Fruängen / Nya Fruängen

Vantörsvägen 281, 5tr

ACCEPTPRIS! Familjedröm i nyskick, gavellägenhet högst upp i insynsfritt och ljust läge med stor balkong i söderläge.

Adress

Vantörsvägen 281, 5tr

Rum

4

Slutpris

4 500 000 kr

Avgift

4 186 kr/mån

Boyta

93 kvmOm bostaden

BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS! RING FÖR PRIVAT VISNING!

Välkommen till en suverän fyrarummare om 93 väldisponerade kvm i nyskick. Lägenheten, en sann familjedröm, är insynsfritt och ljust belägen högst upp med gavelläge i fastighet uppförd 2014 med låga avgifter. Möjlighet till snabbt tillträde.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är genomgående mellan innergård och gata. Den är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum och stilsäkert Vedum-kök i vitt med komplett maskinell utrustning, god förvaring i skåp och lådor, bra arbetsytor samt plats för matbord.

I övrigt finns tre bra och väl tilltagna sovrum, varav ett större föräldrasovrum samt två tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Två badrum, varav ett stort med badkar, WC och tvättsektion med tvättmaskin/torktumlare etc samt ett med dusch och WC. Välkomnande hall med gott rumssamband och generös förvaring i garderob samt i rymligt förråd.

Lägenheten har genomgående fin ekparkett, väggar i sobra kulörer och stora fönsterpartier som ger bra ljusinsläpp.

Trygg och klok förening med god ekonomi och låga avgifter i ny och välskött fastighet. Föreningen har även 41 garageplatser och 78 P-platser.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt bra förvaring i garderober. Grått klinker på golv i entré sedan genomgående ekparkett. I anslutning till hallen finns ett rymligt förråd (inget förråd till lägenheten finns utöver detta).

– Utmärkt sällskapskök från Vedum i stilsäkert vitt utförande med bra arbetsytor och gott om förvaring. Komplett maskinell utrustning i rostfritt utförande i form av fullstor kyl och frys ”side by side”, diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt inbyggd micro. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Här finns utgången till den stora balkongen i söderläge som ger ett härligt ”uterum” under sommarhalvåret.

– Tre sovrum, alla väldisponerade och lugnt belägna. Här finns ett större föräldrasovrum och två utmärkta barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stort och fräscht badrum med klinkergolv och golvvärme, toalett, badkar, handfat på kommod och spegel ovan, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare ’side by side’, arbetsbänk och skåp.

– Separat gäst-WC med golvvärme, dusch, toalett, handfat och spelelskåp.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 4 186 kr

Andel i föreningen: 0,70679 %

Byggår: 2014

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns 2 st cykelförråd, 12 st barnvagnsrum, en gemensamhetslokal som kan användas som övernattningslägenet och 4 st soprum. Föreningen har en lägenhet att hyra för besökare. Föreningen har även en grönskande gård med grill, fjädergunga, lekhus, rutschkana, parksoffor och bänkbord. Gården är skyddad mot biltrafik med grindar och staket.

Lägenhetsnummer: 40 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Allmänt om föreningen: Brf Änglatrumpeten består av 178 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler upplåtna med hyresrätt på adresserna Barbro Alvings gata 2-6, 3-5, 17-29, Emilia Fogelklous gata 1-27 samt Vantörsvägen 273-287. Föreningen har 41 garageplatser och 78 p-platser som går att hyra för 900 kr/mån och 400 kr/mån. I garaget finns även möjlighet för däckförvaring med plats 45-50 hjuluppsättningar. Inga planerade renoveringar. Enligt den ekonomiska planen framgår indexbaserad årlig höjning av månadsavgifterna om 2 % de närmaste 10 åren. Detta kan förändras.

Driftskostnad:
Hushållsel ca 300-400 kr/månad, hemförsäkring ca 100-150 kr/månad och varmvatten 200 kr/månad.

Förening: Brf Änglatrumpeten

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Lägenheterna är utrustade med en mediacenter för tele, data och TV. De boende tecknar själva abonnemang för bredband, digital-TV samt IP-telefoni. Grundutbud TV ingår i avgiften.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Ownit. Ingår i avgiften. Möjlighet att uppgradera till 1000 Mbit/s.

Sammanställning: Stor balkong i soligt söderläge med utsikt över grönska och takåsar.

Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer (5 min till t-bana) som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, två banker, systembolag, flera restauranger, café, blomsteraffär, frisör m.m.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.