägg eller arbetshörna om så önskas.

– Utmärkt och påkostat kök från HTH med vitvaror från Siemens. Bra arbetsytor och gott om förvaring med köksluckor i vitt. Här finns fullstor kyl och frys ”side by side”, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt stor ho. Här finns även en praktisk köksö med förvaring.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Tre sovrum, alla väldisponerade och lugnt belägna. Här finns ett bra föräldrasovrum med utgång till balkongen och två utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. I ”master bedroom” finns en rymlig garderob med skjutdörrar samt plats för ytterligare garderobsvägg om så önskas.

– Stort och fräscht badrum med golvvärme, dusch, infällbara duschväggar, handdukstork, toalett, handfat på kommod, samt en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och skåp. Spotlightbelysning.

Pris: 6 450 000 kr

Månadsavgift: 3 526 kr
I avgiften ingår värme. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om f.n. 200 kr/mån för bredband, tele och tv. El samt kall- och varmvattenförbrukning mäts per lägenhet och debiteras bostadsrättshavaren efter förbrukning.

Andel i föreningen: 0,47020 %

Byggår: 2012-2015

Uppvärmning: Fjärrvärme och bergvärme

Lägenhetsnummer: 616 (1502)

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 64 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt soprum. På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta med sandlåda.

Brf Västermalmsterrassen förvärvade fastigheten 2012 och består av 225 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 8 lokaler (varav en förskola) på adresserna Franzéngatan 75-77, Lindhagensgatan 135-139 B, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22. Byggherre är Skanska samt arkitekt Bergkrantz Arkitekter. Det finns garage med ca 158 bilplatser, varav 4 st är för elbilar samt 9 MC-platser. Till garageplatserna är det separat kö. Avgift för garageplats är för närvarande cirka 2 040 kr/mån och 3 264 kr/mån för dubbelplats och 500 kr/mån för MC. Om intresse finns för garageplats eller vid frågor kontakta parkeringsansvarig: Marie Elfström, tel. 010-4481587 samt brfgarage@skanska.se. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen tar alltid en kreditupplysning på köparen/na innan medlemskap beviljas. Överlåtelseavgift betalas av köparen.

Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och varje lägenhet är utrustad med en individuell undermätare. Även kall- och varmvattenförbrukning mäts per lägenhet och debiteras bostadsrättshavaren. Debiteringen sker med fem (5) månaders eftersläpning, dvs. på fakturan i juni debiteras den faktiska förbrukningen som skett under januari. Leverantör av internet och telefoni är Ownit, vilka även levererar IP-TV till bostaden. Tjänsterna debiteras som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften och specificeras som en separat post på betalningsavin.

Föreningens ekonomi är god och månadsavgiften sänktes med 15% i juli tidigare i år och med 12 % under 2016. Föreningen avser dessutom att öka amorteringstakten på lånen under den närmsta året.

Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.brfvastermalmsterrassen.se

Förening: Brf Västermalmsterrassen

TV: Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften f.n. 200 kr/mån.

Internet: Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, cirka 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften f.n. 200 kr/mån.

Sammanställning: Underbar balkong i väster mot innergården. Sol på balkongen från cirka 14- tiden till kväll sommartid enligt säljarna. Högt läge och gott om plats för bord, stolar och grönska. Här trivs man!

I avgiften ingår värme. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om f.n. 200 kr/mån för bredband, tele och tv. El samt kall- och varmvattenförbrukning mäts per lägenhet och debiteras bostadsrättshavaren efter förbrukning.

Lägenheten är hos föreningen registrerad som en 3 r.o.k. men disponeras i dagsläget som en 4 r.o.k.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid härliga Hornsbergs Strand med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje och till Stadshagen, blå linje. Blå buss 50, samt bussarna 61, 59, 56 finns i omedelbar närhet.
Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, flera sittbyryggor, många trevliga restauranger och diverse service. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är färdigställd.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktsskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktsskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.