Kungsholmen

Industrigatan 2, 2 tr

Drömboende med modern bekvämlighet. Härlig takhöjd, fantastiska ljusinsläpp, stor balkong samt perfekt planlösning & toppskick. Bäst i klassen!

Adress

Industrigatan 2, 2 tr

Rum

4

Slutpris

10 200 000 kr

Avgift

5 407 kr/mån

Boyta

99 kvmOm bostaden

Välkommen till denna suveräna lägenhet om 99 ljusa och välplanerade kvm i ett fantastiskt bra skick! Perfekt planlösning med stora och öppna sällskapsytor, exklusiva materialval, generösa ljusinsläpp via höga fönster, högt till tak, snövita snickerier och vackra vitpigmenterade trägolv. Kök från Kvänum och ett underbart vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkong i söder om ca 10 kvm. Hall, tre sovrum, två snygga badrum och mycket generös förvaring.

Vacker och synnerligen välskött fastighet som byggdes 1920/1970 men förädlades och totalrenoverades 2015. Modern bekvämlighet med möjlighet till garageplats i huset, rymlig hiss med plats för dubbelvagn samt en fantastisk innergård med bl.a. uteplatser under pergola, exklusiv Röshullt gasolgrill, planteringar, pingisbord och boulebana. Trygg och klok förening med ambitiös styrelse och goda hyresintäkter från affärslokalerna.
Det kan låta klyschigt men den här pärlan måste verkligen ses och upplevas, välkommen på visning!

Lägenheten har genomgående ljust, vitbetsat askgolv och släta vitmålade väggar. Ursprunglig fabrikskänsla tillsammans med generösa ljusinsläpp, nyrenoverade ytor och gedigna materialval.

HALL
Välkomnande hall med och gott om plats för ytterkläder och bra förvaring med i en skjutdörrsgarderob. I ena hörnet gömmer sig lägenhetens tvättpelare med golvbrunn och våtrumsmatta. Säkerhetsdörr.

BADRUM 1
I anslutning till hallen ligger lägenhetens ena badrum. Kalkstensgrå mosaik från Villeroy & Boch på väggar och golv samt golvvärme. Vägghängd wc, badkar med takdusch. Handfat med öppen handfatskommod i trä samt stor spegel med inbyggd belysning. Handdukstork. Badrumsinredning från Duravit, bra förvaring och belysning via spotlights med dimmerfunktion.

SOVRUM 1
Stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möbler samt integrerad skjutdörrsgarderob.

BADRUM ENSUITE
Kalkstensgrå mosaik från Villeroy & Boch på väggar och golv. Vägghängd wc och takdusch. Handdukstork. Badrumsinredning från Duravit, belysning via spotlights med dimmerfunktion.

KÖK
Specialritat och påkostat Kvänumkök i stilren design med bra arbetsytor, gott om skåp och plats för stora middagar. Infälld diskho med blandare. Den maskinella utrustningen består av; integrerad diskmaskin från Siemens, induktionshäll och inbyggnadsugn från Bertazzoni och fläkt från Fjäråskupan. Separat kyl och frys, smakfullt inbyggt.

VARDAGSRUM
Stor och generös sällskapsyta med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stort fönsterparti med utgång till balkongen ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp.

BALKONG
Stor balkong om ca 10 kvm som löper utmed hela vardagsrummet. Söderläge. Gott om plats för bord, stolar och planteringar. Inglasad där övre delen är öppningsbar.

SOVRUM 2
Här finns plats för säng och tillhörande möbler. utgång till balkongen.

SOVRUM 3
Plats för säng och förvaring.

FÖRRÅD
Till bostaden disponeras ett rymligt förråd i källarplan, tillgång med hiss.

GARAGE
I källarplan finns 57 garageplatser som är uppdelade på två plan vilka hyrs ut till föreningens medlemmar. Båda fjärrstyrda garagen nås direkt med hiss från lägenhetens våningsplan och har för närvarande en kort kö. Medlem som önskar ställa sig i kö för garageplats meddelar styrelsen via info@viredo.se. En plats kostar 2000 kr/mån.k

GÅRDEN
Gemensam, lummig och fin påkostad innergård med planteringar, stort trädäck med pergola, infälld belysning och trädgårdsmöbler. Här finns även en boulebana, pingisbord samt en exklusiv gasolgrill från Röshullt. Den fina innergården är stängd och endast boende i föreningen har åtkomst.

