Lidingö - Hersby

Stockholmsvägen 68A i Telefonvillan

Våning i villa från 1910/2017 om totalt 150 kvm (boyta 118 kvm) högst upp i huset med bevarade originaldetaljer, 5,2 meter i takhöjd och hiss.

Adress

Stockholmsvägen 68A i Telefonvillan

Rum

4

Slutpris

11 100 000 kr

Avgift

5 746 kr/mån

Boyta

118 kvmOm bostaden

Som enda våning på de två översta planen i Telefonvillan ligger denna fantastiska bostad i två etage med en totalyta om ca 150 kvm (BOA 118 kvm). Våningen karaktäriseras av ljus, rymd, och vackra bevarade detaljer. Vackra, välvda fönster med korgmarkiser i söder. Vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning med en takhöjd på 5,2 meter och vackra takbjälkar. Kamin. Två till tre bra sovrum. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett och vädringsbalkong. En trappa upp finns ett vackert sällskapsrum alternativt sovrum. Som enda bostad på de översta planen har man hissen alldeles intill ytterdörren. Våningen är, med sitt höga läge, fri från insyn. Härlig trädgård med flera uteplatser, paviljong med grill och matplats för många. Parkeringsplats med laddstolpe och uttag för motorvärmare tillhör bostaden. Gångavstånd till Lidingö Vallen, tennishallen, Klockargårdens skola, Lidingö centrum, vackra promenadstråk längs Kyrkviken samt endast 7 minuter med buss till Ropsten. Ett unikt boende på Lidingö!

Entré och inre hall: : Skjutdörrsgarderob för ytterkläder.

Sovrum 1 & 2:: Hallen öppnar upp mot sovrum 1 & 2. Här finns platsbyggd förvaring och fantastiska, välvda fönster precis som i övriga rum på detta plan. Stor kattvind i sovrum 1.

Badrum: : Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasdörr. Handfat i kommod. Spegelskåp med belysning. WC. Tvättmaskin och torktumlare, Miele. Bra arbetsbänk. Säljaren tar med sig de två fristående byråerna.

Vardagsrum, matplats och kök:: Vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning med fyra välvda fönster med korgmarkiser. Kamin. Synliga takbjälkar och en takhöjd om ca 5,2 meter. Platsbyggt sidobord/förvaring i vardagsrumsdelen. Vitt U-format kök med gott om bänkytor och förvaring. Diskho framför ett av de vackra fönstren. Häll, ugn, microugn, diskmaskin, hel kyl och hel frys, Siemens.

Gästtoalett:: Gästtoalett med kaklade väggar och klinkergolv. Handfat i kommod. Spegelskåp med belysning.

Vädringsbalkong::

Trappa till det övre planet:: Trappa med avsatser.

Övre plan::

Sällskapsrum/sovrum 3: : Rum som idag används som sällskapsrum men som även skulle kunna vara ett härligt sovrum. Synliga takbjälkar och putsad skorstensstock. Vackra räcken och öppning mot nedre plan. Liggande fönster i golvhöjd runt om. Två förråd.

Pris: 10 800 000 kr

Månadsavgift: 5 746 kr
I avgiften ingår parkeringsplats med laddstolpe och uttag för motorvärmare samt ett källarförråd.

Andel i föreningen: 25,10000 %

EL: 340 kr/mån

Total driftkostnad: 340 kr/mån

Personer i hushållet: 2

Byggnadstyp: Villa

Byggår: 1910/2017

Byggår kommentar: Ombyggd till bostadsrätter 2017

Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar: 2017

Lägenhetsnummer: 01

Hiss: Ja

Våningsplan: Denna etagevåning finns på hela våningsplan två och tre.

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2017-03-07

Energiklass: D

Parkering/Bilplats: Parkeringsplats med laddstolpe för elbil och uttag för motorvärmare tillhör lägenheten.

Förening: Telefonvillan

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Internet: Öppen fiber till lägenheten, abonnemang tecknas av medlemmarna.

Sammanställning: Trädgård med flera olika sittplatser. Terrass under pergolatak. Här finns matbord och stolar med plats för många. Gasolgrill. Trädgården och uteplatserna är till för föreningens medlemmar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.