Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 7, 5 tr

Nyproducerad och exklusiv 4:a med två härliga balkonger. Inflytt 30 maj 2016. Bli först i denna underbara bostad!

Adress

Hammarby Allé 7, 5 tr

Rum

4

Slutpris

6 695 000 kr

Avgift

5 629 kr/mån

Boyta

103 kvmOm bostaden

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION!

Perfekt 4:a i toppklass med alla bekvämligheter. Lägenheten säljs på ritning och står klar för inflytt 30 maj 2016. Stilrent Marbodal kök med matplats för många middagsgäster. Luftigt vardagsrum med plats för önskad möblering. Här finns utgången till den soliga balkongen i västläge som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Toppmodernt, helkaklat badrum med tvättsektion, samt seperat gäst-wc. Tre bra sovrum med gott om förvaring i varsin skjutdörrsgarderob. Två sovrum vetter mot innergården, varav ’Master bedroom’ med utgången till den stora balkongen i östläge.
Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr. Ekparkett och vitmålade väggar samt tak.

– Snyggt badrum med vitt kakel på väggar, grå klinkergolv och infällda spots i tak. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, komfortvärme, handdukstork och spegel. Egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk och väggskåp.

– Gäst wc med vitt kakel och grå klinkergolv. Här finns wc samt handfat.

– Toppmodernt Marbodal-kök med komplett maskinell utrustning från Siemens. Vita skåpsluckor, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, micro, köksfläkt, samt kyl och frys ’side by side’. Bra arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen i skåp och draglådor. Här finns även plats för ett rejält middagsbord. Parkettgolv.

– Stort och luftigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp. Lättmöblerat med plats för soffgrupp, och TV-möbel. Här finns även utgången till den soliga balkongen i väst som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och förenar ute med inne. Parkettgolv.

– ’Master bedroom’ med plats för dubbelsäng. Utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Här finns även utgången till balkongen i öst. Parkettgolv.

– Två bra mindre sovrum med bra förvaring i skjutsdörrgarderober.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 5 629 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en kostnad för vatten och el som betalas i förskott med 500kr/mån. Denna avgift regleras retroaktivt efter faktiskt förbrukning. Kostnad för eventuell TV utöver basutbudet, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas till respektive leverantör.

Andel i föreningen: 0,71400 %

Byggår: 2016

Uppvärmning: Bergvärme och Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns soprum med källsortering, städrum, cykelförråd, barnvagnsrum/rullstolsförråd samt lägenhetsförråd.

Lägenhetsnummer: 4051 (41101)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Allmänt om föreningen: Brf Fredriksdalskajen består av 178 lägenheter och 10 till 13 lokaler (beroende på uppdelning). Föreningen deltar i en gemensamhetsanläggning avseende garage. Totalt finns 147 garageplatser och ca 17 mc-platser, varav 93 bilplatser och 10 mc-platser är dedikerade till föreningen. Garageplatser kommer att blockuthyras till företag. Garageplatser kostar 2000 kr/månad och mc-plats 625 kr/månad. Föreningen har även en gemensamhetsanläggning avseende sopsug tillsammans med Brf Fredriksdals Brygga och Brf Fredriksdals Kanal. Inga planerade avgiftsförändringar. Gemensamhetsanläggning garage och sopsug.

För mer information se: http://bostad.skanska.se/bostader-och-projekt/Stockholm-Fredriksdalskajen/

Förening: Brf Fredriksdalskajen

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit. Grundutbud och HD-box ingår i avgiften. Flera kanaler kan beställas från Canal Digital.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften.

Sammanställning: Två härliga balkoner om totalt ca 21 kvm. Här kan man njuta av morgonsolen på balkongen i öst, och kvällssolen på balkongen i väst.

Hammarby Sjöstad är ett av Stockholms mest attraktiva områden. Här finns närhet till vatten och sköna naturupplevelser. Ett härligt vinternöje är att åka skidor i Hammarbybacken och när vårens första värme kommer kan du njuta av en kopp kaffe på Hammarbykajen. På helgen kan du ta färjan in till Nybrokajen och uppleva Stockholm från vattnet. På andra sidan Skansbron väntar innerstadslivet med alla kaféer, restauranger och myllrande storstadskänsla. Fredriksdal har områdets västligaste läge och med kvarteret täcker vi den sista marken med vattenläge mot Stanstull. Upptäck ett nytt drömläge där du når hjärtat av Söder på några minuter.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.