Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Hornsbergs Strand 59, 2 tr

Unikt drömläge på Hornsbergs Strand med härlig sjöutsikt. Två balkonger. Möjlig 5 rok.

Adress

Hornsbergs Strand 59, 2 tr

Rum

4

Slutpris

7 700 000 kr

Avgift

5 021 kr/mån

Boyta

111 kvmOm bostaden

Unikt tillfälle! Välkomna till denna 4 rok som kan göras om till 5 rok i bästa läge på Hornsbergs Strand på första raden med möjligheten av att njuta året runt av detta exklusiva sjöläge och sjöliv. Ljus och genomgående bostad med två stora balkonger, två fräscha badrum och flera sovrum. Öppet sällskapsrum med exklusivt kök rakt ut mot vattnet med hel fönstervägg utan insyn. Njut året runt av detta fantastiska sjöliv.

Välkomna till denna unika och vackra bostad om 111 kvm som lätt kan göras om till en 5 rok, idag 4 rok men fantastiskt sjöläge rakt ut mot Ulvsundasjön med härlig sjöutsikt från stor balkong ifrån vardagsrum och kök.

Säkerhetsdörr. Välkomnande hall med svart klinkergolv och sedan löper parkettgolv in i hela bostaden. Kapphängare.

Separat WC med vita kaklade väggar, vitt tvättställ med vit kommod under, wc, spegelskåp ovan och dusch med duschväggar. Svart klinkergolv med golvvärme.

Underbart sällskapsrum med stora och många fönster rakt ut mot Ulvsundasjöns härliga sjöliv. Sitt och njut på balkongen med dess eftermiddags- och kvällssol. Unikt vackert läge som ger fin sjökontakt.

Öppet vitt exklusivt kök med integrerade dubbla kyl/frys och diskmaskin. Svart bänkskiva med belysning ovan i överskåpen samt induktionsäll med fläkt ovan. Ugn och mikro i bra arbetshöjd. Stor och möjlig matplats för ca 12 personer mot vardagsrummet.

Från hall längs med vänster sida finns tre sovrum i fil mot tyst vacker innergård med parkettgolv.
Första sovrummet med garderober. Fönster.
Andra sovrummet med utgång till stor balkong.
Tredje sovrummet med garderobsvägg och stora fönster.

Helkaklat rymligt badrum med vita väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Vitt tvättställ med vit kommod under. Ovan marmorskiva för hyllplan och stor infäst spegel. Ångduschkabin. Vit arbetsbänk med två vita skåp ovan. Under bänkskiva står svart en tvättmaskin och en torktumlare.

Pris: 7 695 000 kr

Månadsavgift: 5 021 kr
På avgiftsavin kommer det tillägg för varmvatten och hushållsel enligt schablon som regleras i efterhand till den faktiska förbrukningen. El ca 300 kr/m. Varmvatten och kallvatten ca 170 kr/m.

Andel i föreningen: 0,86000 %

EL: 220 kr/mån

Vatten och avlopp: 170 kr/mån

Försäkring: 70 kr/mån

Total driftkostnad: 460 kr/mån

Byggår: 2011/2012

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Källarförråd finns ca 3 kvm. Tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare. Barnvagnsrummen; finns i samtliga trapphus. Cykelrum; ett flertal inom föreningen. Gästlägenheten kan bokas endast av medlemmar tillhörande Brf Poeten om 350 kr/dygn. Lägenheten ligger på plan -1, Franzengatan 40. till vänster när man kommer ner från trappan/ut från hissen. I lägenheten finns en dubbelsäng samt en våningssäng. Det finns en dusch och WC, men inget pentry. Det ingår också en p-plats i garaget som kan nyttjas när man hyr lägenheten. Bokning sker via vårt bokningssystem där ni kan boka via tavlan i tvättstugan, iphone/android app eller här på nätet. Lås, boknings och Passersystem? Installerat hösten 2011 ett Aptus system med taggar som ger behörighet till de dörrar som medlemmen har behov av. Möjlighet att boka tvättstuga, gästlägenheten via hemsidan, mobilen eller vid fysisk terminal. Möjlighet att köpa garage fjärröppnare för de som hyr p-plats.

Lägenhetsnummer: 1052 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. www.stockholm.se Garageplatser; Föreningen har tillsammans med Brf Lycksaligheten samt Brf Gåspennan två garageplan i huset som drivs som gemensamhetsanläggning. Garageplatserna är i första hand till för boende i respektive förening men kan i undantag samt i mån av plats även hyras ut till externa hyresgäster. Garageuthyrningen administreras av Adex på uppdrag av föreningen och för frågor gällande garaget vänligen vänd er direkt till AdEx ServiceCenter telefon 08- 502 573 40. Kr 1500:-/månad inkl moms för bilplats, nu 10 st i kö. Kr 313:-/ månad för MCplats

Allmänt om föreningen: www.lycksaligheten.se

Föreningen består av 62 lägenheter samt tre lokaler. Föreningen äger fastighetens tomtmark.

Föreningen har en möblerad gästlägenhet som kan hyras av medlemmarna för gästboende eller fester med ingång direkt från gatan för 400 kr/dygn.

Flera cykelrum och barnvagnsrum finns. Tvättstuga med större maskiner i gatuplanet. Källsorteringsrum.

Garage (med 46 platser för denna förening) och innergården drivs som samfällighet tillsammans med grannföreningen.

Fin stor innergård med mindre lekpark. På våren blommar de många Japanska körsbärsträden i full rosa blom.

Förening: RB Brf Lycksaligheten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 62

Antal lokaler: 3

TV: Föreningen har avtal med telia om leverans av Digital tv, telefoni samt Bredband. Din lägenhet är utrustad med fiberkabel med såkallad tripple-play funktion, som levererar tv, telefoni samt bredband. Grundutbud ingår i avgiften, Telia Trippel Play med tv, bredband och IP telefoni.

Internet: Grundutbud ingår i avgiften, Telia Trippel Play med tv, bredband och IP telefoni. Föreningen har avtal med telia om leverans av Digital tv, telefoni samt Bredband. Din lägenhet är utrustad med fiberkabel med såkallad tripple-play funktion, som levererar tv, telefoni samt bredband. Din lägenhet är utrustad med ett IT-skåp där all koppling sker, mer information om detta i din Bostadspärm. I din hyresavgift ingår Telias bas tv utbud samt bredband med en hastighet 100 mbit. För frågor kring utbudet vänligen kontakta Telias kundtjänst 020-755 766.

Sammanställning: Balkong, läge väster.

Härligt läge i expansiva kvarter med lummig grönska och strandpromenad med badbryggor direkt utanför porten. Tillgång till all tänkbar service och kommunikationer inom bekvämt gångavstånd. Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek, systembolag, restauranger mm.

Goda kommunikationer med tunnelbanans blå linje (T-Stadshagen) i de närmsta kvarteren samt tunnelbanans gröna linje (T-Kristineberg) ca 10 minuters promenad. Dessa tar dig till Fridhemsplan på ca 3-4 minuter. Området trafikeras även av busslinjerna 49 och 56 från Moa Martinssons Torg. Se mer på www.sl.se

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.