Gärdet/Östermalm

Löjtnantsgatan 24, 3 tr

Drömboende med modern bekvämlighet! Perfekt planlösning, stor balkong i söder, generösa ljusinsläpp, tre sovrum & härliga sällskapsytor. Toppskick!

Adress

Löjtnantsgatan 24, 3 tr

Rum

4

Slutpris

8 375 000 kr

Avgift

2 635 kr/mån

Boyta

91 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 91 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick! Lägenheten har en perfekt disponerad planlösning med stora fönsterpartier, sober färgsättning, vitlaserad stavparkett i alla rum samt en underbar balkong med fritt läge i söder. Smarta funktions- och förvaringslösningar, stilren inredning och många fina detaljer.

– Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder. Klinkergolv.
– Mindre rum som går utmärkt att använda som sovrum/arbetsrum.
– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti.
– Utmärkt kök som renoverades 2020. Gott om skåp, bra arbetsytor och plats för stort matbord. Kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Vitvaror från Electrolux, bänkskiva i kvartskomposit och luckor från Picky Living. Utgång till balkong.
– Stor balkong i bästa solläge, söder med fri vy mellan fastigheterna.
– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Vägghängd WC, handfat med kommod, badkar med takdusch som skärmas av med glasvägg. Tvättmaskin och torktumlare. Infälld belysning via spotlights och fönster med frostat glas.
– Två sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Bra förvaring i platsbyggda garderober.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, mycket god ekonomi och nyligen sänkta månadsavgifter. Missa inte detta tillfälle, välkommen på visning!

Pris: 7 975 000 kr

Månadsavgift: 2 635 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Andel i föreningen: 1,80020 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1991

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 27

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Energideklaration utförd: 2008-01-01

Parkering/Bilplats: Föreningen förfogar över 30 bilparkeringsplatser i garage. Alla är för närvarande uthyrda och man måste ställa sig i kö för att få en plats. Boendeparkering på gata. Q-park finns även i området.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastighetheten 2008. 5059 kvm lägenhetsyta och 530 kvm lokalyta. Föreningen består av 59 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 3 affärslokaler. Föreningens ekonomi är mycket god. Hyreshöjningar för de uthyrda affärslokalerna samt låga räntor har bidragit till ett betydande positivt resultat. För mer info se gärna bifogad årsredovisning och föreningens hemsida: https://varbrf.sbc.se/sveaartilleri5

Förening: Brf Svea Artilleri 5

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 59

Antal lokaler: 2

Antal hyresrätter: 3

TV: Bredband 50 Mbit/s från ComHem ingår i månadsavgiften.

Internet: Kabel-TV 8 Favoriter från ComHem ingår i månadsavgiften. Paketet 8 Favoriter omfattar 19 digitala kanaler, därav 8 fritt valbara ur ComHems utbud. Även analoga kanaler finns tillgängliga i nätet. Det finns också möjlighet att beställa IT-telefoni hos ComHem.

Sammanställning: Stor balkong med fritt söderläge. Gott om plats för bord och stolar.

Den viktigaste inspirationskällan till kvarteren var bostadsområdet La Butt Rouge utanför Paris som byggdes på 1920-talet. Tanken var att det nya områdets arkitektoniska utformning skulle ha anknytning till den funktionalism som genomsyrar övrig bebyggelse på Gärdet.

Lugnt ostört och synnerligen eftersökt läge på Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer (Hemköp på Jungfrugatan och Sabis/ICA på Fältöversten bl.a.), caféer, restauranger, butiker etc. är det gott om.

Utanför porten finns en trevlig trädgård med äppelträd, syrén, fläder, rönnbär och kryddörter. Här finns flera sittgrupper, lusthus och stor grill.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.