Kungsholmen - Fredhäll

Franzéngatan 82, 3 tr

VISNINGARNA INSTÄLLDA - FÖRSÄLJNINGEN AVBRUTEN PÅ SÄLJARNAS BEGÄRAN!

Adress

Franzéngatan 82, 3 tr

Rum

4

Slutpris

6 100 000 kr

Avgift

5 887 kr/mån

Boyta

108 kvmOm bostaden

VISNINGARNA INSTÄLLDA – FÖRSÄLJNINGEN AVBRUTEN PÅ SÄLJARNAS BEGÄRAN.

Välkommen till en suverän lägenhet med modern bekvämlighet, stora sällskapsytor, genomgående hög standard och utmärkta materialval. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning, stilrent kök med stor matplats, tre trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt två toppfräscha badrum. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong med sjöglimt samt en mindre balkong mot Franzéngatan.

Utmärkt läge invid Hornsbergs Strand med mysig strandpromenad, torg och badbryggor. I området finns flera mysiga caféer, trevliga restauranger och blomsterbutiker. Ett stenkast bort finns Lindhagens Galleria med bl.a. ICA Maxi, Apotek och Systembolag. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket goda kommunikationer (5 min till t-bana, samt busslinjer).

Varmt välkomna!

– Välkomnande entré med vitmålade väggar och mörkgrå klinker på golv. Här finns en garderob samt plats för avhängning. Säkerhetsdörr.

– Entrén öppnar upp mot en hall som leder vidare in i bostaden. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Här finns ingång till en rymlig klädkammare/förråd som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

– Underbart vardagsrum med stora fönsterpartier och med utgång till två balkonger. Vardagsrummet ansluter till köket och ger en öppen sällskapslösning. Vitmålade väggar och ekparkett.

– Stilrent och funktionellt kök med gott om skåp och arbetsytor. Vita köksluckor och vitvaror i rostfritt. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Plats för stort matbord.

– Ljust och trivsamt master bedroom. Här finns plats för dubbelsäng och exempelvis en förvaringsmöbel. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ekparkett. Här finns en stor skjutdörrsgarderob med gott om klädförvaring.

– De andra två sovrummen är även de rymliga med gott om plats för säng samt förvaring.

– Toppfräscht badrum med vitt blankt kakel på väggarna i snygg kombination med antracit fondvägg och golvklinker med underliggande golvvärme. Utrustat med stilren dubbelkommod, badkar, tvättmaskin samt torktumlare.

– Stilrent och toppfräscht badrum med grått kakel på väggarna i snygg kombination med vitt golvklinker med underliggande golvvärme. Utrustat med stilren kommod samt duschväggar.

Pris: 5 490 000 kr

Månadsavgift: 5 887 kr

Andel i föreningen: 0,51000 %

Byggår: 2012

Övriga byggnader/utrymmen: Medlemmarna har tillgång till cykelförråd och barnvagnsrum. Förråd finns i lägenheten.

Lägenhetsnummer: 411 (1301)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7.

Parkering/Bilplats: Föreningen har 125 garageplatser i huset att fördela på 240 lägenheter. Garageplats kostar ca 1700:-/månad och det är separat kö till platserna.

Allmänt om föreningen: Huset färdigställdes 2013, arkitekt Bergkrantz Arkitekter. Föreningen består av 240 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, och 9 hyreslokaler. Inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har adresserna Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34 och Lindhagensgatan 141-151.

Det finns garage med 126 bilplatser, varav 12 är dubbelplatser, 4 är för elbilar och 4 är handikapplatser, samt 4 MC-platser. Avgift för garageplats är 1 700 kr. För närvarande står ca 40 medlemmar i kö.

Huset kv. Jublet är registrerat för certifiering enligt LEED (Leadership for Energy and Environmental Design) och är i dagsläget ett av de mest energieffektiva flerbostadshusen i Sverige.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 200-300 kr/månad och hemförsäkring ca 150-200 kr/månad.

Förening: Brf Jublet

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 240

Antal lokaler: 9

TV: Canal Digital levererar IP-TV till bostaden och internet samt telefoni levereras av Ownit. För TV, bredband och IP-telefoni utgår en kostnad om 200:-/månad. Bredband 100/100 Mbit/s.

Sammanställning: Från vardagsrummet nås en rymlig balkong i sydväst med sjöglimt samt en mindre balkong i sydost mot Franzéngatan.

Här bor du i ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Västermalmsgallerian och mysiga Kristinebergs Strand. På köpet får du närheten till flera mysiga caféer, trevliga restauranger, bra mataffärer med bl.a. Ica Maxi i den fina galleria som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer på gångavstånd (Thorildsplan, Kristineberg och Stadshagen) samt bussar som går från Lindhagensgatan. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagen, detta ”nya” spännande område på Nordvästra Kungsholmen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.