Kungsholmen - Hornsberg

Franzéngatan 82, 3 tr

Solig hörnvåning med 2 balkonger i sjönära läge

Adress

Franzéngatan 82, 3 tr

Rum

4

Slutpris

7 500 000 kr

Avgift

5 887 kr/mån

Boyta

108 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän hörnvåning med modern bekvämlighet, stora sällskapsytor, genomgående hög standard och utmärkta materialval. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning, stilrent vitt kök med stor matplats, tre trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt två toppfräscha badrum. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong med sjöutsikt samt en mindre balkong mot Franzéngatan.

Härligt läge invid Hornsbergs Strand med mysig strandpromenad, torg och badbryggor. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och blomsterbutiker. Ett stenkast bort finns Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Apotek och Systembolag. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket goda kommunikationer 5 min till t-bana, samt busslinjer blå buss 50, samt bussarna 61, 59. Bra skolor och förskolor i närheten.

– Välkomnande entré med vitmålade väggar och mörkgrå klinker på golv. Här finns en garderob samt plats för avhängning. Säkerhetsdörr.

– Entrén öppnar upp mot en hall som leder vidare in i bostaden. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Här finns ingång till en rymlig klädkammare/förråd som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

– Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och med utgång till två balkonger. Vardagsrummet ansluter till köket och ger en öppen sällskapslösning. Vitmålade väggar och ekparkett.

– Stilrent och funktionellt kök med gott om skåp och arbetsytor. Vita köksluckor och vitvaror i rostfritt. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Plats för stort matbord.

– Ljust och trivsamt master bedroom. Här finns plats för dubbelsäng och exempelvis en förvaringsmöbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Här finns en stor skjutdörrsgarderob med gott om klädförvaring.

– De andra två sovrummen är även de rymliga med gott om plats för säng samt förvaring.

– Toppfräscht badrum med vitt blankt kakel på väggarna i snygg kombination med antracit fondvägg och golvklinker med underliggande golvvärme. Utrustat med stilren dubbelkommod, badkar, tvättmaskin samt torktumlare.

– Stilrent och toppfräscht badrum med grått kakel på väggarna i snygg kombination med vitt golvklinker med underliggande golvvärme. Utrustat med stilren kommod samt duschväggar.

Pris: 7 695 000 kr

Månadsavgift: 5 887 kr
I månadsavgiften ingår värme, fastighetsel för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel. Digitala tjänster (bredband samt IP-TV) ingår som ett obligatoriskt tillägg men specificeras separat på avgiftsavin.

Andel i föreningen: 0,51000 %

Byggår: 2012

Övriga byggnader/utrymmen: Medlemmarna har tillgång till cykelförråd och barnvagnsrum. Förråd finns i lägenheten.

Lägenhetsnummer: 411 (1301)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7.

Energiförbrukning: 95 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 125 garageplatser i huset att fördela på 240 lägenheter. Garageplats kostar ca 1700:-/månad och det är separat kö till platserna.

Allmänt om föreningen: Huset färdigställdes 2013, arkitekt Bergkrantz Arkitekter. Föreningen består av 240 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och 9 hyreslokaler. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34 och Lindhagensgatan 141-151.

Det finns garage med 126 bilplatser, varav 12 är dubbelplatser, 4 är för elbilar och 4 är handikapplatser, samt 4 MC-platser. Avgift för garageplats är 1 700 kr. För närvarande står ca 40 medlemmar i kö.

Huset kv. Jublet är registrerat för certifiering enligt LEED (Leadership for Energy and Environmental Design) och är i dagsläget ett av de mest energieffektiva flerbostadshusen i Sverige.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 200-300 kr/månad och hemförsäkring ca 150-200 kr/månad.

Förening: Brf Jublet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 240

Antal lokaler: 9

TV: Canal Digital levererar IP-TV till bostaden och internet samt telefoni levereras av Ownit. För TV, bredband och IP-telefoni utgår en kostnad om 200:-/månad. Bredband 100/100 Mbit/s.

Sammanställning: Från vardagsrummet nås en rymlig balkong i sydväst med sjöglimt samt en mindre balkong i sydost mot Franzéngatan.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid härliga Hornsbergs Strand med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Det är gångavstånd till Kristinebergs tunnelbanestation, grön linje ochtill Stadshagen, blå linje. Blå buss 50, samt bussarna 61, 59 finns vid Hornsbergs Strand, Moa Martinssons Torg.

Spännande och vackert område i en ny närbelägen stadsdel – Hornsbergs Strand. Området har många nya bostäder och en ny härlig strandpromenad, massa trevliga restauranger och diverse service. En sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen finns. Lindhagensgallerian och ICA Maxi med all tänkbar service. Strandparken i området är prisbelönt färdigställd. Här trivs man!

Tips! Besök gärna restaurang Piren som ligger ute på vattnet eller någon av de andra restaurangerna som är omåttligt populära!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.