Kungsholmen

Hornsbergs Strand 65, 4 tr

Drömläge på Hornsbergs Strand med härlig sjöutsikt från hörnvåning. Två balkonger. Unikt tillfälle!

Adress

Hornsbergs Strand 65, 4 tr

Rum

4

Slutpris

8 900 000 kr

Avgift

4 481 kr/mån

Boyta

100 kvmOm bostaden

Välkomna till denna hörnvåning om 4 rok som idag disponeras som 3 rok. Hornsbergs Strands bästa läge med front mot sjön ger möjlighet att året runt njuta av naturens växlingar och sjölivet utan insyn. Den härligt ljusa bostaden har två stora balkonger, två fräscha badrum och flera sovrum. Planlösningen är öppen med kök och sällskapsrum som öppnar direkt mot balkogen och sjön.

Välkommen till denna vackra och ljusa bostad om 100 kvm. Planerad som 4 rok och disponeras idag som 3 rok. Bostaden ligger i ett högt, fantastiskt sjöläge rakt ut mot Ulvsundasjön med härlig sjöutsikt från alla rum och från de två stora balkongerna.

Välkomnande hall med ljusgul tapet och golv i slipad kalksten. Vit garderob och kapphängare. Säkerhetsdörr.

Genomgående parkettgolv i hela bostaden och ljusa tapeter i alla rum. Vita släta dörrar.

Passagen in mot lägenheten har omvandlats till ett eget litet rum; idag en trevlig utvidgning av hallen, imorgon kanske dataarbetsplats?

Underbart sällskapsrum med stora och många fönster rakt ut mot Ulvsundasjöns ständigt varierande sjöliv. Ett vackert burspråk, flera sneda vinklar och brutna väggpartier ger spännande ljusväxling dygnet runt.

Det stora rummet som är öppet mot köket kan bli matplats för upp till 20 personer. Det består av två rum (på ritningen) där man avstått från väggen emellan, men kan lätt återställas till två skilda rum.

Balkongen vid vardagsrummet har eftermiddags- och kvällssol. Här njuter man sin middag eller drink i upphöjt läge över stranden, ända till solen går ner.

Öppet vitt Marbodalkök har vitvaror i rostfritt från Electrolux. Hel kyl, hel frys. Integrerad diskmaskin. Bänkskivor i ek med belysning ovan i överskåpen. Två av överskåpen är vitrinskåp med belysning. Mörkt kakel ovan bänkskivan i ek. Keramikhäll med fläkt ovan. Rostfri ugn och mikro i bra arbetshöjd. Bra extra förvaring i dolda sockellådor och över överskåpen. Fönster med samma härliga utsikt mot sjön.

Sovrummet närmast vardagsrummet används idag som arbetsrum. Det är stort, luftigt och har två fönster, ett mot gatan och sjön och ett mot den andra balkongen. Där finns tre garderober och ett linneskåp. (Ytterligare två garderober står f n i källarförrådet).

Det andra sovrummet har fönster och utgång till balkong nummer två. Också här har man fin sjökontakt. Vit garderob.

Två badrum/duschrum. Båda har varmvita kaklade väggar med fond i honungsgult resp. lindblomsgrönt. Grått klinkergolv med golvvärme. WC, vita tvättställ med vit kommod under och belyst spegelskåp ovan. Elektrisk handdukstork. Duschrummet har dusch med vikbara väggar i klarglas. Det andra badrummet har bänkskiva i ek och under står tvättmaskin och torktumlare från Electrolux placerade. Tvättställning. Vita överskåp. Duschhörna med plats för badkar i stora badrummet.

Dessutom finns ett källarförråd om ca 5 kvm med 3,5 m i takhöjd.

Pris: 8 000 000 kr

Månadsavgift: 4 481 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV basutbudet och bredband. I avgiften ingår bostadsrättstillägget för försäkringen av bostaden. Garageplats i huset går att hyra 1 200 kr/m. Styrelsen har nyligen meddelat att deras ambition är att inga förändringar av månadsavgifterna kommer att ske under de närmsta 3-5 åren.

Andel i föreningen: 1,90219 %

Byggår: 2010

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 443 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 78 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se Garageplatser 46 st; 1.200 kr/m. Föreningen har tillsammans med Brf Poeten samt Brf Gåspennan två garageplan i huset som drivs som gemensamhetsanläggning. Garageplatserna är i första hand till för boende i respektive förening. Ansökan om garageplats för Brf Lycksaligheten görs hos Riksbyggen på tel. 0771-860 860. Kö till garageplatserna just nu.

Allmänt om föreningen: www.lycksaligheten.se

Föreningen består av 62 lägenheter samt tre lokaler. Föreningen äger fastighetens tomtmark.

Föreningen har en möblerad gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna för gästboende eller fester med ingång direkt från gatan för 400 kr/dygn.

Flera cykelrum och barnvagnsrum finns. Tvättstuga med större maskiner i gatuplanet. Källsorteringsrum.

Garage (med 46 platser för denna förening) och innergården drivs som samfällighet tillsammans med grannföreningen.

Fin stor innergård med mindre lekpark. På våren blommar de många Japanska körsbärsträden i full rosa blom.

Förening: RB Brf Lycksaligheten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 62

Antal lokaler: 3

TV: TV från www.comhem.se Basutbudet ingår i avgiften.

Internet: Bredband från www.ownit.se Ingår i avgiften 100 Mbit.

Sammanställning: Balkong 1, nordväst. Balkong 2, sydväst.

Härligt läge i expansiva kvarter med lummig grönska och prisbelönt strandpromenad med badbryggor direkt utanför porten. Tillgång till all tänkbar service och kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek, banker, gym, systembolag och många restauranger (ett 20-tal) längs med vattnet mm.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje (T-Stadshagen) i de närmsta kvarteren samt tunnelbanans gröna linje (T-Kristineberg) ca 10 minuters promenad. Dessa tar dig till Fridhemsplan på ca 3-4 minuter. Området trafikeras även av busslinjerna 49 och 56 från Moa Martinssons Torg. Kommunen planerar en till busslinje från Moa Martinssons Torg. Gångavstånd till Karlbergs Pendelstågsstation. www.sl.se

Underbara promenadvägar eller joggingstråk in till city längs med Karlbergs kanalen och Klara Sjö.

4H gården med hästar och får i Huvudsta som ligger inom en kort promenad från lägenheten samt Huvudstabadet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.