OMRÅDET
Fastigheten ligger i ett lugnt område som å ena sidan vetter mot Karlbergskanalens lugn och å andra sidan har all tänkbar service runt hörnet på Fridhemsplan med bl.a. populära Västermalmsgallerian, navet av kommunikationer med bussar och grön och blå linje, flygbussar. Tack vare läget snabb access till E4. På samma gata finns populära stenungsbageriet Le Petit Boudine och tre kvartersrestauranger och inom några minuter finns populära Fabrique, Haga Tårtbageri mm. På några minuters promenad över St Eriksbron finns mysiga Vasastan med populära Rörstrandsgatans utbud av caféer och restauranger så som bla institutionerna Raw, Mellqvist och Lillebrors bageri. Inom fem min från lägenheten finns tre stora parker för både träning och lek, Vasaparken, Rålambshovsparken och Kronobergsparken. Inom 1-3 min promenad finns crossfitgym, Sats och Friskis & Svettis. I området runt Fridhemsplan finns en stor mängd förskolor samt grundskola och gymnasium.

Pris: 9 875 000 kr

Månadsavgift: 5 407 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och ett snabbt bredband.

Andel i föreningen: 1,40500 %

Byggår: 1920/2015

Lägenhetsnummer: 6134-1202 1202

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Stor hiss med plats för dubbelvagn.

Våning: 2

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energiklass: E

Parkering/Bilplats: Garageplatserna är 45 stycken utrustade med elbilsladdare, hissen går rakt ner till garaget. Garaget är beläget i källarplan, en plats kostar 2000 kr/mån, för närvarande är det kort kö.

Allmänt om föreningen: Chokladfabriken byggdes 1920 och totalrenoverades 2013-2015, de tidigare lokalerna omvandlades från kontor till 85 bostadslägenheter. I samband med renoveringen bildades bostadsrättsföreningen i syfte att förvärva fastigheten.
Fastigheten består av två huskroppar med ingång från Industrigatan 2 A och Fridhemsgatan 53. De två huskropparna har något olika karaktär och uppfördes under på 1920- och 1970-talet. Totalt finns 85 lägenheter om 1 – 5 rok och den totala bostadsytan uppgår till 7044 kvm. Stor hiss med direkt access till källaren och garaget. Mellan huskropparna finns en fantastiskt fin innergård med planteringar, cykelparkering, grillmöjligheter och pingisbord. Till lägenheten hör ett källarförråd. Soprum finns i källaren. Föreningen har cykelställ på gården och i källaren samt barnvagnsförråd. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet.

Föreningens ekonomi beskrivs i årsredovisningen. Fastigheten är i mycket gott skick och styrelsen har inte identifierat några renoveringsbehov de närmaste åren utöver normalt löpande underhåll. Föreningen har god ekonomi och amorterar i dagsläget ca 3% av kapitalskulden (3 miljoner sek) på årsbasis och inga avgiftshöjningar är planerade i närtid.

I källarplan finns 57 garageplatser som är uppdelade på två plan. 45 st av platserna är utrustade med laddstationer. Dessa hyrs ut till föreningens medlemmar. Medlem som önskar ställa sig i kö för garageplats meddelar styrelsen via info@viredo.se. För närvarande är det en kort kö.
Se även föreningens hemsida: http://brfchokladfabriken.se/

Förening: Brf Chokladfabriken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 85

Antal lokaler: 5

Internet: Alla lägenheter har fiberkabel från Ownit. I månadsavgiften ingår bredband med hastigheten 250 Mbit/s samt ett basutbud av TV-kanaler (Ownit Bas).

Sammanställning: Balkongen är inglasad med smäckra glaspartier med karm i mörkgrå kulör. Övre delen är öppningsbar, golvet är i betong. Ca 10 kvm.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.