Gärdet

Furusundsgatan 16, 4 tr.

Drömlägenhet med två balkonger, öppen spis, fiskbensparkett, vackra snickerier samt generösa ljusinsläpp med härlig, milsvid utsikt över Stockholm.

Adress

Furusundsgatan 16, 4 tr.

Rum

4

Slutpris

11 560 000 kr

Avgift

3 727 kr/mån

Boyta

106 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 106 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Perfekt planlösning som i dagsläget disponeras med två sovrum men som med lätthet kan göras om till en 5:a med tre sovrum, se gärna bifogat förslag. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom stora sällskapsytor, härlig takhöjd, fiskbensparkett i alla rum, fungerande öppen spis, stora fönsterpartier samt snövita snickerier. Två balkonger, en i söder och en i väst.

– Välkomnande hall med bra rumssamband, marmorgolv och plats för ytterkläder.
– Angränsande till hallen finns en separat toalett med WC och handfat.
– Snyggt badrum med dusch, handfat och tvättmaskin.
– Nyligen renoverat kök med gott om skåp, bra arbetsytor och plats för stort matbord. Kyl, frys, diskmaskin, micro samt köksö med spis, fläkt och ugn.
– Sovrum med plats för förvaring och utgång till balkong.
– Tre rum i fil varav två kan disponeras som sovrum.
– Vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong.
– Stor walk in closet med fantastisk förvaring.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, nyligen genomförd fasadrenovering och låg belåning. Dessutom har föreningen två möblerade takterrasser med magnifik utsikt över Stockholm för föreningens medlemmar att njuta av. Välkommen på visning!

Pris: 9 750 000 kr

Månadsavgift: 3 727 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel: 350 kr, hemförsäkring: 250 kr.

Byggår: 1938

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 0300 (1402)

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 8

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 160 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har fem garageplatser i huset och sex parkeringsplatser som går att hyra. Separat kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Karteschen 8 förvärvade fastigheten 1985 och består av 57 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Total lägenhetsyta är 3 247 kvm och lokalyta 140 kvm.. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Delat ägande (t.ex. förälder/barn) är ok. Föreningen har som krav att köparen avser bosätta sig i lägenheten. Föreningen är medlem i samfälligheten Karteschen. Föreningens andel är 11,5%. Samfälligheten förvaltar fastigheternas gemensamma parkområde. Föreningen äger marken. Överlåtelseavgift betalas av köparen och pantsättningsavgift betalas av låntagaren. Välskött och lågt belånad förening. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt i trivselregler och på föreningens utmärkta hemsida www.brfkarteschen8.se.
Det finns två gemensamma takterrasser med vidsträckt utsikt över Stockholm. En takterrass är bokningsbar och den andra takterrassen är ej bokningsbar. Det finns två gemensamma tvättstugor, varav en är bokningsbar och utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt en "drop-in" som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och mangel. Cykelrum och barnvagnsrum med smidig access vid entrén.
För genomförda och kommande renoveringar se bifogad årsredovisning.

Förening: Brf Karteschen 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband via Com Hem alternativt Fiber via Ownit.

Sammanställning: Två balkonger, en i väst och en i söder. Föreningen har två gemensamma takterrasser för medlemmarna att njuta av. Den ena takterrassen är bokningsbar för medlemmarna. Fantastisk utsikt över Stockholm!

Synnerligen eftersökt och attraktivt läge på Furusundsgatan och Gärdets höjder. Här lever du i rofylld boendemiljö ett par minuters promenad till Tessinparken med närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, butiker, caféer, restauranger, systembolag m.m. Dessutom finns även en ICA mataffär i grannfastigheten. Kommunikationerna är mycket goda med T-bana Gärdet (precis runt husknuten) och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.