Fruängen / Nya Fruängen

Vantörsvägen 275, 5 tr

Familjedröm i nyskick, högst upp i insynsfritt och ljust läge med en stor inglasad balkong i sydväst. Öppna sällskapsytor och tre utmärkta sovrum.

Adress

Vantörsvägen 275, 5 tr

Rum

4

Slutpris

5 050 000 kr

Avgift

4 272 kr/mån

Boyta

94,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän fyrarummare om 94,5 väldisponerade kvm i nyskick. Lägenheten, en sann familjedröm, är insynsfritt och ljust belägen högst upp i fastighet uppförd 2014.

Lägenheten är välbevarad, har genomgående vita väggar och fin ekparkett. Stora fönsterpartier som ger ett oslagbart ljusinsläpp.

Planlösningen är generös och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum och påkostat Vedum-kök i stilsäkert vitt utförande med komplett maskinell utrustning, god förvaring i skåp och lådor, bra arbetsytor samt plats för matbord.

Lägenheten har tre bra och väl tilltagna sovrum, varav ett större föräldrasovrum samt två tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Två badrum med stilren och påkostad kakel och diagonalinrett klinkersgolv med behaglig komfortvärme samt egen tvättsektion. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i garderober. Lägenheten är maximalt yteffektiv och erbjuder dessutom ett separat förråd (ca 3,5 kvm), som nås via trappuppgång eller direkt från garaget.

Trygg och klok förening med god ekonomi i ny och välskött fastighet. Föreningen har även 41 garageplatser och 78 P-platser.

Lägenhetens höga och ljusa läge gör den till det ultimata valet i nya fruängen! Varmt välkomna på visning för att uppleva den på plats

– Rymlig och välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt bra förvaring i garderob. Svart kustgranit på golv i entré och genomgående Kährs ekparkett.

– Påkostat sällskapskök från Vedum i stilsäkert vitt utförande med bra arbetsytor och gott om förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av fullstor kyl och frys ”side by side”, integrerad diskmaskin, inbyggnadshäll, varmluftsugn och inbyggdmicro. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns utgången till den stora inglasade balkongen i söderväst med härlig fri utsikt att njuta av året om.

– Tre bra sovrum, alla väldisponerade och lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum och två utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht badrum med påkostad kakel och klinkers. Svart kustgranit på golv och fondvägg samt vita helkaklade väggar. Golvvärme, badkar, toalett, handdukstorkförberedd, kommod handfat och spegelskåp, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ’side by side’, arbetsbänk och skåp med bra förvaring.

– Fräsch och påkostad gäst-WC med golvvärme, dusch, toalett, handfat, handdukstorkförberedd och spegelskåp.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 272 kr

Andel i föreningen: 0,72129 %

Byggår: 2013-2014

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, 2 st cykelförråd, 12 st barnvagnsrum, en gemensamhetslokal som kan användas som övernattningslägenet och 4 st soprum. Föreningen har även en grönskande gård med grill, fjädergunga, lekhus, rutschkana, parksoffor och bänkbord. Gården är skyddad mot biltrafik med grindar och staket.

Lägenhetsnummer: 156 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Allmänt om föreningen: Brf Änglatrumpeten består av 178 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt på adresserna Barbro Alvings gata 2-6, 3-5, 17-29, Emilia Fogelklous gata 1-27 samt Vantörsvägen 273-287. Föreningen har 41 garageplatser och 78 p-platser som går att hyra för 900 kr/mån och 400 kr/mån. I garaget finns även möjlighet för däckförvaring med plats 45-50 hjuluppsättningar. Inga planerade renoveringar. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 % de närmaste 10 åren. Detta kan förändras.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 300-400 kr/månad, hemförsäkring ca 100-150 kr/månad och varmvatten 200 kr/månad.

Förening: Brf Änglatrumpeten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Lägenheterna är utrustade med en mediacenter för tele, data och TV.. De boende tecknar själva abonnemang för bredband, digital-TV samt IP-telefoni. Grundutbud TV ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften. Möjlighet att uppgradera till 1000 Mbit/s.

Sammanställning: Stor inglasad balkong i sydvästläge med strålande sol och utsikt över grönska och takåsar.

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer (5 min till t-bana) som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, blomsteraffär, frisör m.m.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.