Kungsholmen

Lindhagensterrassen 27, 4 tr

Toppskick i stilren design. 3,05 meter i takhöjd, optimal planlösning och suverän funktion. Stor balkong i västerläge!

Adress

Lindhagensterrassen 27, 4 tr

Rum

4

Slutpris

5 000 000 kr

Avgift

4 875 kr/mån

Boyta

96,5 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVAT VISNING – BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

Välkomna till detta fantastiska boende med stor balkong i västerläge. Lägenheten är i toppskick med påkostade och smakfulla materialval. Stora sällskapsvänliga ytor, cirka 3.05 meter i takhöjd, väldisponerade sovrum samt badrum med bl.a tvättmaskin och separat gäst wc. Mycket bra förvaringsutrymmen med flera garderober och en suverän walk-in closet. Genomgående ekparkett och vita väggar. Attraktivt läge i det expansiva området kring Lindhagensgallerian. Bra kommunikationer och trivsamma kvarter.Obs att kabel-TV samt bredband 100 Mbit/s ingår i avgiften. Möjlighet finns här att förvärva ett riktigt drömboende med allt man kan önska sig. Välkomna på visning!

– Entré med flera garderober med överskåp. Dimmerbelysning. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Fantastiska sällskapsvänliga ytor, gavelläge och utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar.
Stilfullt och mycket funktionellt kök med påkostade materialval. Bra arbetsytor med bänkskiva i granit samt gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys med ismaskin och kolsyrat vatten, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och fläkt. Ekparkett och vita väggar.

– Tre väldisponerade sovrum med plats för säng, sängbord, skrivbord och extra byråer om så önskas. Fler garderober samt en suverän walk-in closet i master bedroom.

– Rymligt badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handdukstork, badkar, dusch, vägghängd wc, handfat, spegel och skåp. Spotlights med dimmer.

-Separat gäst-wc med handfat, spegel och wc.

– Härlig balkong med utgång från vardagsrummet. Plats för soffa, bord, stolar och blomster. Västerläge med sol sommartid från cirka 14.30 till solnedgång. Här trivs man!

– Generöst med förvaringsutrymmen med en rymlig walk-in closet och flera garderober.

Pris: 5 500 000 kr

Månadsavgift: 4 875 kr

Andel i föreningen: 0,50200 %

Byggår: 2009/2010

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum, föreningslokal samt takterrasser högst upp i husen. Dessutom finns 80 garageplatser (1.600 kr/mån) samt 2 MC-platser 800 kr/mån, till dessa är det separat kö.

Lägenhetsnummer: 5046

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Allmänt om föreningen: Brf Lindhagensterrassen 3 uppfördes av Skanska Nya Hem under 2009/20010 och består av 253 bostadsrättslägenheter och 5 hyreslokaler på adresserna Lindhagensterrassen 9, 19 och 27. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.lht3.se

Förening: Brf Lindhagensterrassen 3

Internet: Föreningen har avtal med Ownit som innebär att varje lägenhet har tillgång till bredband 100 Mbit/s samt digital-TV via bredband från Canal Digital (basutbud).

Lindhagensterrassen är en av Stockholms nyaste stadsdelar, och är en av de första kvarteren i den stora utbyggnaden av Kungsholmen. Här bor du i ett unikt läge med gångavstånd till Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Västermalmsgallerian. På köpet får du närheten till flera mysiga cafeér, trevliga restauranger, bra mataffärer med bl.a Ica Maxi i den fina galleria som öppnats i området. Även ett flertal gym såsom SATS och Friskis & Svettis finns inom kort avstånd. Mycket bra kommunikationer med flera tunnelbanestationer inom ett par minuters avstånd (Thorildsplan och Stadshagen). Knappt 10 minuters promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av moderna butiker och affärer. Välkomna till attraktiva Lindhagensterrassen!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.