Hammarby Sjöstad

Jan Inghe-Hagströms torg 10, 4 tr

På första parkett vid Sjöstads kanalen. Kontinentalt drömboende i absolut toppskick. Bäst i klassen!

Adress

Jan Inghe-Hagströms torg 10, 4 tr

Rum

4

Slutpris

6 250 000 kr

Avgift

4 954 kr/mån

Boyta

101,5 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende i ett charmigt hamnkvarter med både innerstadskänsla och närhet till naturen. Generösa ljusinsläpp och en underbar balkong om 12 kvm med magisk utsikt över sjö, hamn samt Södermalm med Sofia kyrka i fonden. Planlösningen är perfekt med härliga sällskapsytor, tre sovrum, rymligt badrum och gästtoalett. Genomgående exklusiva och genomtänkta materialval. Läget kan inte bli bättre.

Vi är övertygade om att detta är sjöstads 4:an ni har väntat på, missa inte detta tillfälle. Varmt välkomna på visning!

Hall
– Välkomnande hall med instegsklinker och vitlaserad ekparkett på golv, vitmålade väggar och stor garderob. Säkerhetsdörr och stor klädkammare.

Gästtoalett
Kaklade väggar och klinker på golv. Handfat och wc.

Badrum
Stort badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Badkar (Gustavsberg) med snygg duschvägg i glas. Vägghängd wc (Ido), handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Infälld belysning via spotlights. Blandare från Mora.

Kök
– Exklusivt, öppet kök mot vardagsrummet. Gott om skåp, bra arbetsytor samt en snygg köksö med bra förvaring, vinkyl och bänkskiva i svart diabas. Dubbla integrerade kylskåp och frys. Spis med induktion och fläkt. Varmluftsugn, micro och integrerad diskmaskin. Vitlaserad ekparkett.

Vardagsrum
Ljust, lättmöblerat vardagsrum i hörna med generösa ljusinsläpp och vitlaserad ekparkett. Fantastisk vy över hamnen och Södermalm. Utgång till balkongen.

Balkong
Stor, västervänd balkong om 12 kvm med bästa solläge, frontline mot vattnet, trätrall och markis. Ingen balkong ovanför.

Sovrum
Angränsande till vardagsrummet med plats för rejäl säng, vitlaserad ekparkett och sjöutsikt.

Sovrum
”Master bedroom” med garderob, fönster i två väderstreck, garderob och plats för dubbelsäng. Vitlaserad ekparkett,

Sovrum
Vitlaserad ekparkett, plats för rejäl säng och garderob.

Pris: 5 950 000 kr

Månadsavgift: 4 954 kr

Andel i föreningen: 1,10880 %

Övrigt: 146 kr/mån

Total driftkostnad: 146 kr/mån

Byggår: 2009

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd (går att hyra extra förråd) och tvättstuga. Det finns även en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra. Lägenheten kostar 300 kr per dygn att hyra. Båtplats i hamnen (ingår dock ej i föreningen).

Lägenhetsnummer: 454.

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Garageplats. Går att hyra.

Allmänt om föreningen: Brf Sjödstadspiren ligger i Henriksdalshamnen. Den sista etappen av Hammarby Sjöstadsprojektet som beräknas vara fullt utbyggt 2013 och med ca 30.000 invånare. Föreningen består av 5 st huskroppar med 99 st lägenheter där samtliga hus har sjökontakt. Det finns restauranger och bageri i de fastigheter som ligger mot småbåtshamnen. Miljötänk är en viktig del när JM byggt Sjöstadspiren. Alla hus är lågenergihus med välisolerade och täta väggar samt ventilation med värmeåtervinning. Lägenheterna är installerade med energisnåla vitvaror tillsammans med extra värmeisolerade fönstrer och enbart komfortvärme i badrum. Renhållning sköts via effektiva sopsug och med källsortering i återvinningsrum.

Förening: Sjöstadspiren

TV: Flertalet multimediauttag i lägenheten. IT skåp med patchpanel som gör att du själv flyttar fritt vilken funktion mulitimediauttag i respektiva rum ska ha. Två digitalboxar ingår. Telia TV, IP telefoni (ej det man ringer för) och bredbandanslutning kostar 146 kr/månad och är obligatoriskt.

Sjöstadskanalen har ett av de allra mest attraktiva lägen i hela Sjöstaden, omslutet av kajkanten och Anders Franzéns park. Framför huset löper ett vackert gångstråk med kajer, bryggor och stränder mellan Hamntorget och Danvikstorget. Längs med norra långsidan kommer Anders Franzéns park att iordningställas. Det kommer att bli en grönskande oas med träd, gräsytor och mjukt formade gångvägar. Underbart läge vid kajkanten, här bjuds på ett skådespel av passerande båtar på väg mot Mälaren eller Saltsjön.

Henriksdalshamnen har ett drömläge för dig som vill bo i ett charmigt hamnkvarter med både innerstadskänsla och närhet till naturen, en port till det gröna kvarteret. Här finns gott om plats för lekande barn och trevliga kvällar med grannar och familj. Nere vid kajen finns ett stort soldäck. En plats för samvaro och avkoppling, där du kan njuta av varma sommardagar och kanske låta barnen testa fiskelyckan från kajen. Detta är ett unikt boende där vatten och båtliv kommer att sätta prägel på vardagen.

Här finns utmärkta kommunikationer:
Strax utanför Sickla Udde går Tvärbanan till Alvik via Gullmarsplan. Buss 71 går från Norrmalmstorg via Slussen och Sickla udde till Jarlaberg. Bussen stannar precis på Kanalvägen, med 10 min färd når man Slussen (till Sickla Köpkvarter tar det enbart 6 minuter). Går man upp till stora vägen till Henriksdal, går bussarna i princip hela tiden. Tar man bussen härifrån tar det enbart 4 minuter till Slussen. Buss 74 går från Sickla udde via Södersjukhuset till Mariatorget. Det finns även en nattbuss 96 som går från Sickla udde via Stockholms centrala delar till Odenplan. Färjan M/S Lotten trafikerar regelbundet sträckan Hammarby Sjöstad – Södermalm och M/S Emelie som går från bryggan framför balkongen går till Nybrokajen. Den går varje dag under sommar månaderna, enbart helgerna under vinter.

Vill ni ta del av mer information gällande Hammarby Sjöstad så kontakta gärna ansvarig mäklare. Se även de bifogade länkarna för mer info!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.